IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
15.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 082 (1.7.2008 alkaen)
Koko
297 jäsentä
Tyttöjä: 97 (33 %)
Poikia: 200 (67 %)
Keski-ikä
31,3 vuotta
Otos: 177 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,7 vuotta
Ylläpitäjä
Plasmer
Valvojat
Plasmer

Jäsenet (297)

[-jolle-]mitzzuxvesku92hipelo^PaffPaff^^and3deeSeppi|boy_-santtujantsabubeliiniTito^fj84hf7w83okaikkonen^^PegettikukiiSuBBarIPikkuj
« Uudemmat -
Jälleen kerran pääsen kohdistamaan vihaani, aggressiotani ja minimaalisten maitorauhasteni aiheuttamaa katkeruuttani linja-autoihin, kuten jokin aika sitten kirjottamassa blogauksessani. Tosin tällä kertaa en ole aikeissa valittaa siitä, miten huonossa kunnossa onnikat ovat - vaikka se vitun ovi ei mennyt tänäkään aamuna kiinni - vaan siitä, millaista porukkaa linja-autoihin päätyy.

Tänään koulusta tultaessa änkeydyimme koko ala- ja yläasteen sekä lukion kuljetusporukka samaan, ahtaaseen linjuriin. Ei sillä, etteikö tämä tuska riittäisi minulle, ahtaanpaikankammoiselle ja suuria ihmismassoja vieroksuvalle misantroopille, mutta kun jotakin vielä kamalempaa oli tulossa.

Takanani istuva kuudesluokkalainen poika alkoi puhua minulle:
"Hei, voisiks sä hakee mulle ES, kun mul ei oo ikää?"

Kun kohteliaasti kieltäydyin hakemasta tälle energiajuomaa, kuului seuraava kysymys:
"Näytänks mä susta 15-vuotiaalta?"
Ei, etkä ainakaan henkisesti vaikuta siltä. Sori nyt vain, olet ihan lapsellinen kakara, kuten ikäisesi kuuluukin. Sitä paitsi, näin pienessä kylässä kaikki tietävät ikäsi.

Onneksi meillä täällä koti-Suomessa on tällaisia tulevaisuuden toivoja. Varmaankin pitäisi ensi kerralla suostua hakemaan tälle pikku-Jonnelle ES, mutta sillä ehdolla, että tämä luettelisi viisi energiajuomien haittavaikutusta. Oppisipa edes jotakin.

Tosin tämä ei vedä vertoja sille, kun 13-vuotias poika tuli pummaamaan tupakkia sanoen: "Mä oon kahdeksantoista, saanks sulta tupakkaa tai kaljaa?". En ollut ihan niin höynäytettävissä. Tämä alkoholistinalku meni aika hiljaiseksi, kun kysyin asiallisesti "Miks et hae sitten itse kaupasta? Tuo mullekin samalla, voin antaa rahan."

JufdaMyötähäpeäLuonut: JufdaTorstai 08.11.2012 18:24

HamySähkön meteröintiLuonut: HamyMaanantai 24.01.2011 00:30



http://oh4kpn.org/energy

Siitä se ajatus sitten lähti - sivu alkaa parilla graafilla ja loppuu linkkeihin a) hardiksesta b) softasta

Lontoon pojille kiitos hardiksesta ja jäykälle suomalaiselle säätäjälle softasta :)

kiAprinsEssa:pLuonut: kiAprinsEssaPerjantai 07.01.2011 22:43

13: paheesi









14: lempieläin
15: lempituoksu

chissede028Luonut: chissedeTorstai 06.05.2010 23:17

ei vittu ku tuli noi ikärajat energiajuomii.
menin tos mutsille just sanoo et milläs vitun papereil
mä muka ostan energiajuomani ku ei oo ku passi
mitä ei kehtaa näyttää saatika jaksais kantaa mukana
mutsi: hanki ne sen saman kaut mikä sulle hakee tupakkaaki
joo vittu varmaa meenki et " hei haeks mulle vähä energiajuomaa ! " :---D kovish
Kröhöm, SIIS:


Energiajuomien kirjoittamaton sääntö (by me): Mitä kalliimpaa, sen parempaa.

Ainaki noin suurin piirtein, hörsin täs jotai randomilla ostettua Tonino Lambourghiniä (se piti ostaa kun siinä luki lambourghini...!) ja joo, täähä on ihan jees. Vähän kyl joteki... öljyne... ._.

Mut joo, RockStar on kyl edellee parasta silti<3

Miksu[ko]Newmoon hihiLuonut: Miksu[ko]Sunnuntai 29.11.2009 20:24

Käytiin just kattoo uusikuu elokuvissa ja kuiskittiin ja hihiteltiin varmaan koko aika Lucan kanssa. Siinä varsinkin kun bella ja ihmissudet menee Emilyn luo.
M: Hirvee määrä vähäpukeisiä miehiä!
L: Joo, ja samassa huoneessa... syömässä muffinsseja!
M: reps

ja sit se loppu! hiihi
Edward: Minulla on vain yksi pyyntö (tai jotain sinne päin)
...
M: Nyt se sanoo, että bella, will you marry me? *pidättelee nauruaan*
Edward: Marry me, bella.
*reps*
Bella: Agh

Vitsin naurettava loppu.

Mut oli meillä hauskaa siinä ennenkin elokuvaa. Kaikki oli jostain syystä "hieman" sokerihumalassa ja lucan energiajuoma kaatu kaks kertaa ja sit sen känny oli ihan mällissä, ja polvet märkinä. Ja sit luca leikki mun hiuksillani ja laitto ne kivasti pystyyn ja sano et mä alan muistuttaa miraa kun on samanlailla hiukset.
Ja sit me nähtiin mira siperiassa, kun siel oli hetalia miitti. Ja käytiin anttilassa ostamassa karkkia ja europehausessa. Luca osti sieltä kännykorun.

ja bai tö vei, Carlislella oli maha kipeenä :D

violet--wings[Ei aihetta]Luonut: violet--wingsTorstai 24.09.2009 17:34

Opon tunnille energiajuoman voimalla!
Voin vaik lukee uusimman Narutonki..
Ja piirrellä mun fiksui Yhyy-angstikuvii..

:DDD

Peeäs. En ole kouludatissss.

WhazNarkkarin tarinaLuonut: WhazKeskiviikko 10.06.2009 22:23

COPYPASTAAAAA:

"Mulla kaikki alkoi siitä kun äiti toi kotiin Nestlen sitruunateejauhetta, vaikka se olikin melkein vaan sokeria niin se pieni kofeiini määrä sai mut koukkuun. Kohta huomasin vetäväni yli 10 viivaa sitä jauhetta nokkaan tunnissa.

Kaveri tutustutti minut myöhemmin kokikseen ja batteryyn, vedettiin niitä sekaisin puistossa. Koulu ja kaverit jäi, pyörin oudoissa porukoissa pitkään.

Kerran eksyin giganttiin, siellä minut huomattiin heti ja pistettiin mokkamasteri osamaksusopimuksella mukaan, parit juhlamokatkin sai siihen kaupan päälle. Näin jälkeenpäin ymmärrän sen olleen käännekohta, silloin musta tuli narkkari. Keittelin usein 15-20 kuppia kahvia tunnissa, aluksi maidon ja sokerin kanssa, myöhemmin mustana. Toisinaan keitin ilman suodatinpussia että saisin vahvempaa kamaa. Ulosottomies koputteli päivittäin ovella, halusi niitä osamaksuja siitä laitteesta, mutta kaikki rahani oli mennyt kahviin. Usein oli pakko ostaa lidlin halvinta mokkaa.

2003 kävin Pariisissa ja vedin ensikerran espressoa, en tiennyt että niin pienestä kupista vois tulla niin kovat pärinät. Ensimmäisen kupin jälkeen olin 3 päivää sekaisin, heräsin lopulta metrosta raiskattuna. Vaikka tuntu pahalta niin tiesin että minun piti saada lisää ainetta.

Tämän kaltaista elämää vietin ympäri Eurooppaa yli 5 vuotta, myin persettä kahvipaketista, imin kullia espresso huikasta. En ole ylpeä niistä asioista joita tein, en se ollut minä, se oli kahvi..

Jesuksen avulla pääsin kahvista lopullisesti eroon. Tapasin Jesuksen Meksikossa, hän opetti minut kutomaan villasukkia perun paimentokansoille. Nykyään olen naimisissa tuon komean pitkätukkaisen miehen kanssa."


Kofeiini on kiellettävä ja käyttäjät pistettävä vankilaan pitkäksi aikaa. Ajatelkaa nyt niitä lapsiakin. :/

taskine[Ei aihetta]Luonut: taskineTorstai 04.06.2009 20:44

Lisäää Tehoa!!! + 52 % :DDD
« Uudemmat -