IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
25.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 975 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 5 (63 %)
Poikia: 3 (37 %)
Keski-ikä
34,0 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,5 vuotta

Jäsenet (8)

ReMoRSeFuLNeSS^marizella^Emma-88T_II_A[muru]SweetaTommy69-Tomppi-
« Uudemmat - Vanhemmat »

-Elisä^tulispa kesä.Luonut: -Elisä^Torstai 19.01.2012 22:21

hukun tonne lumee kohta:<

Saradaa`[Ei aihetta]Luonut: Saradaa`Torstai 18.11.2010 20:38

snow
no vittu dislike tolle lumelle saatana -.- öö hiukset nii q qc koko pv q lunta sato niillle sit ne vittu kihartu,meikit pikkase levis q tulin kouluuuu perkele -.- sit meixi tuli myöhäs 2 tuntii kouluu ja vähä yli q pistin niit meikkei jjja suoristin hiuksii. jjjes vittu tän takii vihaan talvee
.



+ se suoristus oli turhaa q ne kihartu takas sellasex paskax q menin ulos -.- + en voinu nähä aleksii q sil treenit jaja olin nii vitu harakanperseen näköne et vittu en todellakaa pystyny nähä sitä sori kulta &lt;sydän&gt;

lumi haista vittu :dd jaja veera haista säki vittu q teit sen ihanan lumipesun mulle,love you beib <3 _Dd


ja ny tuol o vitusti loskaa

Enkelitomuperse.Luonut: EnkelitomuTiistai 19.01.2010 05:19

TAAS tuli nukuttua koko eilis pv,herättyä siinä kymmenen aikaan, jonka jälkeen olenkin sitten istunut koneella, polttanut tupakkaa ja saanut syötyä yhden leivän. Nyt ei sitte auta ku valvoo ainaki huomis iltaan asti ja ruveta koittaa nukkuu es jotenkuten "normaali" aikaan, ei siinä muuta, ahistaa vaan herätä aina joskus yömyöhää eikä sit voikkaa tehä mittää muuta ku jammailla kämpäsä. Sitte sitä turhautuu ja rupee nukkuu aamust ja herää taas yöllä ku ei kiinosta päivällä nousta. Hmh.

Oispa tosiaa jo kesä, vois hillua pitkin kyliä näin öisinki. <3
Vaan ku on tämä PASKA TALVI.

Menis vaikka hanibööbubbelin viekkuu napsii mässyä ja lukkee ankkoja! /,,/ Enkkai mää yssin pärijjäis millää... :) <3

suksuivihdoinki himas :)Luonut: suksuiSunnuntai 10.01.2010 03:03

.
Ainakin Tampereella on maa ihan lumen peittämä. Eilen kun kaupasta kotiin kävelin raekuuron vihmoessa ja saaden minut kiihdyttämään askeliani, tuskin olisin kuitenkaan uskonut että varsinainen takatalvi olisi vielä tulossa. Aamu kuitenkin sai minut yllättymään, Suomen sää todella on toisinaan petollinen. Keväinen sää vaihtui muutamassa päivässä takatalveen, joka myös laskee hiukan mielialaakin ollaanhan jo ylitetty huhtikuun puolivälikin. Saisi sulaa pois ja äkkiä, hivenen nimittäin ärsyttää lumen näkeminenkin ja laskee fiiliksiä.

Kevään lapsena sain taas huomata että todellinen kevät on lyhyt Suomessa ja sitä kestää vain toukokuun ajan. Huhtikuu on vielä tavallaan talvea.
« Uudemmat - Vanhemmat »