IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
16.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 906 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
21,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Ylläpitäjä
Skanja

Jäsenet (3)

[Niinuska_]ärsyke|
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQJoulukuun ihQutusbiisiLuonut: ErQKeskiviikko 26.12.2012 13:51

Pukin kontista paljastuu toisen joulupäivän kunniaksi joulukuun ihQutusbiisi, jota kuuntelemaan saapuu kolme tietäjää idästä.

Joulukuun ylivoimaisesti parasta antia on Mariskan ja Pahojen Susien syyskuulta julkaistulta Kukkurukuu-albumilta löytyvä kappale Matkalla manalaan. Kappale on nopeatempoinen ja pianosäestys tekee siitä kauniin kuuntelukokemuksen. Mariska on yksi suomalaisen musiikin sanoittajien kärkikastia, ja sen huomaa tämän kappaleen lisäksi muissakin Kukkurukuu-albumin viisuissa.

Tällä hetkellä tätä albumin avausraitaa ei ole vielä tajuttu julkaista singlenä, mutta toivottavasti näin tajutaan ensi vuoden puolella tehdä.

Ps. Tiesittekö, että Mariska on nero?

ErQSyyskuun ihQutusbiisiLuonut: ErQTiistai 04.09.2012 20:01

Kauniita syyspäiviä vain kaunistaa kuukauden ihQutusbiisi!

Syyskuun ehdoton hitti on suomalaista tavaraa: aikoinaan enemmän rap-musiikistaan vuosituhannen alkupuolella tunnetuksi tullut Mariska on kunnostautunut viime vuosina suomi-popin ja iskelmän parissa. Nahanluonti lienee kannattanut, sillä Mariska & Pahat Sudet - Liekki tulee olemaan kuluvan syksyn soitetuimpia kappaleita maamme radioissa (ellei se jo olekin) .

Mariskaa voi pitää yhtenä Suomen lahjakkaimmista musiikoista. Vuosien aikana hänet on nähty rastapäisenä rapparina ja kesämekkoja pitävänä iskelmälaulajana. Hän sanoittaa biisinsä itse ja lisäksi muun muassa Jenni Vartiaisen kaksi hienointa kappaletta, Missä muruseni on ja Minä ja hän ovat Mariskan kynänjälkeä. Liekin etu on juurikin mahtava sanoitus. Pisteitä täytyy myös antaa esiintymisestä musiikkivideolla ilman meikkiä - kuinka moni sellaista uskaltaisi tehdä enää nykyaikana?

« Uudemmat - Vanhemmat »