IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
13.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 1013 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 22 (92 %)
Poikia: 2 (8 %)
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,9 vuotta

Jäsenet (24)

ninskuliBUUBAA[eddie]^-Tiina-^^^Jossuli^^Rixu2`tiuQwwQTaittuKirsikkakukkaKalitaAnn-lim_irkkuM\9ellunaelinas
« Uudemmat - Vanhemmat »

RaskNaksTosi-tvLuonut: RaskNaksMaanantai 19.08.2013 17:33

Voi vittu! Noin. Nyt koitan olla lopputekstin käyttämättä lainkaan voimasanoja, sillä aiheenani tässä tekstissä on alati lisääntyvä tosi-tv. TV:n tarjonta on huonontunut radikaalista sen seittemänsadan "tosi"-tv ohjelman myötä. Äsken tuli viideltä kanavalta tosi-tv:tä, mieluummin katson vaikka kuinka saatanan (hups! lipsahti) ihmeellinen on NicerDicer tai ne tyköistuvat rintaliivit. Mutta tosi-tv! Yök!

2000-luvun alussa alkoi tosi-tv yleistyä mm. sellaisilla ohjelmilla kuin Big Brother ja Selviytyjät, ja tämän päivän tarjonta on lähes pelkkää tällaista samaa paskaa (vahinko, vannon!). Metsästetään huutokauppoja, kunnostetaan asuntoja, kuntoutetaan lihavia, kokataan kilpaa, vieraillaan kaikissa mahdollisissa häissä, haetaan morsiota unelmien poikamiehille ja paskalta haiseville maajusseille, etsitään huippumallia, uutta irtohymy popparia tai huonointa kuskia. Tämän lisäksy tutustutaan mm. poliisien, sairaanhoitajien, lentokenttähenkilöstön, palomiesten ja matkaoppaiden työhön. Voi vittu (sorry).

Ei jaksa kiinnostaa kun koko maailman ihmiset on vähintään kerran esiintynyt jossain tosi-tv-ohjelmassa, jotka ovat suurimmilta osin käsikirjoitettua nyyhky-paskaa. Onko selviytyjät yksin autiolla saarella, jossa on kymmeniä kameroita, ohjaajia, äänitarkkailijoita sun muita. Onko todellakin niin, että jokaisessa kokki-ohjelmassa jokaisen kilpailijan ruoka-annos valmistuu samaan aikaan viimeisellä sekunnilla. Se on varsin mielenkiintoista ettei yksikään ole valmiina esim. minuuttia ennen aikamäärettä.

Jopa suuresti arvostamani Gordon Ramsey on lähtenyt mukaan valtakulttuuriin ja lyöttäytynyt ainakin kymmeneen eri ohjelmaan. Jostain Jamie Oliverista puhumattakaan. Joskin herra Oliver voi puolestani muutenkin työntää oliiviöljypullon perseeseensä.

Vai pitäisikö tästä olla kiitollinen? Ennen elettiin fiktiivisessä maailmassa kaiken maailman sitcomien ja dekkarisarjojen keskellä. Nyt tosi-tv tarjoaa meille AITOJA ja LUONNOLLISIA ihmisiä. Minä itse olen ainakin itse aina halunnut nähdä kuinka rekkakuskit sompailevat jäällä tai kuinka 40-vuotias yksinhuoltaja äiti saa uuden ilmeen vain uusimalla vaatekertansa ja leikkelemällä naamaansa. Ahaa, ei sarkasmi pure vai? Antaa olla sitten...

Entä onko se tosirakkautta jos viiden kameran surratessa ja mikinpitäjien köhiessä vieressä Unelmien poikamies löytää elämänsä valitun. Sitten kun kameraryhmä on poistunut ja kertakäyttöjulkisuus on heitetty paperikoriin, voi tyttö hyvillä mielin jättää tämän "unelmien prinssin" ja siirtyä sen oikean etsintään seuraavaan ohjelmaan.

Mutta ehkä tämä riittää tästä aiheesta. Ja ties vaikka joutuisin pyörtämään kaikki väitteeni kun minut nähdään sammuneena Big Brother talon vessassa tai koomisesti kellahtavan veteen Wipeoutissa. Totta vai tosi-tv:tä?
Tänään alkaa Top Chef Suomi, jossa ammattikokit ottavat mittaa toisistaan. Top Chef ei ole kuitenkaan ainoa reality, joka televisiosta puskee tänään ulos. Pikaisella vilkaisulla ohjelmakartasta löytyvät muun muassa Fort Boyard, Morsiandieetti, Arvostele mun illallinen, Lainvalvojat, Vauvan tarina, Leijonan luola, Panttilainaamo, Likaisen työn sankarit, Gene Simmonsin sukukalleudet, Toimintasankari Van Damme...

Realityohjelmia on monenlaisia: On niitä, joissa seurataan julkkista, jonkun erikoisen ihmisen elämää, jonkun ammattia... On kilpailurealityja, elämänmuutosrealityja jne jne jne....

Mikä ohjelma on pysäyttänyt sinut ja oletko jäänyt koukkuun? Mikä on mielestäsi älytön ohjelma tai ilmiö? Oletko ihmeissäsi äärimmäisestä kuponkikäyttäytymisestä, kuten Ile Extreme couponing -ohjelmasta? Vai katsotko Himohamstraajat-ohjelmaa varoittaaksesi itseäsi, kuten Hanne?

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

Pysäyttävin reality, joka on tullut vastaan?Keskiviikko 04.01.2012 09:44, 143 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Hanne

MegeboyTTRUE<3Luonut: MegeboyMaanantai 01.03.2010 19:26

habZan viisauksia: habZa sanoo:
muista aina löytyy parempi muija jonka voi saada ku se ketä haluu >:D
totta totta jätkät muistakaa ;;;D

HasnkiSIIS VOI JUMALAUTA!Luonut: HasnkiKeskiviikko 18.03.2009 23:54

Että nää telkkari ohjelmat on tyhmii! Ny ku tulee joku ihme Erämaan poikamies tosi tv systeemi ja se on NIIN TYHMÄ! Se otti jonkun iha vitu idiootin muijan yhen tosi kivan muijan sijaan! Sit se viel selitti sil pudotetul muijal et "Mä välitän susta tosi paljon plä plä plä" Vitun tyhmä saatana. Rupee ny tollast selittää.. Voi helvetti. Must tuntuu etten ota enää suosikkii mistää ku aina ne tippuu. Jos toi Jack ottaa ens jaksos sen tyhmän muijan enemmi ku sen toisen ni sillä on päässä vikaa. HUOH

IntrovertigoPakko LöytyäLuonut: IntrovertigoLauantai 15.11.2008 19:44

Kirkkohäätfilosofianalkeiskurssi
tarvehierarkiaäitiysloma
drphilradionova
seksiongelmatmielipiteenvapaus
telaketjufeminismiristeilyohjukset
näkymätönkäsipenkkiurheilu
mainoskatko1984
kauneussalongitfundamentalismi
bigbrotheLverokevennys
pörssimeklaritkokaiinijuhlat
hotelliravintolatpyramidihuijaukset
herätysliikkeetostos-tv
penthousekiilateoria
korkotasotepärehellisyys
vauvakuumehapposade
uppokeitinrasvaterrorisminvastainensota

En halua eri sieluja vyötärölleni aamuisin
mutta haluan eri kasvot, kädet selkääni

Täältä on pakko löytyä
niitä, joilla sydän hakkaa pienistä asioista

Täältä on pakko löytyä
niitä, jotka rakastavat muutakin
kuin tulevaisuutta, Jumalaa tai puolisoaan

Täältä on pakko löytyä
niitä, jotka haluavat punaisen pillerin
vaikka rintalastan läpi

Täältä on pakko löytyä
niitä, joita ei ole lahjottu tyytyväisyydellä
ja jotka lähtevät kahville keskellä yötä

Mistään ei enää innostuta
« Uudemmat - Vanhemmat »