IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
1.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 8 048 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 8
Koko
197 jäsentä
Tyttöjä: 152 (78 %)
Poikia: 45 (22 %)
Keski-ikä
34,8 vuotta
Otos: 125 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,2 vuotta

Jäsenet (197)

unltD^_^nooralindajulia_-antti__hc-make-Jamy-lionneShellOnTheBeach_NiiinuAsushiAntonio^DarashTommy85Hot_KätinkbludKaakko
« Uudemmat - Vanhemmat »

MaiMiauOlenko orja?Luonut: MaiMiauTiistai 29.05.2012 19:09

Katsoin juuri tämän Kaija Pavun tekemän videon



ja tajusin entistä voimakkaammin että orjatyö on edelleen täysissä voimissaan. Wikipedian artikkelissa orjuus kerrotaan että orjuutta oli yleisesti 1800 - luvulla. Orjuus on kielletty YK:n ihmisoikeuksien julistuksessa vuonna 1948. Hyvin tätä lakia ihmisen arjessa kuitenkin kierretään, vai kierretäänkö edes? Orjuuuden määritelmä on että ihminen joka ei voi vapaaehtoisesti poistua työstään on orja. Ja jos tätä määritelmää sovelletaan nykypäivään niin kuinka monella on käytännössä mahdollisuus poistua työstään johtuen taloudellisesta tilanteestaan. Olemme RAHAN ORJIA. Olemme orjia yhteiskunnalle ja yhtiöille jotka tekevät rahaa kustannuksellamme. Sanotaan että aika on rahaa, mutta onko todella niin että on reilu vaihtokauppa vaihtaa aikamme paperilappusiin tässä ainutkertaisessa elämässä.

Näistä asioista ei paljon ole ihmisiltä kyselty.
Asia vain on näin ja ihmiset hiljaisesti sen hyväksyvät koska tilanne on tämä.
Vaihtoehdot ovat koko ajan käytettävissä mutta ne vaativat hiukan enemmän vaivaa.
Odotan sitä onnen päivää kun muutos alkaa näkyä ja tuntua. En odota sitä epätoivoa, itkua ja parkua jonka se aiheuttaa monelle kun hommat alkaa luhistua, vaan odotan uuden mahdollisuuden syntyä tämän vanhan systeemin tilalle jonka tuleva mullistus luo.

Näin tiivissä yhteiskunta kompleksissa kuin tämä vallitseva länsimaalainen maailma, ei oikein jää vaihtoehtoja, jos ei sitten esimerkiksi halua muuttaa metsään ja ryhtyä metsästäjä keräilijäksi joka kerii oman lankansakin itse. Sellainen urhoollinen mieskin tästä maasta löytyy. Yritin etsiä artikkelia tästä miehestä mutta en enää sitä löytänyt. Löysin kuitenkin monia artikkeleita ulkomailla ilman rahaa elävistä ihmisistä. Sitä paitsi ILMAN RAHAA eläviä ihmisiä on maailma pullollaan. 20 % maailmanväestöstä elää äärimmäisessä köyhyydessä alle 70sentin päivätuloilla. Elämme vuotta 2012 katselemme maailmanmenoa SIVISTYSvaltiosta käsin ja luemme tuollaisia lukemia tosiasioina. Kuka maksaa hinnan toisten elintasosta? Rahaa ei taida olla tarpeeksi maailman jokaiselle kansalaiselle, taikka sitten se aiheuttaa niin suurta riippuvuutta ja ahneutta että voimme katsoa lajitoverin kuolemaa vierestä antamatta lanttiakaan omistamme.

Tämä ei ole kenenkään syy ja kaikkien.
Tuemme yhdessä kaikki tätä vallitsevaa systeemiä joka ei selvästikään toimi.

Minä koen että kaikkien ihmisten elämällä on samanlainen arvo, näyttipä se pankkitili minkälaista lukemaa tahansa. Pankkitilin suuruudella ei juurikaan ole merkitystä, koska suurimmalla osalla ihmisistä ei ole pankkitiliä koskaan ollut eikä tule olemaankaan. Sydän meillä kaikilla kuitenkin on ja minun mielestä kaikkein tärkeintä elämässä on sen laajentaminen.

Avataan sydämemme yhdistymään ja katsotaan mitä sillä saa aikaan. <3

Uprising^tervaperseetLuonut: Uprising^Sunnuntai 13.11.2011 16:53

Oletko oikea tyttö?
[x] Sinulla on enemmän kuin 5 kynsilakka.
[ ] Omistat hajuveden joka maksoi enemmän kuin 500.
[ ] Omistat tekokynnet
[ ] sinulla on / oli kuva itsestäsi taustakuvana puhelimessa
[x] Sinulla on ainakin viisi vaattetta, jota et käytä.
[x] Kun olit pieni halusit aina olla prinsessa.
[ ] kävelet yleensä kaupungilla äitisi kanssa.
[x] Olet värjännyt hiuksesi
[x] Sinulla on ollut raitoja hiuksissa
[x] sinulla on aina puhelin mukanasi.
[x] Tykkäät tanssia villisti, kun olet yksin kotona
[x] Et voi melkein koskaan lähteä kotoa ilman meikkiä.
[x] Rakastat mennä kampaajalle.
[x] Mielummin ottaa aurinkoa kuin mennä uimaan
total : 10

Rakastat:
[x] Kenkiä
[x] vaaleanpunaista
[x] Shoppailua
[ ] koulu
[x] Delfiinejä
[x] Disneyn elokuvia
[ ] Kukkia
[x] pehmoleluja
total: 16

Olet shoppaillut:
[x] H & M
[x] Gina Tricot
[x] Top Sport
[ ] JC
[ ] Big point
[x] KappAhl
[ ] CUBUS
[x] Lindex
total :21

Sanot usein:
[ ] Whatever
[x] Oh my god (OMG)
[x] HÄ?
[x] söpöö
[ ] Hottia
[x] SO
[ ] Anteeks mitä?
[x] tietty
[ ] Daa
[x] LOL
[x] öö...
total : 28

LUET:
[ ] MissMix
[ ] Cosmopolitan
[ ] Demi
[ ] Elle
total : 28

[ ] 0-7 aika poika..
[ ] 7-15 jonkunverran tyttö
[ ] 15-23 aika tyttö joo :)
[x] 23-30 tyttö :)
[ ] 30-37 PERUS TYTTÖ!
[ ] 37-45 hieman teini lissu tyttö
http://www.hs.fi/verkkolehti/talous/artikkeli/1135256393664

"Joukkoälyn käyttö yleistyy USA:n yrityksissä
Kuluttajat otetaan mukaan tuotteiden suunnitteluun.
Tanja Aitamurto

T-paitoja valmistava Threadless hyödyntää suunnittelussaan aktiivisia internetin käyttäjiä.


SAN FRANCISCO. Suurten joukkojen hyödyntäminen osana yritysten liiketoimintaa yleistyy Yhdysvalloissa. Joukkoälyn käyttö perustuu ajatukseen, että suuri määrä ihmisiä tuottaa parempaa jälkeä kuin parhaimmatkaan asiantuntijat yksin.

Joukkoälyä sovelletaan monella alalla: pörssikurssien ennustamisessa, hyväntekeväisyydessä, viestintäkampanjoissa ja vaatteiden suunnittelussa.

Ilmiön mukana on tullut uusia termejä, kuten joukkoistaminen (crowdsourcing), jonka avulla joukkoälyä kanavoidaan erilaisiin tehtäviin.

Joukkoistamisessa kuka tahansa voi osallistua tuotteen tekemiseen tai ongelman ratkaisuun.

Yksi joukkoistamisen menestystarinoista on chicagolainen t-paitayhtiö Threadless, joka kutsuu ihmisiä verkossa t-paitakuosiensa suunnitteluun. Idea toimi näin: Kuka tahansa voi suunnitella kuosin, joka julkistetaan yhtiön internetsivuilla.

Eniten ääniä saaneet kuosit laitetaan tuotantoon. Suosituimpien t-paitojen suunnittelijat saavat palkkion, ja paidat myydään verkossa.

Ehdotuksia t-paitojen kuoseista virtaa satoja päivässä, ja paitoja myydään yli 100 000 kappaletta kuukaudessa.

Viime vuonna liikevaihto oli 30 miljoonaa dollaria (23 miljoonaa euroa).

Kuka tahansa, myös amatöörisuunnittelija, voi suunnitella kuosin. Sen jälkeen kuka tahansa voi äänestää haluamaansa kuosia.

Threadless poikkeaa siten perinteisestä liiketoiminnasta, jossa valmistaja tuo markkinoille ammattisuunnittelijan tekemän vaatteen, eikä kuluttajalla ole prosessiin sananvaltaa.

Threadlessin mallissa äänestäminen korvaa perinteisen markkinatutkimuksen.

Hukkatuotantoa ei juurikaan tule, koska t-paitoja, joilla ei ole kysyntää, ei laiteta tuotantoon. Yrityksellä ei ole juuri markkinointikuluja, koska t-paitakuosien ympärille kokoontunut lähes miljoonan ihmisen verkkoyhteisö hoitaa markkinoinnin levittämällä sanaa yhteisöpalveluissa.

Suuret yritykset, kuten kuluttajatuotejätti Procter&Gamble ja lääkeyhtiö EliLilly, joukkoistavat erilaisia tehtäviä InnoCentive-yrityksen kautta.

Kuka tahansa voi ratkaista tehtävän ja saada siitä 10 000–100 000 dollarin palkkion. Palkkioita on jaettu yli kolmella miljoonalla dollarilla.

Yritykset ovat oivaltaneet joukkoliikkeen voiman myös kampanjoissa ja tuotekehittelyssä. Esimerkiksi kahvilaketju Starbucks ja tietokoneita valmistava Dell ovat menestyksekkäästi joukkoistaneet ideoita kampanjoissaan.


Jutussa on käytetty lähteenä James Surowieckin kirjaa Wisdom of Crowds: Why the Many Are Smarter Than the Few and How Collective Wisdom Shapes Business, Economies, Societies and Nations, sekä Jeff Howen kirjaa Crowdsourcing: Why the Power of the Crowd Is Driving the Future of Business."

http://www.hs.fi/verkkolehti/talous/artikkeli/Joukkoistaminen++avaa+ovet+kaikille/1135256393732

"Joukkoistaminen avaa ovet kaikille
Tanja Aitamurto

Joukkoälyä tutkinut amerikkalainen kirjailija ja toimittaja James Surowiecki määrittelee neljä asiaa, joita joukko tarvitsee ollaakseen viisas.

Joukolla on oltava kirjavat mielipiteet, ja joukon on oltava itsenäinen, eli yksilöt eivät saa ottaa liikaa vaikutteita toisiltaan. Joukon tiedon pitää myös olla hajautunutta: tiedon pitää olla sekä erikoistunuta että paikallista.

Lisäksi vaaditaan koostamista eli mekanismia, jolla yksittäiset arviot muunnetaan yhteiseksi päätelmäksi.

Joukkoistamisessa tehtävä avataan kenelle tahansa. Joukkoistaminen on ikään kuin vapaa kutsu kaikille osallistua.

Joukkoistamisen alkujuuret jäljitetään usein suomalaisen Linus Torvaldsin ja hänen Linux-käyttöjärjestelmänsä avoimen lähdekoodin menestykseen. Torvaldsin apuna järjestelmää teki suuri joukko vapaaehtoisia ohjelmoijia."

VILMAAA[Ei aihetta]Luonut: VILMAAATiistai 09.02.2010 19:18

"really its not nothing illness,
they are only normal people like you "

ku se nössö toka luokkalaine ei uskalla yksin kävellä tuol pimees...
...tein sille aamupalaks sinisen munakkaan n_n

ps; en oo taaskaa nuQ D:
Ne ei vaan tajua että on erilaisia ihmisiä, raukat oli iha peloissaa siellä koulun käytävillä! Takas
ainaki muhevat naurut! ;D
28.07.2009 20:57 <Hetel> No voi hellan lettas lässyn lää, ei luoja että voitte olla typeriä. Ette edes yritä ajatella järkevästi. Ai niin mutta eihän se käy päinsä, koska teiniäiti ei voi olla väärässä.
28.07.2009 20:58 <Hetel> Ottakaa se pää pois perseestä ja MYÖNTÄKÄÄ NE TOTUUDET VAIKKA ITSE OLETTEKIN TEINIÄITEJÄ, TEHTYÄ EI SAA TEKEMÄTTÖMÄKSI MUTTA KYLLÄ TE VOITTE AINAKIN YRITTÄÄ KASVAA PAREMPAAN SUUNTAAN. Ette te osaa kasvattaa lapsistanne järkeviä, ajattelevia kansalaisia, kun olette itse vielä pentuja.
28.07.2009 21:00 <Hetel> Se, että olette onnistuneet pamahtamaan raskaaksi Siwan takana, EI tee teistä aikuista. Se, että synnytätte sen rääkyvän lihakimpaleen, EI tee teistä aikuista. Aikuiseksi kasvetaan, se on hidas prosessi johon kuuluu kaikki elämänvaiheet onnistumisineen ja epäonnistumisineen. Te ette tule aikuiseksi vain koska teette lapsen. Kyllä, te osaatte vaihtaa vaipat, kyllä, te rakastatte lastanne, kyllä, teidän täytyy priorisoida asioita uudella tavalla, mutta SE EI JUMALAUTA TEE TEISTÄ AIKUISTA, JOKA
28.07.2009 21:00 <Hetel> OSAA KASVATTAA LASTAAN TAI TARJOTA TÄLLE TURVALLISEN KODIN.

^Taitaa taas tämänkin henkilön kommentit kertoa enemmän hänestä itsestään, kuin teiniäideistä.
Jooop olihan sitä tuossa taasen koe. tällä kertaa englannin prelikoe ja njaa, mitä sitä nyt sanois.. meni se kai iha ok :) tosin oon aika huono aina monivalinnoissa että en sitte tiä..:p

Törmäsin tossa eilen galleriassa aika moiseen riitaan.. ja ei voi muuta sanoa kun että raukkamaista dissata toisia tälleen gallerian kautta. Joo, kaikista ei tarvi pitää, kaikkien kanssa ei tarvitse tulla toimeen, mutta tarviiko sitä mennä henkilökohtasuuksiin tälleen netissä, jossa jutut on kaikkien luettavissa. Pitäis kuitenki vähän osata käyttää sitä omaakin järkeä, vaikka sitä olisikin vajaasti tarjolla.

Mikä siinä on, että ei voida suoraan henkilökohtasesti kyseisille henkilöille sanoa mitään, päin naamaa. Ehkä se on liian vaikeaa, tai ehkä uskallus loppuu, ja ajatellaan että "haa, netin kautta ei tarvii kohdata sitä henkilöä oikeesti." tai sitten vaan halutaan miettimisvaraa tälleen netin kautta. vastakkain kun se reaktio ja vastaus täytyy sanoa heti. Ei ehkä sitten onnistuisikaan pilkkaamaan toista yhtä hyvin kuin täällä netissä.

Ja niin, onko se niin välttämätöntä loppujen lopuks oikeesti alkaa dissaamaan toisia, ja vaan sen takia että ihminen sattuu olemaan erilainen tai hänellä on eri mielipide kuin itsellä. plaah. naurettavaa sanon minä.. ja joo, kiitos ja kuittaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »