IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
23.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 515 (1.7.2008 alkaen)
Koko
106 jäsentä
Tyttöjä: 70 (67 %)
Poikia: 36 (33 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 77 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,7 vuotta

Jäsenet (106)

kkarlaMaariaallaDimma_Adele^^--max--|olle^eerakruemelmonsteriDie_EsthieikechukyJohnnyWalkersireneeKapsiii-popS-Hah_haa
« Uudemmat - Vanhemmat »

AissiVAIHTARIBLOGILuonut: AissiSunnuntai 29.12.2013 21:40

7068 KILOMETRIÄ

Tuonne tulen päivittelemään mun kuulumisia Etelä-Koreasta tammikuuhun 2015 asti. :)

JENNNNNNAolli vinkuu unissaanLuonut: JENNNNNNASunnuntai 22.03.2009 13:29

ihanaa huomena joku projekti pv koulussa ja tiistaina kallile suksila tian kans tai pulukala kaikkien kans :'D nyt pitäs alakaa täyttää niitä YFU papruja ku niitä on varmaa 700 ja enkuks pitää täyttää.... tasan 2vk aikaa, vähän alle... illalla janican ja marikan kans kattoo joku elokuva en nyt muista mikä hänen nimi oli :D nii ja jasminki tulee!!! ja nyt pitäs herättää isi että antaa puhlan niin tilaan sadaks vuodeks vippiä... <3
Tänää postiluukkuun kilahti kirje YFU:lta. Meikä hyppäs kattoon ja sydän kurkkuun, ku tajusin, et siinähän se on: tieto, minne päin Jenkkejä mä suuntaan sitte elokuussa. Aika pian mä sitte älysin toimii jotenki ja googletin mestan (siis sen jälkee, ku en ollu löytäny sitä karttakirjasta)..... ja sain sitte selville tän:

Winthrop combines the spirit of the Old West with the classic American small town with its wooden sidewalks and rows of false-fronted buildings intermingled with bakeries and art galleries.

Eli Villi Länsi kutsuu. Ei ollu iha sellane mesta, mist mä olin jo uskaltanu ehkä vähän haaveillaki, mut ei se mitää. Onhan se varmaa aikamoinen kokemus tälläselle piloille hemotellulle kaupunkilaisnuorelle asuu kymmenen kuukautta hirsimökissä keskellä ei mitää. (NO VITSI OLI ! En mä oikeesti oo mihinkää hirsimökkii menossa -ainakaa mun tietääkseni :P) Mut joo. Vaikken mä tuu asumaan New Yorkin sykkeessä, nii mä aion ottaa kaiken irti mun vaihtarivuodesta siellä Jumalan selän takana :)

Winthrop, Washington, USA, here I come ! ;D

« Uudemmat - Vanhemmat »