IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
12.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 339 (1.7.2008 alkaen)
Koko
55 jäsentä
Tyttöjä: 13 (24 %)
Poikia: 42 (76 %)
Keski-ikä
33,5 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,4 vuotta

Jäsenet (55)

von_Ckyl-lik-kiCadillFlash^King-Of-Rockearseeni^Volvo_Freak^PormestariTIIKERI38881rocknrollerJuukes_|anZi_idieh-_corlyde75Angelica__
« Uudemmat - Vanhemmat »

HipuraFord taunusLuonut: HipuraLauantai 09.05.2009 00:25

Mies ajoi Ford Taunuksella, ja kuunteli ko. autossa jatkuvasti suomipop-bändiä Kolmas nainen. Kenkää kehui kaverille antaneensa lähinnä näistä kahdesta syystä.

Jäin miettimään tarinaa tarkemmin. Nuori mies, ehkä kaksissakymmenissä, ja ensimmäinen oma auto, Ford Taunus. Palava rakkaus lempibändiään, Kolmatta naista kohtaan. Orastava ensirakkaus, voitanee sanoa, ensimmäinen tyttöystävä. Suurin odotuksin mies ottaa naisen Taunuksensa kyytiin, ja lyö Kolmannen naisen C-kasetin tulille. Tätä kuunneltiin sitten meno- ja tulomatkalla.

Mutta joku on vialla.

Tyttö ei viihdy Taunuksessa. Kolmannen naisen musiikki ei iskekään samalla tavalla häneen. Suhde päättyy eroon, ennen kuin ehtii kunnolla edes alkaakaan. Jää vain mies, Taunus, ja Kolmas nainen. Ei tyttöystävää.

Minkälainen isku se voi olla nuorelle miehelle. Nainen karkottuu pois, koska miehen musiikki-, ja automaku ei mätsää naisen kanssa yksiin. Uskaltaako hän tehdä enää koskaan uutta aloitetta? Pitääkö soittimen kiinni seuraavan lyylin ollessa kyydissä? Vaihtaako volkkariin?

Vai menettääkö hän uskonsa ihmisnaaraisiin, löytää internetin, tai jopa sankaroituu? Ehkä hän on täällä jossain keskuudessamme. Mies, jolla oli unelma. Unelma Ford Taunuksesta, Kolmannesta naisesta ja tyttöystävästä?

Missä ikinä oletkaan, Taunusmies, tämä menee sinulle! Luojan lykkyä!
« Uudemmat - Vanhemmat »