IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
26.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 1115 (1.7.2008 alkaen)
Koko
196 jäsentä
Tyttöjä: 91 (47 %)
Poikia: 105 (53 %)
Keski-ikä
33,3 vuotta
Otos: 167 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,8 vuotta
Ylläpitäjä
nonppa

Jäsenet (196)

Kismet_85MaryK_Haizuli_repesorsaaKalabatik_jonezi-[Storm]-Mine||JohVihaidiii^^}tiina{BasmuliUjo_OlioBozi---Atte---KatR||
« Uudemmat - Vanhemmat »

[IikoJännittää kovasti ;____;Luonut: [IikoTorstai 04.11.2010 01:39

huomenna valintakokkeet ja tsaajajajajja ku oon halunnu sinne alalle (kulttuuriin siis, medianomi on nimeke) lukion kakkoselta asti ni jänskättää että miten menee........ Ääää en oo varmaa vuoteen ollu jostaki asiasta näin samaan aikaan innoissani ja levoton ja kauhuissani.

Huikamala. Yääh.

REPAtammikuussaLuonut: REPATiistai 24.11.2009 20:56

turku jää taakse...........

NanenCan't wait! ^^Luonut: NanenTorstai 26.03.2009 19:11

Tahdon mahdollisimman pian kun vaan mahdollista (eli toivottavasti heti lukion jälkeen) opiskelemaan pois pois täältä rupu, paska hankasalmelta. Aika moni jo tietääkin, että Mikkeliin aioin ensisijaisesti hakea sosionomiks opiskelee. :). NIIIN toivon, että pääsen- ois niin kivaa ^^ uusia ihmisiä, elämä, kaupunki... ^^ tuleehan siinä kauheesti rahan menoo, mutta se ei nyt haittaa! :D

Täällä ei nyt voi oikeen elämää hankkia kun kaikilla on omat bailunsa ja piirinsä.. itelläni samaa päivästä ja viikonlopusta toiseen - ei oo kivaa aina olla samassa porukassa, jossa oma poikaystäväkin sanoo, että ei jaksais olla aina mun kaa.. siitäkin koko hommasta on lähteny koko maku ja ilo. mitä nyt joskus on hauskaa, mutta muuten joo että terve (hyvä kirjottaa, kun eräs ei enää käy täällä lukemassa:D en kuitenkaan sano loukkaamis mielessä.)... harrastusmahdollisuudet on perseestä ja niin... Haluun pois pois pooois.
Jos en pääse sinne tai muuallekaan opiskelee niin välivuos ja jotain kivaa, mutta en jokatapauksessakaan TOIVOTTAVASTI jää tänne.

((mikkelin amkista:
-MAMKilaisille jää taskunpohjalle reilut 100 euroa enemmän verrattuna ruuhka-Suomessa opiskeleviin.
-vuokra-asunnot ovat jopa 30 % edullisempia.
-julkisia kulkuvälineitä et välttämättä tarvitse, sillä lyhyiden välimatkojen vuoksi kulku kämpältä kampuksille sujuu kävellen tai fillarilla.
-kupu täyttyy opiskelijaravintolan lounaspöydässä alle 1,50 eurolla.
-joka 45. kampuksella vastaan kävelevä on kv-opiskelija. MAMKissa opiskelee yli 100 ulkomaista opiskelijaa 20 eri maasta
-kilpailu kansainvälisistä vaihtopaikoista on pienempi ja näin ollen valinnanvara suurempi. MAMKilla
-on yli 200 yhteistyökorkeakoulua ympäri maailmaa.
-MAMKista valmistuneilla on mainiot menestymisen mahdollisuudet - 80% valmistuneista on työpaikka jo valmistumispäivänä.))

Hii, en malta odottaa ^^
« Uudemmat - Vanhemmat »