IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
21.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 2053 (1.7.2008 alkaen)
Koko
174 jäsentä
Tyttöjä: 111 (64 %)
Poikia: 63 (36 %)
Keski-ikä
33,5 vuotta
Otos: 126 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,2 vuotta

Jäsenet (174)

emtsku^meijeri-Sasori-saara_kzanzu^valakia_peuramaiah-point^juhis88Mr_MuruLyllerö___Retusöpöttäjäantsku^-^zaggeh^ville88^
« Uudemmat - Vanhemmat »

CriminalBabyJeeeei.Luonut: CriminalBabyPerjantai 09.09.2011 15:21

Ekat työttömyysrahat myönnetty. W0h00.

Ja viikonlopuks töihi, nyt vituttaa kun sain vasta eilen tietää et viikonloppuna on töitä ja olin jo suunnitellu vaikka mitä tälle illalle... ; A ;

Ei sitte, herätää sit huomenna 4.20 ja lähetää kattomaa LEHMIÄ. Yeah, kuulitte oikein.

Mmmmeh.

Ei jaksa kirjottaa mitää kivaa nyt ku vituttaa sen verran. Vaikka saanhan minä rahaa mut silti..

Mut täytyy sanoo et noissa navettahommissa on se hyvä puoli et lehmät ei kato minkänäkönen tyyppi niitä hoitaa, toisin ku kaupan kassalla kaikki mummot mulkoilis vihasesti et miten tollanen nuorisorikollinen on päästetty palveluammattii.

Hnngh, angst.

[piiiiA]uujeeLuonut: [piiiiA]Maanantai 09.05.2011 12:44

navettaviikkko:) aamul 6 navettaa ja siel 10,sit vapaata 3 asti,ja kolmelta sit iltanavetalle:)

CisseBisseTsajajajajaaa med. jinii :)Luonut: CisseBisseMaanantai 14.12.2009 22:00

Navetta viikonloppu on nyt takana.. onneks!
koululla olis kyllä vintti seonnu voin kertoo.
Oli yhtä tuskaa herätä aamusin aina kello 05:00 ja painua lypsylle.

Perjantaina oltiin navetassa ja katottiin kun lehmät viipottaa pihalla aidan toisella puolella, niin sit mentiin hakeen niitä takasi ja ne lehmät vaan piiritti mua ja tuijotti tosi murhaavasti.. jenni meni aidan toiselta puolelta ja mä jäin sinne loukkuun ku se ovi meni lukkoon.. APUA!
Sit keksin et mulla on avain ja aloin sovittaa sitä lukkoon .. mihin lukkoon ?? :DD ei se ovi omistanu sellasta :D sit jenni huusi et mun pitää mennä sieltä kaukaa kun sielä oli Valma lehmä jääny raajoistansa lantakasaan jumiin :D sit haettiin traktori ja vedettiin se päästä sieltä pois.. se pääsi ikäänkuin narunjatkoks :D se oli kyl tosi kiva pestä kun se oli yltäpäältä höyryävässä paskassa!
Onneks päästiin sit asuntolaan niin sanotusti nukkuun, mistä ei tullu yhtään mitään kun saatin sellasia päähän pistoja et kysytään kysymyksiä toisiltamme joissa pitää olla sana jos :D sit jenni kysy multa lopuks että "jos saisit toivoo kolme toivetta niin mitkä ne olis?" niin sanoin yheks että haluisin että saisin viestin että mun ei tarviis mennä huomena töihin ja sit lauantai aamuna sainkin sen viestin vittu olin happy ja juoksin pitkin navettaa kuuluttamassa että ei oo töitä .. joo moro! :DDD ps. vittu pensseli setä- niilin hanhet oli päivän biisi :D

Mut launtaina puoli kuueks navettaan ja sen jälkeen menin ratsastaan helyllä ja pakotin myös jennin tuleen ratsastaan helyllä :) sit käytiin rapsuttelemassa pupuja ja mentiin iltanavettaan lypsylle, arvatkaa vituttiko! ja sit vielä vitutti enemmän kun illalla koneella ei ollu ketään ja jennikin oli ihan sammuksissa ( mitä lie ottanu ) :)

Sunnuntaina taaaaas jällleen kerran navettaan ja sieltä suoraan töihin. Töistä jälleen kerran navettaan ja sieltä asuntolaan. Käytiin siinä suihkussa ja näin ja sit meidän jutun laatu meni johkin lapsuuteen asti kun oltiin niiiin yliväsyneitä.. me naurettiin joka asialle mm.. juutuubin hauskoille videoille tsajajajaj ja Òleelle ja kaikelle muullekkin. 3 ihanaa tuntia jaksettiin räkättää ja sit aateltiin mennä nukkuun :) ehkä oli jo aikakin ;)

Maanantaina vielä yks navetta ja sitten äkkiä kotiin!

paronitar79HÄN OLI HINTATIETOINENLuonut: paronitar79Keskiviikko 12.11.2008 13:40

Autokauppias halusi ostaa maanviljelijältä lehmän. Kauppiaan tiedettiin käyttäneen hieman epäilyttäviä kepulikonsteja ajokkeja kaupatessaan, joten viljelijä hinnoitteli lehmän niin että autokauppiaskin ymmärtäisi laskun :

PERUSLEHMÄ: 499,95e
Käsittely ja kuljetus: 35,75e
Ylimääräinen maha: 79,25e
Kaksivärinen pinnoite: 142,50e
DELUXE-sarvipari: 59,25e
Automaattinen kärpäslätkä 74,55e
Nelihanainen huipputehokas suodatinjärjestelmä 149,20e
Automaattinen lannoitusjärjestelmä 399,40e

Kasvattajan suositushinta 1379,85e
Lisävarusteet 300

KOKONAISHINTA (lisävarusteineen, kotinavetasta noudettuna): 1679,85e
« Uudemmat - Vanhemmat »