IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
11.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 110 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
57 jäsentä
Tyttöjä: 25 (44 %)
Poikia: 32 (56 %)
Keski-ikä
37,0 vuotta
Otos: 41 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,5 vuotta
Ylläpitäjä
sessu
Valvojat
iltsuu

Jäsenet (57)

MissPiggy-HeqehaiduutököAv1sJoanna78Andynaattorikesäkunto][sari][Frosturator_K]an]Mig00samsonite^cinde^Pii-a
« Uudemmat - Vanhemmat »

|koivistohyvät vaput :P Luonut: |koivistoTorstai 30.04.2009 16:35

on nää vapaa päivät tylsiä kun ei oo mitään tekemistä :S
mut ihana sää ulkona ja päätin haravoida:D en oo varmaan kahteen vuoteen haravoinu
kunnolla:DD
kesäkuntoon haravoimalla ;)
Mikä on minun pahin pelkoni, entäpä sinun kuomaseni? Mitä kuuluu vastata kysymykseen mikä on sinun pahin pelkosi? Onko väärin sanoa, että no se jos housut repeis? Pelkoja on niin erilaisia, ettei oikein voi sano yhtä pahinta pelkoa, vai voiko?

Miksi ihmiset edes ylipäätänsä pelkäävät ja niin omituisia asioita? Eräs hyvä ystäväni pelkää lintuja. Jos lintu tulla tupsahtaa lähemmälle kuin kymmenen metrin säteelle olet juuri tavannut steppauksen ja polkan maailman mestarin.

Myös tulevaisuus pelottaa, vain sen takia, koska ei tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Jo huominen on tulevaisuutta, muttei miksei kukaan pelkää huomista? Toki ne pelkäävät, joita esim kiusataan koulussa jne., mutta me joilla menee suht koht hyvin emme pelkää seuraavaa päivää. Huomisesta päivästä kuitenkin tiedän enemmän kuin maaliskuusta 2019. Okei tiedänhän minä huomisen päivän sään, tai no tietäisin, jos katsoisin, mutten katso, koska se tuo yllätyksen olon, kun katsoo aamulla ikkunasta ulos ja saa tietää millainen sää on.

Onko tullut mieleen, että huomenna kaikki voi kuitenkin muuttua? Kaikilla kuitenkin on tulevaisuus, vaikka se tarkoittaisikin sitä, että tietää varmuudella, että kymmenen vuoden päästä Sörnäinen ja sen lähiympäristö, lähinnä kadut ovat yhtä kuin koti.

Claudia
« Uudemmat - Vanhemmat »