IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
1.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 223 (1.7.2008 alkaen)
Koko
90 jäsentä
Tyttöjä: 63 (70 %)
Poikia: 27 (30 %)
Keski-ikä
31,4 vuotta
Otos: 66 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,2 vuotta
Valvojat
_Root_

Jäsenet (90)

NeebohRyzz_LeeT_^Sherlok^Scorpious-chanLuna_TicaNosferetarurunsten}littlewitch89JoomizDyinGronnii``JuluJypa^laaaaaaNiisuhai
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tyypillistä Fowlin perheen melodraamaa. Kaksi joukkiota jahtasi puoliapinaa pitkin Irlannin korkeimpia voimajohtoja.

*w*
Löysin rakkauden~
Vielä kun sen Atlantiskompleksin saisin luettavakseni niin voisin kuolla onnellisena. *w*

*jmoo, se vietti joulunsa lukiessa ja syödessä ja löhötessä moi*
Holly nosti visiiriään ja katsoi hormoniteiniä suoraan silmiin. »Artemis, toivottavasti tämä ei nyt ole mikään juoni. Jos sinulla ei oikeasti ole vakava psykoosi meneillään, saat vielä kärsiä.«

»Kyllä minä hullu olen. Minulla on psykooseja vaikka millä mitalla«, Orion vastasi iloisesti. »Sivupersoonallisuushäiriö, harhainen dementia, pakkoneuroosi. Minulla on ne kaikki, mutta pääasiassa olen hulluna sinuun.«
»Ei lainkaan huono iskurepliikki«, Foaly mutisi. »Hän ei selvästi ole Artemis.«

//

theehee, mutta tunnen itteni niin tyhmäks, kun en osaa keskittyä kunnolla juoneen, tai siis siihen, missä tapahtumat tarkalleen tapahtuu. Saatan kuvitella tapahtumat maan päälle, mutta sitten huomaankin, niiden olleen maan alla.

opettelen lukemaan... joskus. Tätä se teettää, kun en ees muista, milloin viimeks oon lukenu kirjaa... :''D

icterine[Ei aihetta]Luonut: icterinePerjantai 24.09.2010 00:01

"Oh, I'm crazy all right. I do have plenty of psychoses. Multiple personality, delusional dementia, OCD. I've got them all, but most of all I'm crazy about you."

...Orion/Artemis. Ei helvetti tän kirjan kanssa XD Mistä vetoo et se haluu viel tappaa ittensä ku tulee järkiinsä...
AAAA TILASIN TÄN JUST ENKUKS. Ja vittua, suomeks jo enskuussa... On vähän nopeeta kääntöä? No ostan sen sit uudestaa :(
Seitsemäs Artemis Fowl seikkailu alkaa Islannista, jossa Artemis esittelee keijuille käänteentekevää ideaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Artemiksen keijututtavat huomaavat kuitenkin heti, että nuori rikollisnero ei ole oma itsensä: hän kärsii atlantiskompleksista eli ihmistermein pakkoneuroosista.
Katastrofin ainekset ovat kasassa, kun jäätikölle laskeutuu jättikokoinen avaruusluotain, josta purkautuu lauma hyytelömäisiä robotteja valmiina tuhoa maan kaiken elävän ympäriltään. Kyse ei ole avaruus olentojen hyökkäyksestä, vaan petturikeiju Turnball Rootin umpi kierosta juonesta. Hautautuneiden Alueiden Lainvalvonnan, HALin, komentaja Rootin suvun musta lammas on orkestroinut kommunikaattorillaan Atlantiksen vankisellistä käsin uhkarohkean pakosuunnitelman - keijujen tai saviväen hengestä viisveisaten.
Komisario Holly Short ja HALin tekniikkanero Foaly pakenevat Artemis mukanaan Islannin tuliperäisen kamaran uumeniin. Kaksikko tekee kaikkensa parantaakseen Artemiksen, jotta hänen ylivertainen älynsä saataisiin valjastettua epätoivoiseen taisteluun robottien lyömiseksi. Mutta hoidon tuloksena rikollisnero muuttuukin kiltiksi koulupojaksi, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Hollylla on edessään vaikea päätös: jättääkö Artemis miellyttäväksi herrasmieheksi vaiko palauttaa sähkösokilla ennalleen maailmaa pelastamaan?

Mut asjgajkehg vittua?? XDD "Hyytelömäisiä robotteja"? "Mutta hoidon tuloksena rikollisnero muuttuukin kiltiksi koulupojaksi, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään"? XDDD OIKEESTI, VITTUA TOI KIRJA ON. HALUUN LUKEE. TÄÄ KUULOSTAA SILTÄ ET NAURAN KYYNELEET SILMISSÄ.

Oi niitä aikoja ku se oli rahan perää oleva tajuton rikollisnero.

...Oikeesti, toi kuulostaa jo siltä ku se maailman kamalimman summaryn omaava hayaryu-ficci missä, oottakaa quottaan, "from a strong delinquent, Ryu became an innocent and mentally disabled boy." JOO EN KOSKAA LUKENU TOTA XDDD SUMMARY KERTOO JO IHA TARPEEKS.

Mut Colfer on awesome ♥ Uskon et nauran tolle oikeesti nii et vatsaluhaksii sattuu.

Montakoha vuotta oon rakastanu tätä sarjaa.

_jannna[Ei aihetta]Luonut: _jannnaSunnuntai 14.03.2010 21:48

1. Take five books off your bookshelf.
2. Book #1 -- first sentence
3. Book #2 -- last sentence on page fifty
4. Book #3 -- first sentence on page one hundred
5. Book #4 -- next to the last sentence on page one hundred fifty
6. Book #5 -- final sentence of the book
7. Make the five sentences into a paragraph:

Linnan ja kaupungin välissä on muuri. Kiiruhdin hänen peräänsä, mutta hän oli jo istumassa värisevien kasvien keskellä, kun ehdin alas. ''Joenmutkasta puhumattakaan'', Artemis lisäsi. Clare huutaa: ''Tullaan!'' Sitten hän väläyttää minulle hymyn ja ryntää ylös portaita. Nostin pääni pystyyn ja lähdin ottamaan vastaan mitä tuleman piti, kohtaloni tiiviisti rinnallani.
« Uudemmat - Vanhemmat »