IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
26.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 605 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
35 jäsentä
Tyttöjä: 10 (29 %)
Poikia: 25 (71 %)
Keski-ikä
33,9 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Ylläpitäjä
Sylvatir

Jäsenet (35)

_ram0na_JuluppiHospuli_Taipuli[^Tino^]jorski36ollip1tanetzanKurpitsa1Jeesuksen-OmaChilipaprikamauzisinut_J_L_Suolanzhiozmdimma85
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ajelin Tampereelta Joensuuhun ja näin monia tekstejä laitettuna valopylväisiin, mutta tuon kohdalla nousi karvat pystyyn.

Eikö ne yhtään ajattele laatiessaan noita? Tuohan on tappouhkaus!

Tehkää näin niin saatte elää, muussa tapauksessa tapamme teidät. Tämä on esimerkki joko hihhulien ajattelemattomuudesta, tai hihhulien kristillisestä vihasta. Molempaa heillä on, en ole vaan varma kumpi tässä on tapahtunut.

Tätäkö tarkoitetaan kun sanotaan että Jeesus pelastaa kuolemalta?
Viimeksi ne tuli ruotsalaisten muodossa tuossa jossain 1200-luvulla ja sanoivat että kääntykää ja maksakaa kirkollisveroa tai saatte maistaa miekasta (ns. miekkalähetys). Nytkö se taas alkaa?

God help us all..

KayinKuolemanpelko ja usko.Luonut: KayinMaanantai 14.07.2008 20:51

Nämä asiat tuntuvat menevän käsi-kädessä sitä enemmän, mitä enemmän tutustun niihin. Miksi se ikuinen elämä on niin tärkeä? Mikä kuolemassa on niin hirvittävää? Ajatelkaahan seuraavaa:

Jos menisit illalla nukkumaan ja et heräisi seuraavana aamuna, olisiko se hirveä kokemus? Ei, koska et tietäisi siitä mitään. Mietitkö yöllä nukkuessasi että "nyt nukun"? Et, koska tiedät nukkuvasi vasta kun heräät. Et edes tiedä nukahtaneesi ennenkun heräät. Jos et herää, et tiedä nukkuvasi. Ja kuolleenahan ei ole edes olemassa, joten ei silloin tiedä mistään mitään. Joten mikä ihme siinä pelottaa niin helvetisti? Pelottaako illalla mennä nukkumaan? Ei? No miksi se kuolema sitten pelottaa?

Monet ihmiset tuntuvat hylkivän tätä kuoleman ajatusta tarrautumalla käsitteeseen ikuinen elämä.
Se tuntuu olevan monelle ihmiselle hirvittävän tärkeää että saa elää ikuisesti. Tämä johtaa moneen negatiiviseen asiaan. Maailma on perseestä? Ei haittaa, aivan sama, mä pääsen taivaaseen ja te jäätte mätänemään tänne. Onneksi on kuolemanjälkeinen elämä niin pääsee pois tästä läävästä. Elämä ainutlaatuista? Sehän jatkuu ikuisesti, kyllä tätä piisaa. Jos jätän tänään jonkun asian tekemättä, ei hätää, voin tehdä sen vaikka pyöreästi 3000 vuoden päästä. Jee. Jos teen tänään jonkun mokan, ei hätää, mulla on ikuisuus aikaa korjata. Miksi tehdä mitään tänään, kun voin tehdä sen huomenna. Aikaa on loputtomasti.

Mutta entäs jos ei ole? Entäs jos se voi loppua jo huomenna? Silloin tämä päivä on arvokas. Silloin jokainen hengenveto tuntuu hyvältä. Elämä oikeasti maistuu. Kahvin maku tuntuu taivaalliselta. Linnun laulua kuunnelleessa voi tulla jopa ihan tippa silmään, sillä se kuulostaa niin ainutlaatuisen kauniilta. Yhtäkkiä koko maailma aukeaa silmien edessä ainutlaatuisena ja tajuaa kuinka etuoikeutettu on, että saa elää edes hetken täällä. Silloin myös jokaisella teolla on merkitys, koska se voi jäädä viimeiseksi. Voi olla että et ehdikään korjata virheitäsi. On siis tärkeää tehdä hyvää. On tärkeää rakastaa lähimmäistäsi koska tämä maailma on ainut mitä meillä on, siispä tehkäämme tästä ainokaisesta elämästämme hyvä itselle ja toisille, sillä muuta meillä ei ole.

Elämä ei olekaan enää merkityksetöntä. Se on kallein lahja.
« Uudemmat - Vanhemmat »