IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
24.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 091 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 13
Koko
34 jäsentä
Tyttöjä: 4 (12 %)
Poikia: 30 (88 %)
Keski-ikä
23,2 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,3 vuotta
Valvojat
Tomo-kun

Jäsenet (34)

Juu_hohhoiSupahNyahZeBe88Quit_xTomo-kunJämse`nnarutofan96WoKK|SmuukWeed-{{Teemu}}-millayTytsy89Pariis^^matiza^^Radan-afk-

Kuvaus

GunZ eli GunZ the Duel on kolmannen persoonan räiskintä peli, jossa pelataan erilaisia pelimoodeja kuten Death Matchii, Assassinationii, Duelii jne. joissa tavoitteena on lahdata muita pelaajia ja näin saada kokemusta ja rahaa.

Myös tehtävien tekeminen on mahdollista, joissa piestään goblineita, koboldeja tai epäkuolleita ja joissakin tehtävissä jopa suuria bosseja.

Pelissä taistellaan miekoin sekä asein. Tikareilla, katanoilla tai kodacheilla, pelaajan maun mukaan, sekä aseilla kuten haulikoilla, revolvereilla, uzeilla tai jopa raketin heittimillä ja lista jatkuu.

Uusia aseita ja tarvikkeita, kuten vaatteita, kranaatteja ja miekkojen elementti enchantmentteja, voi ostaa servereiden ulkopuolisista kaupoista.

Pelityyli on uniikki, etkä ole varmasti nähnyt koskaan ennen missään muussa pelissä vastaavanlaista! Pelissä hypitään taisteluiden aikana seinillä ja lähitaisteluaseita käytetään jopa enemmän kuin pitkänmatkanaseita.

Luoteja pystyy kimmoittamaan pois miekoilla sekä miekka kädessä pystyy dashimään, eli syöksymään, joka on nopeampaa kuin juokseminen.

Eikä pidä unohtaa, että vaikka seinillä pystyy juoksemaan, niin miekalla lyönti seinään ja hyppy, mahdollistaa seinillä kiipeilyn hyppimällä. Ja miekat mahdollistaa PALJON muuta, kuten Butterfly, Slash Shot, Half-Step ja monet muut tekniikat, jotka sinun tulee itse opetella!

Eli EI Quickbarii MMORPG:eiden tyyliin!

Mitä vielä odotat? Eikö kuulostanut eeppiseltä? Mene itse ottamaan selvää! :)

http://fgunz.net/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.