IRC-Galleria

Amadeus Lundberg @ Jämsä 25.11.2009Perjantai 27.11.2009 03:37

Keskiviikkoa oli kyllä aamusta iltaan ihan täydellinen päivä!
Kyseessä oli siis kirkkokonsertti: Amadeus Ystävineen. Eli siel oli Ampun lisäks Jyrki Niskanen, Sirkka Kuula, Perttu Niskanen, Lotta Loveson ja Kansalliskuoron naiset. Olin kirkolla vähä yli kuus ku konsertti alko seittemältä. Siel oli ehk joku 10 ihmist ennen mua eli joo oli ihan hyvä olla ajois. Meinasin kuolla siihen kirkon ovelle ku menin sisää ku näin Amadeuksen vaan siel edessä ja ne harjotteli! Joo no menin sit sinne istuun ni tää vaan kattoo ja hymyilee, olin siinä vaiheessa jo ihan sulaa vahaa :) Joo no konsertti alko sit seittemält ja meinasin nukahtaa sinne ko siin tuli eka niit muit, 7 biisii ennen Amppuu mutjoo sain jotenki pidettyy mielenkiinnon yllä kuiteski niidenkin aikana, vaik en noista muista pidäkään, niin pakkohan se on myöntää et ku joku Jyrki Niskanen joka on tenori niin vetää kirkossa, jossa akustiikka on parhaimmillaan, ilman mikkiä ja koko kirkko kaikaa niin onhan se ihan helvetin upeen kuulosta. Joo no sit vihdoinki Amppu tuli lauleskeleen ja vooi se unohti yhdes vaihees Maa on niin kauniissa sanat hetkeks, mut ei se väärin oo, se vaa jatko siitä niiku ei mittää ja hyvinhän se meni! (: Joo no siel sit sanottii et taputukset vasta konsertin iha lopussa mutko koko poppoo vetää siinä med kuoro niin eihän siinä voi muutako taputtaa :> Ja vika biisi oli sitte myös sillee et oli Jyrki, Amppu ja Lotta soolossa ja kuoro taustal ja biisinä Oi Jouluyö. Siis A P U A se kuulosti upeelta! Mikään ei kyllä vedä vertoja hra Lundbergin äänelle! Ja vitsit ku se biisi loppu ni koko kirkko (se oli iha täynnä siis) taputtaa vaa iha hysteerisinä ja lopulta kaikki seisoo siel ja taputtaa ja Amadeus vaa lähettelee lentopusui kaikille :) Noh, suosionosotusten suuruuden vuoks Oi Jouluyö tuli viel uudestaan ja siinä vaiheessa olin jo erittäin onnellinen, täydellinen konsertti! Lopuks esiintyjät sai viel kukkaset ni Ama vaan tuudittaa sitä kukkapuskaa ko jottai vauvaa, nii ja lähettelee lisää lentopusui yleisölle, söpö!

Joo no siin sitte suurin osa yleisöstä lähti poois ja osa sitte jäi siihen kiitteleen ni tottakai mieki jäin :) Yhtis ja nimmari ja kaikkee pient jutusteluu Amadeuksen kans :) Se on kyä ihanin! <3

"Saaks mä nimmarin? -M
"Joo. Saaks mä lainaa sun selkää?" -A
"Onks tää siitä Lue-lehdestä?"-A
"Joo" -M
"Haluuks sä halaa?" -A

Joo sit jottai kiittelin ja kehuin sitä et oli upeeta ni tää vaa "Parhaani yritin"
Juu ja sit siinä pyysin viel sellaselt naiselt et voisko se ottaa meistä kuvan ni se sit vaa sano jottai et joo, osaankohn mä käyttää tätä (mun kameraa siis) ni en saanu suutani viel auki ko Amadeus vaa alottaa:
"Painat tästä, painat ihan pohjaan" aaaw voiko olla sulosempaa näkyä ku yks vaa selittää et miten mun kamera toimii x) Joo ja si se nainen oli jottai, et tulikohan se nyt, salama ainaki välkähti ja sanoo Amal et kato ite tuliks se. Sit oltii vaa Aman kans mlemmat sillee et katotaan tuliks se jaja tulihan sen ;D Nii ja sit se viel toivotteli pari kertaa kaikkee hyvää ja lopuks viel et "mee turvallisesti" huolehtiva<3 Jaja totesin viel et nähään ni tää hymyilee ja on et "nähään!".
Sit viel siin kirko ilmotustaulul oli se juliste ni sain sen :))

Oon vieläki ihan hurmiossa ja voin kertoo, että tää ei todellakaan jäänyt mun viimiseks Ampun keikaks! Joo ja kiva jos joku jakso lukee, miten yhdestä kirkkokonsertista voi saada noin paljon tekstii o_o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.