IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
1.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 681 (1.7.2008 alkaen)
Koko
121 jäsentä
Tyttöjä: 113 (94 %)
Poikia: 8 (6 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 64 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,5 vuotta

Jäsenet (121)

Minjahieaa_Zinna-Lion_of_Zion_nnea`j3nnamariiadevil_dollAnnaBebaEllyAliisa_lolaatheriBBangindisposedtatteliideadroopeApezuuu
« Uudemmat -

Jjuli`Aäänestää (:Luonut: Jjuli`ATorstai 08.03.2012 18:24

Ja kaikki äänestää miun meikin voittoo, eks jeaa ? (:
äänen voi antaa videoo kommentoimal, taii
tuolla !
äänestä : 8. Leopard who is in love of madnes !
thaanks ;D

HELLOBARBARIAN: )))Luonut: HELLOBARBARIANPerjantai 30.12.2011 22:04

tumblr_lhqswfQseK1qadqtpo1_500_large.png
tumblr_lnlrimzB551qf7ikto1_500_large.gif


hmmmmmmmm

HELLOBARBARIANhaluanLuonut: HELLOBARBARIANTorstai 08.12.2011 21:53

tumblr_lvw64kc3Fh1qfek9ho1_500.png
tumblr_lvpep9Jbmg1qg1up1o1_500_large.jpg

indi]Day 18Luonut: indi]Sunnuntai 03.10.2010 12:27

Päivittäinen rituaaali



Okei, lähes päivittäinen <D
heräsin aamulla (yllätys) ja olin niin koomassa kun ikinä voi olla. mulla ei edes ollut mitään hajua, mitä aion kiskoa päälle. vedin uudet kukkalegginssit jalkaan ja farkkutunikan, mutten siltikään ollut varma, aionko lopulta edes pukea niitä. jotenkin ne sitten jäivät päälleni kun menin syömään. sitten laitoin vyön. seisoin jo lähdölläni peilin edessä ja muistin, että vessanlaatikossa on vielä juuri sopiva rusetti vyöhön. itseasiassa, siitä tuli ihan hyvä, vaikkakin oli aika spontaanisti koottu tyyli. mitäs tykkäätte? (:





haluan vielä pyytää teitä kyselemään, ihan mitä vaan! kysykääkysykääkysykää mikä askarruttaa! ootko miettinyt jonkun Lumene NC -tuotteen ostamista? minä kyllä kerron kokemuksia! oliko jossain joku kiva vaate, etkä tiedä mistä se on haettu? haluutteko tietää jotain muuta? haluatteko kuulla esim. 100 juttua musta tms.? kertokaa ihmeessä :)

ARVONTA ALKAA! minä aion arpoa tämän huulikiillon pois! teille, rakkaat ystävät! homma toimii näin yksinkertaisesti: vippaa tähän postaukseen kommentti, josta löytyy ainakin sähköpostiosoitteesi (yksärillä saa laittaa myös). teillä on viikko aikaa, eli ensi perjantaihin asti. sitten menä etsin jostakin ihanan onnettaren joka arpoo onnekkaan voittajan. lähetän ko. sähköpostiin sitten viestiä :) elikkä sähkäreitä vaan kehiin ja HUOM, sen on löydyttävä _tästä postauksesta_. good luck!!! ((arvottavaa huulikiiltoa ei siis ole avattu, tuo kappale on oma versioni samasta tuotteesta!))
If life's a highway, I want drive it all night long,
Millabella

PeacerNo Comment ★Luonut: PeacerMaanantai 31.05.2010 21:15

damn~ creepy but got to face the fact. :D:D:D

sssini|loma!(;Luonut: sssini|Keskiviikko 08.04.2009 23:51


Tänään ollut hyvä päivä!:)
Heräsin 9.45 jonka jälkeen tutkailin netistä kakkujen ohjeita!:p
Sitten.. Kello lähestyi puoltapäivää niin piti ruveta laittaa päälle ja meikkaamaan sillä Jonnan haku eskarista oli 12.30 !(: Mun piti meikata se ja lakata sen kynnet oikein hempeen vaaleenpunaseks!:D
Käytiin varkaudessa ostoksilla ja mäkissä!:p
Loppupäivän olen datannut koneella olla ja kohta pitäs mennä iltapiikille .
Perjantaina kuopioon niin pitäs ehkä pakata?<;

Hyvää illan jatkoa kaikille!::D

anzqh^^Hajos :-)Luonut: anzqh^^Lauantai 04.04.2009 16:00

njooo meikkasin omas huonees ku piti lähtee käymää kaupas...

Matias: Miks toi anna maalaa naamaansa tuol kokoajan?

:---D
Eläinkokeiden ansiosta suurin osa nykylääketieteestä on kehittynyt. Diabetes on voitettu oikeastaan täysin banaanikärpäsillä tehtyjen tutkimusten perusteella. Koko genetiikan tutkimustyö, mitä on ikinä tehty, nojaa banaanikärpäsillä tehtäviin tutkimuksiin. Eläinkokeet ovat taloudellisin, luotettavin ja lähinnä ihmiskokeita(eli saatavat tulokset voidaan soveltaa suoraan ihmisiin) oleva media tutkimustyössä. Järkeviä vaihtoehtoja ei vielä ole. Kirjoitin jo aiemmin aiheesta. Daealis

Tutkaillaanko sitten vaihtoehtoja? Tuossa helvetin typerässä adressissa mainitaan vaihtoehtona esim. Body Shopin tuotteet. Itselläni oli tässä taannoin "tilaisuus" tutkailla näiden tuotteiden mainoksia ja sisällysluetteloita. Muutamia loistavia otteita mitä löysin, vapaasti muisteltuna.

"Sisältää Kasviperäisiä Polysakkarideja!" Ooh, kuulostaapa hienolta. Sakkaridit ovat sokereita. Monosakkaridit ovat hedelmäsokereita, disakkaridit ovat hieman isompia sokereita(kuten ruokosokeri[perinteiset sokerit] ja mallassokeri) ja viimeisenä tulevat polysakkaridit. Ne ovat niin pitkiä ketjuja ettei niitä perinteisesti luokitella sokereiksi, mutta samat sakkaridit ovat kuitenkin rakennusaineina. Yleisimmät kasviperäiset polysakkaridit ovat Sellu ja Tärkkelys. Selluloosa on viherkasvien soluseinämien perusrakennemateriaali. Noin kolmannes kasvin massasta on selluloosaa(puuvillasta n.90%) Selluloosasta valmistetaan paperia ja pahvia. Tärkkelys taasen on suuri osa ihmisen raviontoa. Enimmäkseen juureksista saatava aine on teollisuudessa käytetty liimana, paperin kiinneaineena ja muottimateriaalina karkeille.
Eli tämä naamarasva sisälsi joko mitä tahansa viherkasvia murskattuna, tai sitten juuresta, murskattuna. "Sisältää sitä samaa paskaa mitä tähänkin asti! Käänteentekevä koostumus!"

"DNA käskee kasvit kasvamaan ja korjaamaan vauriot kasvissa. Siksi tämän rasvan sisältämä Vehnän DNA uudistaa ihoasi" Samat itseään korjaavat ja kasvattavat ohjeet löytyvät myös ihmisen omasta DNAsta. Eli pyöräytä litra sianverta sentrifugissa niin että saat DNA-molekyylit erilleen ja hiero se naamaasi, sama vaikutus.

Joitain ainesosia mitä voiteissa oli:

*Parapähkinäöljy: Samainen öljy josta tehdään myös teollisuustasoista kellokoneistojen rasvaamiseen tarkoitettua liukastetta. Rasvaisempi tuote kuin maapähkinä.

*Voipuunvoi: IUCNn erittäin uhanalaisten kasvien listalla oleva Voipuu, Butyrospermum parkii, jota länsimaissa käytetään vain kosmetiikkaan, on Afrikassa erittäin suuri rasvojen lähde ruokavaliossa. Eli tukemalla Body Shoppia edistät Afrikan nälänhätää ja tuhoat uhanalaisia kasveja.

*Moringansiemenöljy: Afrikassa suosittu, erittäin huonoja olosuhteita kestävä puu, joka kasvaa nopeasti, jonka lehdet ovat pinaatin kaltainen ruoka-aine ja jonka siemenistä saatava öljy voidaan käyttää bio-polttoaineeksi. Ellei joku itsekeskeinen länsimaalainen hieroisi sitä naamaansa.

*Kinetin: Kasvihormoni. Lähes kaikista soluista, niin kasvi kuin eläinperäisistä, löytyvä aine, joka edistää solujakautumista. Helpoin tapa valmistaa on vaurioittaa DNA-molekyylejä hapettamalla, josta voidaan muutamalla vaiheella tuottaa kinetiiniä. On saanut EUn Direktiivin 67/548/EEC -mukaisesti vaaraluokitukset S22,S24 ja S25: Älä hengitä pölynä, älä laita iholle äläkä silmiin.

*Pantenol: B5-vitamiinin muoto, jossa on kemiallinen alkoholiryhmä -OH. Esiintyy sellaisenaan enimmäkseen kuolleissa hiuksissa. Antaa hiuksille kiiltävän 'pinnan', mutta ei paranna niiden rakennetta mitenkään. Mikäli se pääsee elävään soluun sisälle, saattaa muuttua takaisin B5 vitamiiniksi. Pantenolina kerää kosteutta ilmasta ja saattaa siksi tuntua viileältä.

*Vehnänalkioöljy: Kemikaali, jota vehnänjyvässä on noin 2,5%. Kilosta vehnää saadaan noin 25grammaa tätä öljyä. Kuinka reilulta kaupalta kuulostaa tällainen ruoantuhlaus?


Jos nyt aloitetaan vain näin pienellä listalla epäilyttäviä aineita mitä Body Shopin tuotteista löytyy. Itse ostaisin mieluummin synteettisiä. Mitäs tuolta löytyy? Plaseboja, uhanalaisia kasveja ja useita öljyjä, joita ei löydetä kuin etelä-amerikan sademetsien kasveista, jotka luultavasti tehoviljellään tuhotun sademetsän paikalla. Sen lisäksi löytyy myös Afrikkalaisia ja eurooppalaisia ruokakasveja, joiden avulla voitaisiin luultavasti ruokkia useampia satoja ihmisiä, jotka kuolevat nyt sen takia kun sinä ostat näiltä 'reilun kaupan' kasvattajilta.

Toivottavasti sitä ollaan niin helvetin tyytyväisiä itseensä.
« Uudemmat -