IRC-Galleria

{Fredu}

{Fredu}

päällemme kaareutuu punakanelipuu

>8DTorstai 24.09.2009 00:54

SON SITTE 2-4 JANIN HYVÄKS.

>DDD

Hell yeah<3Tiistai 22.09.2009 23:25

Kirjoitin nimesi rannalle, aallot pyyhkivät sen pois.
Kirjoitin nimesi taivaalle, tuuli vei sen pois.
Kirjoitin nimesi vihkoon, opettaja käski pyyhkiä sen pois.
Kirjoitin nimesi sydämeeni, sinne se jäi.

Jos välität jostain oikeasti, niin lisää tämä päiväkirjaasi. ♥

Kertopaakaas mullekkin. >)Lauantai 29.08.2009 15:46

Minkä ikäiseksi luulisit minua ulkonäköni perusteella? ja kun olet vastannut lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso mitä muut sanoisivat sinusta

HOMOFOBIA ON VÄÄRIN! Tiistai 11.08.2009 20:54Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.


Ole kiltti ja kopioi tämä edelleen omaan päiväkirjaasi, jos olet sitä mieltä, että homofobia on väärin
Nimi: Loskakylpyjä ja munkkivaihtoehtoja.
Paritus: Frerard (Eli Frank/Gerard, jos joku ei tajunnut)
Ikäraja: K-13
Kirjoittaja: Mie (eli Fredu/Iida)
Genre: Fluff, romance, drama, slash, AU, oneshot, ääliöhuumori
Disclaimer: Poikia en omista (8<) eikä näin ole koskaan käynyt (tai mistäs me se tiedetään...)
Summary: Frankilla on asiaa Gerardille, mutta Gerardia ei taida oikein kiinnostaa...
A/N: Väsäsin tylsyyksissäni, eikä kestäny ku viistoista minsaa. 8'''D Ja voi herranjumala toi nimi... xDDDD Parempaa en keksiny. Kommenttia, kenties?

Loskakylpyjä ja munkkivaihtoehtoja.


"Gerard jumalauta!" Frank Iero piti NY-lippiksensä lipasta kiinni juostessaan parhaan ystävänsä Gerard Wayn perässä. Loska läiskähteli mukavasti läpimärkiä skeittikenkiä vasten ja punaiset pillit olivat suoraan sanottuna punaruskeat. Lisäksi valkoisen, melko 'tiukahkon', hupparin selässäkin oli pari ruskeaa täplää, tosin niin minimaalisen pieniä ettei niitä nähnyt paljaalla silmällä. Ellei ollut hupparin selustassa kiinni, mikä on hyvin epätodennäköistä.
"No onko pakko hidastella?" Gerard vain nauroi, kun Frank näytti tälle keskisormea. Oli vielä syystalvea, minkä kyllä säästäkin huomasi, ja he tallustivat juuri koulusta kotiin. Mustahiuksinen Gerard oli tosin ehtinyt jo koulun porteille, ennen kuin Frank oli päässyt poikien vessasta nenäänsä puuteroimasta. Ei siinä mitään, kyllähän Gerard itsekin meikkiä käytti, muttei hänen tarvinnut sitä niinkään korjailla. Mitä kuolleemmalta hän näytti, sitä parempi. Tosin sitä ei olisi huomannut vaatteista, sillä valkoiset verkkarit ja musta nahkatakki ei ehkä ollut niitä zombien ykkösvaatevalintoja.

"Mä mitään hidastellu, mulla vaan kesti vähän ku kajaali meinas levetä siihen paikkaan. Ihan niinku puff! Ihan niinku se sun autos sillon sinne tienpenkalle", Frank huitoi käsillään selittäessään. Gerard muisti liiankin hyvin heidän pienen kotimaamatkailunsa hänen autollaan. He olivat päässeet Toledoon asti, kunnes bensarahat SEKÄ bensa olivat loppuneet. Siinä he sitten olivat joutuneet liftaamaan takaisin kotoisaan New Jerseyyn.
"Ja sitte se yks seiskaluokkalainen nörtti tuli siihen ja kysy että tiedänksmä mitä hiuslakka aiheuttaa otsonikerrokselle. Jessus mun teki mieli tintata siinä, koska sen takia mulla meni melkein hiuslakkaa silmiin, mutta se ei ollu se mun tärkein juttu", Frank oli varmaan jatkanut selitystään Gerardin miettiessä.

"Kerro sitte ku mennään tonne kahville, mun kahvihammasta kolottaa, mua väsyttää ja mä en jaksa Mikeyn pissaliisa-kohtauksia ellen mä saa kahvia NYT", Frank näytti hieman harmistuneelta, kun mustahiuksinen ei halunnutkaan heti tietää hänen asiaansa. Ilme kasvoilla kuitenkin kirkastui heti, kun hän sai tietää saavansa valita pöydän. Äkkiä Gerard huomasi istuvansa pöydässä, lippalakki ja kahvimuki kourassaan, jonka vieressä oli peili. Siinä Frank pöyhi sinimustia hiuksiaan ja laittoi huulikiiltoa.

'HETKINEN PIKKUMIES! Laitoitsä just huulikiiltoo?' Gerardin teki mieli kysyä. Hänen ilmeensä oli taatusti näkemisen arvoinen, sillä silmät olivat pesuvadin kokoiset, mutta leuka ei niinkään suurella. Pikemminkin suu oli kiinni. Sitten, huulikiillon jälkeen, oli Frankin ehostautumispuuhissa seuraavana ripsiväri, kun taas sitä seurasi taas pieni kajaalin lisäys. Joku Frankia nyt vaivasi. 'Treffit? Mä kun luulin, ettei tässä kaupungissa muita homoja kuin Frank. Tai no, olenhan mäkin bi', Gerard katsoi edelleen hämmentyneenä ystävänsä touhuja juoden samalla kahviaan. Se maksoi älyttömän paljon, kaksi dollaria, eli sitä ei kannattanut päästää jäähtymään.
"Mä en tiedä mitä mä--", Frank aloitti mutta tuli heti keskeytetyksi.
"Ootsä maistanu näitä munkkeja?" Gerard mussutti suupielet sokerissa.
"No oon, mut--", ja taas.

"Vitsit nää on hyviä! Musta tää mansikka on paras", mustahiuksinen katsoi arvioivasti sokerimunkkiaan.
"Kuuntele nyt--", eikä taaskaan suunvuoroa.
"Vai olisko mustikka parempi, mitäs sanot kieroliero?" Gerard katsoi kysyvästi Frankia, joka näytti siltä kuin hän olisi voinut tappaa pulun.
"No en minä tiedä! Kuule mulla olis nyt vähän asiaa--", nyt Frankia alkoi toden teolla vituttaa ja hermostuttaa. Aivan joka kerta, kun hän yrittää saada jotain tärkeää sanotuksi, käy näin!
"Okei, mä käyn tilaamassa sen mustikan--", tällä kertaa Gerard keskeytettiin.

"GERARD ARTHUR WAY, NYT KUUNTELET JUMALAUTA! MÄ OON TÄSSÄ VIIDENTOISTA MINUUTIN AJAN YRITTÄNY KERTOO SULLE ETTÄ MÄ OLEN PAHASTI KUSESSA SUHUN!" Frank pomppasi pystyyn karjuessaan saaden koko kahvilan hiljentymään ja katsomaan heihin.
"Häh?" Gerard katsoi häntä haavi auki. Frankin teki mieli hakata päätään pöytään tai seinään, ihan sama. Voiko joku olla noin tyhmä?
"NIIN, KUSESSA SUHUN! TIEDÄTSÄ MITÄ MÄ TARKOTAN? MÄ OLEN RA-KAS-TU-NU SUHUN, IDIOOTTI!" Frank karjaisi vielä ja nappasi lippiksensä Gerardin toisesta kädestä. Hän lähti marssimaan kohti kahvilan ovea hyvinkin mielenosoituksellisesti, kunnes kompastui.
"Perkele kato minne sen koipes tunget!" hän ärähti noustessaan pystyyn ja jatkaessaan matkaa. Vasta ovessa olevan kellon kilahdettua Gerard tajusi, että Frank oli lähtenyt. 'Ei vittu', hän ajatteli ja nappasi takkinsa. Nopeasti hän heitti sen päälleen ja lähti juoksemaan ystävänsä perään.
"Ei vittu, se ei edes viitti kuunnella mua ku mä kerranki sille jotain selitän", Frank mutisi itsekseen ja pyyhkäisi lapasellaan oikeaa silmäänsä. Meikit levisivät, mutta mitäpä siitä? Eihän kukaan niitä ollut näkemässä.

"HEI, MUN PITI VIEDÄ NE KUKAT MUN TYTTÖYSTÄVÄLLE!"
"No siinä on kymppi älä ulise", Gerard heitti setelin jollekin kolmetoistavuotiaalle pojalle jonka käsistä oli juuri napannut kimpun sinisiä ruusuja. Poika voisi ostaa kympillä vaikka kolmekin kukkapuskaa ja vielä vähän muutakin. Gerard sen sijaan ei tarvitsisi kymppiä, jos vain saisi Frankin kiinni. Niille kotiin ei voinut soittaa, koska Frank Anthony Seniorilla oli taas vaihteeksi putki päällä, eikä niille olisi voinut mennäkään. Todella tyylikkään näköisesti mustahiuksinen juoksi ystävänsä perään pitäen yhtä aikaa kimppua toisessa kädessään ja yrittäen pitää housujaan ylhäällä toisella. Ollessaan metrin päässä Frankista hän vaihtoi takaperin juoksuksi, mutta ohitettuaan Frankin hän aikoi ojentaa kukat, mutta mitenpä sattuikaan klassisesti: Gerard veti lipat suoraan Frankin eteen. Kukille ei käynyt mitenkään, eikä kyllä toinen poikakaan voinut olla nauramatta vanhemman koiranpentuilmeelle.

"Miks tässä lukee 'Lynille'?" Frank katsoi Gerardia kulmiensa alta.
"Mä nappasin ne tuolla olleelta pojalta ja annoin sille kympin vastineeks. Mut viittisitkö auttaa mut pystyyn? Loskakylpy ei mun tietääkseni tee hyvää"
"AWW. Sä oot sitten söpö!"
"Joojoo, voin mä olla söpö sittenkin kun sä autat mut täältä"
"Katotaan ny, entäs jos mä tulisin sun seuraks?"
"No sitten mä kylpisin loskassa vaikka vuoden!"

"AWWS!" Frank kiljaisi ja hyppäsi Gerardin mahan päälle.
"Auts...", Gerard mutisi muttei voinut olla hymyilemättä eräälle nimeltä mainitsemattomalle Frank Ierolle joka katsoi häntä suoraan silmiin istuen hänen rintakehänsä päällä. He tuijottivat toisiaan ainakin kymmenen minuuttia, ennen kuin Gerard tokaisi:
"No, aioksä suudella vai pitääkö täs kaikki tehä ite?!"

...Torstai 30.07.2009 03:48

- Et voi olla hänelle vihainen enempää kuin minuutin tai kaksi.
- Luet hänen viestinsä uudelleen ja uudelleen.
- Ajatellesassi häntä sydämesi hakkaa lujemmin ja lujemmin.
- Kuunnellessasi hänen ääntään hymyilet ilman syytä.
- Katsellessasi häntä, et näe muita ihmisiä ympärilläsi - näet vain hänet.
- Alat kuunnella hitaita biisejä.
- Hänestä tulee mieleen melkeen kaikki mitä ajattelet.
- Pääset pilveen ihan vain haistaessasi hänen tuoksunsa.
- Huomaat hymyileväsi aina kun ajattelet häntä.
- Lukiessasi tätä, ajatuksissasi on vain yksi ihminen koko ajan.

Eh.... hups? ^^'

Maanantai 29.06.2009 15:34

Mun koneeni on puolueellinen. TH:t ja MCR:t se latas viikossa, kun taas kakskytä Smashing Pumpkinsia se latas TUNNISSA. 8< Ilkeä kone. Sadisti.

Ja ilkee mp3-soitin, ku ei suostu näyttään Eye of the Tiger-videota. 8< Paskoja kummatki.

Maanantai 22.06.2009 17:04eli, rullaathan alas nimilistaan ja lisäät nimesi tähän vaatimuskirjeeseen ja
lähetä se kaikille tutuille. Ruotsissa tämä viesti on lähtenyt eteenpäin
Ruotsin Kennelliitosta ja Käyttökoiraorganisaatiolta. Videota ei ole pakko
katsoa (meet farm=''liha tehdas'' - se on TODELLA RAAKA!), - mutta jos päätät katsoa,
niin varoitus että SE ON HIRVEÄTÄ katsottavaa ja kauheata väkivaltaa. Sen
kipeä hiljaisuus on koskettanut meitä kaikkia syvästi. Jos emme suojele eläimiä
tämänlaiselta brutaalisuudelta, olemme osarikollisia.

Voit tehdä jotain! Allekirjoitathan ja lähetät kontakteillesi - tällaisen
väkivallan on LOPUTTAVA!

VAROITUS! TÄMÄ ON OIKEASTI JÄRKYTTÄVÄÄ KATSOTTAVAA!!!


http://getactive.peta.org/campaign/turkey_investigation1
http://getactive.peta.org/campaign/turkey_investigation1

Tässä video lyhyesti (lihatarha): piilokameralla filmattuna, eläimet
kuvattiin kun ne NYLJETÄÄN ELÄVÄNÄ! Sanovat että tulee 'täydellisempi
leikkaus'.tämän jälkeen ruhot heitetään kasaan, yhä elävänä, ja jopa 10
minuuttia sydän vielä sykkii, silmittömässä kivussa, ja silmät vielä
liikkuvat.lintujen pienet käpälät värisevät. Yksi lintu joka vielä nostaa
päätänsä ja katsoo kameraan verisillä silmillään.

Vaikka et katso videota, ALLEKIRJOITATHAN ja lähetät ystävillesi:
tällainen
hirviömäisyys on loputtava, JOTAIN ON TEHTÄVÄ!!

Kun tässä listassa on 500 nimeä, lähetäthän sen: PETA2@petaorg
<PETA2@peta.org>

01. Helen Walthew, Cape Town
02. Joyce Luxton, Cape Town
03. Garth Luxton, Cape Town
04 Terje McKnight, Norway
05 Joachim B McKnight, Norway
06 Jannicke McKnight, Norway
07 Rita Lyngsmo, Norway
08 Hanne Dahle, Norway
09 Elizabeth Dahle, Norway
10 Pia Baumann, Norway
11 Anita McKnight,
12 Laura Garner Scotland
13 Ken Garner Scotland
14 Noel Bowie Scotland
15 Chris Bowie China
16 Jang Jing China
17 Val Cummnings South Africa
18 Derek Cummings South Africa
19 Kim Samuels South Africa
20 Ron Samuels South Africa
21 Vanessa Mclean UK
22 David Stainforth - South Africa
23 Lynne Proude - South Africa
24 Jenny Wilkinson - South Africa
25 Sharon Künnemann - South Africa
26 CELESTE WEBER
27 Yvonne Miller
28 David Miller
29 Jennifer Ormond-Brown
30 Digby Ormond-Brown
31 Martin Brown
32. Tonel Rautenbach - South Africa
33. Naco Rautenbach - South Africa
34. Jessica Moller - South Africa
35. Roxanna De Bruyn - South Africa
36. Charlene Morgan - South Africa
37. Shaun Morgan - South Africa
38. Marianne le Grange - South Africa
39. Marius le Grange Jnr - South Africa
40. Marinka le Grange - South Africa
41. Marius le Grange Snr - South Africa
42. Ida Botha - South Africa
43. George Botha - South Africa
44. Joey Pretorius - South Africa
45. Riekie Pretorius - SA
46. Jaco Pretorius - SA
47. Gerhardus Pretorius - SA
48. Silvia Pretorius - SA
49. Malie Swart - SA
50. Nico Swart - SA
51Andre Koegelenberg
52 Trudie McIntosh
53 Maryanne Jooste
54 Frans Jooste
55 Lulu Joost
56 Dené Jooste
57 Freda O'Connell
58. Carmen Slabbert - South Africa
59. Debbie Smith - South Africa
60 Dudley Bennet South Africa
61 Pamela Bennet South Africa
62 Yvonne Brink, Sweden
63 Anneli Paldin/Rengart
64.Cathrine Hellberg
65. Thereze Axelsson / Sweden
66. Marie Tälth
67.Anna Andersson
68.Marcus Nilsson
69.Isak Andersson
70.Ida Andersson
71. Ritva Lindström
72. Sven Lindström
73. Rose-Marie Carlsen / Denemark
74.Tatiana Pajares/Spain
75. Hugo Gutierrez Colas /Spain
76. Caroline Bjälstam/Spain
77. Solvår Warmestad/Norway
78. Camilla Dahlgren/Sweden
79. Peter Rasmussen/Sweden
80. Satu Kettunen / Sweden
81. Olof Haggren / Sweden
82. Marianne Paunimo/Finland
83.Elina Paunimo/Finland
84.Tuomas Paunimo/Finland
85.Arto Hynninen/Finland
86. Minna Kurvinen / Finland
87 Sauli Latvalehto / Finland
88. Päivi Mikkonen / Finland
89. Jyrki Leinonen / Finland
90. Markku Mankinen / Finland
91. Tuomo Pajari / Finland
92. Petteri Jestola/ Finland
93. Jenni Rönkä/Finland
94. Riina Pirinen / Finland
95. Elina Alavuotunki / Finland
96. Hanna Koivuperä/ Finland
97. Jenni Lohikoski, Finland
98. Hanna Rikkonen, Finland
99. Saila Huttunen, Finland
100. Satu Autio, Finland
101. Marjut Kriikku, Finland
102. Henna Takala, Finland
103. Marja Salimäki, Finland
104. Helena Salimäki, Finland
105. Tapio Vilmunen, Finland
106. Johanna Hautala, Finland
107. Anni Itäpalo, Finland
108. Aarne Niskala, Finland
109. Jonna Niskala, Finland
110. Pauline Hellevig, Finland
111. Lily Wright, Finland
112. Elina Kumpula, Finland
113.Nelli Teeriniemi,Finland
114.Alina Turunen,Finland
115.Ida Bergström,Finland
116.Kaisa Korpela,Finland
117. Veera Nikula, Finland
118. Vilma Sirèn, Finland
119. reetta mallat ,finland
120. Mira Palenius , Finland
121. Tomi Hietala , Finland
122.Jaakko Luoto,Finland
123.Touko Laakkonen,Finland
124.Oskari Oksanen,Finland
125.Pekka Saarinen,Finland
126.Jori Ilanko,Finland
127. Veera Selin, Finland
128.Ella Manninen,Finland
129. Vilma Leino, Finland
130. Jenina Levomäki, Finland
131. Tanja Salonen, Finland
132. Jp Tuononen,Finland
133. Leena Hyvölä,Finland
134. Satu Isoaho,Finland
135. Andrijana Avramov, Finland
136. Jeremias Hellman,Finland
137. Ina Avramov, Finland
138. Moona Anukka, Finland
139. Jenni Tiittanen, Finland
140. Kia Halttunen, Finland
141.Moona Kivilahti, Finland
142. Laura Sivula, Finland
143. Tessa Juselius, Finland
144. Nitta Hiltula, Finland
145. Julia Hyvärinen, Finland
146. Henna Rasi, Finland
147. Susanna Heikkilä, Finland
148. Julianna Romppainen, Finland
149. Petra Joukainen, Finland
150. Maiju Kallioinen, Finland
151. Pauliina Kannisto , Finland
152. Ronja Koskela , Finland
153. Milla Peltomäki , Finland
154. Niina Vaittinen, Finland
155. Nicola Valtonen, Finland
156. Maiju Jaatinen, Finland
157. Emilia, Finland
158. Elli Honkanen, Finland
159. Nelli, Finland
160. Jassu. Finland
161. Miia, Finland
162. Taavi, Finland
163. Katja, Finland
164. Tiia, Finland
165. Jessica, Finland ( i think that's so stupid)
166.Anette,Finland
167.Natasha, Finland
168.Maria , Finland
169. Ronja, Finland
170.Roosa, Finland
171.Siiri, Finland
172.Anne, Finland
173. Anette, Finland
174. Amanda, Finland
175. Susanna, Finland
176. Sara, Finland
177. Annika, Finland
178. Tuomas, Finland
179. Linda,Finland
180. Sofia, Finland
181. Elisabeth, Finland
182. Kiia , Finland
183.Joel, Finland/Sweden
184. Anniina, Finland
185. Sanna , Finland
186. tia,Finland
187. jenna , Finland
188. Carita , Finland
189. Emilia , Finland
190 Heli , Finland
191 Mika, Finland
192. Minna, Finland
193. Veera, Finland
194.Emilia, Finland
195.Mira, Finland
196.Niina.finland
197. Petra, Finland
198. Ville , Finland
199. Irina, Finland
200. Ninni,Finland
201. Sartti, Finland
202. Noora, Finland
203. Laura, Finland
204. Saara, Finland
205. Oona, Finland
206. Jutta, Finland
207. Viivi, Finland
208. Tiia, Finland
209. Milla , Finland
210. Kaisa Takamaa, finland :D
211. MERI, Finland
212.Jenni,Finland
213. Simo, Finland
214. Iida, Finland
Jokainen vieras jää vieraslistaan, katsotaan kuinka monella on sydäntä olla kopioimatta.

SIMOO. XDDDDTorstai 23.04.2009 01:24

[ ] Poika-/Tyttöystävästäni
[x] ystävästäni

1. Mikä hänen nimensä on?
- Simo.

2. Hänen lempi bändinsä/artistinsa?
- Fran Perea, Santa Justa Klan, iskelmät jaööö... emt.

3. Kolme upeinta asiaa hänen ulkonäössään?
- HIUKSET. Silmälasit ja vaatteet. (Jonaki päivänä mä haluaisin vähän penkoa sitä vaatekaappia)

4. Hänen fetissinsä?
- Sims, dataus.

5. Ketä hän vihaa?
- Luulisin, että Sänttiä, Esaa, Miroa, Jussia ja muita sen sellasia.

6. Mainitse 5 hänen parasta ystäväänsä?
- Viljami, Hime, vissiin minä, Mia ja.... öhm. En tiijä.

7. Milloin tutustuitte? Missä?
- Koulussa, ko mie olin ekalla.

8. Kuka oli hänen ensirakkautensa?
- HENNA. Mun muistaakseni. xD

9. Mikä on suloisin asia mitä hän on sinulle tehnyt?
- TEKI MUN USKONNONLÄKSYT!<3 En ois ikinä jaksanu piirtää sitä helkatin ristintietä siihen sarjikseen. >.<

10. Mikä on suloisin asia, jonka hän tekee toistuvasti?
- Maksaa mun karkit ja juomat, tai ruuan Piikis/Birtatis ja SpiceIces ison pyörremyrskyn.<3

11. Missä kuussa hän on syntynyt?
- Elokuus.

12. Onko hänellä sairauksia/allergioita?
- Vissiin vaan migreeni. En muistaisi, että olis muita.

13. Kuvaile häntä kolmella sanalla?
- Hauska, outo ja mahtava.

14. Mitä mieltä hän on sinusta?
- Outo, Tervaleijona-addikti ja ehkä hieman liian energinen.

15. Oletteko koskaan olleet yhdynnässä?
- EI T-O-D-E-L-L-A-K-A-A-N

16. Jos kyllä, kuinka monta kertaa?
- >.<'

17. Osaako hän olla hellä?
- Mistäs helkatistä mä sen tietäisin? Kai.

18. Kuinka paljon välität hänestä?
- Son mun veljeni.

19. Mitä lausetta/sanaa hän hokee päivittäin?
- HIMPUTTI, helvetti ja vittu on aika ahkeras käytös. 8'D

20. Onko hän ikinä tehnyt sinulle pahasti?
- Ei.

21. Jos kyllä, oletko antanut anteeksi?
- Ei ole tarvinnu.

22. Mikä on erikoinen piirre hänessä?
- Nauraa AINA, ja JOKA ASIALLE. Oikeasti.

23. Oletko nukkunut hänen vieressä?
- EN TIETENKÄÄN. (tosin nukahin vahingossa säkkituoliin lattialle, sängyn viereen)

24. Jos kyllä, miten on onnistunut?
- O.o

25. Jos saisit ennen kuolemaasi sanoa hänelle kolme viimeistä lausetta, mitkä ne olisivat?
- Olis vaan sittekki kannattanu kattoo molempii suuntiin, ku nyt ei ehitä Birtattiin. 8<

26. Hänen paheensa?
- Serranot, Simssit, GTA, netti, karkit ja PEPSI.

27. Jos hän saisi tehdä mitä tahansa nyt, mitä hän tekisi?
- Olis luultavasti Seinäjoella tyttökaverinsa luona.

28. Mitä vanhempasi & sisaruksesi ajattelevat hänestä?
- Äiti aattelee että son sopivaa seuraa mulle, koska se luulee tän takovan mulle järkeä päähän. Vaan se menee kumminkin niin, että mä opetan sitä olemaan vähän hankalampi lapsi. Son ihan liian kiltti.

29. Mitä mieltä hän on SINUN kavereistasi?
- Paria kaveria se pitää ihan ookoona, Himestä se tykkää kaikista eniten ja muille se sitten hekottaakin. (Koska se EI hekottas)

30. Onko hän koskaan mustasukkainen sinusta?
- EI TODELLAKAAN.

31. Onko hänellä lävistyksiä? Jos on, missä?
- Eip ole.

32. Mihin hän haluaisi ottaa (lisää) ?
- Ei mihinkää.

33. Kuinka nopeasti sinulla tulee ikävä häntä?
- Kahen päivän jälkeen rupiaa tulemaan. Ku muuten on nii tylsää.

34. Milloin kuulit hänen äänensä viimeksi?
- Muutama tunti sitten.

35. Miten hän muuttaa elämääsi?
- Mulla on aina kaikista hauskinta Simon kans. Ja sitä paitsi, son niin mukava ja hauskaki.

36. Jos hänelle pitäisi ostaa jotain lahjaksi, mitä ostaisit?
- Jonkun hauskan pehmolelun, magneetin tai teettäisin omalla tekstillä paidan. (Sitä raukkaparka ei uskaltais ikinä pitää. xD)

37. Mikä on asia, mistä hän pitää todella paljon, mutta ei kerro sitä kenellekään?
- Skip-Bon pelaaminen ja transuilu. Sekä kaikenlainen leikkiksillä notkuminen. (kiikkulauta.<3)

38. Mikä on "teidän juttu" ?
- Meijän insidevitsit ja... kröhöm. Se huumorintaju. xD

39. Pitääkö hän salaisesti jostain artistista/bändistä ?
- Uskoisin että Muumien laulut on aina vedonnu Simoon. 8''D

40. Mikä saa hänet noloksi?
- Monet asiat. Esimerkiksi se, että mie rupeen tanssimaan ja hoilaan yleisillä paikolla. 8'D

Hieman virheitä. Vaihteeksi.Maanantai 13.04.2009 18:50

27.03.2009 23:41 <^Draco_Malfoy^> OIS MAIS KAAT
27.03.2009 23:41 <^Draco_Malfoy^> KESKIKALJA
27.03.2009 23:41 <^Draco_Malfoy^> OIS MAIS KAAT
27.03.2009 23:41 <^Draco_Malfoy^> KÄÄK HAJAANTUKAA

Muuntui viime yönä:

27.03.2009 23:41 <^Draco_Malfoy^> JOS RAIS KAAT
27.03.2009 23:41 <^Draco_Malfoy^> KESKIKALJA
27.03.2009 23:41 <^Draco_Malfoy^> JOS RAIS KAAT
27.03.2009 23:41 <^Draco_Malfoy^> KÄÄK OTAMUTMUKAA

Olisko pitäny mennä nukkumaan ehkä PIKKUSEN aiemmin.


Shake those hips in my erection...
^Joo, tiedetään. On tullu kuunneltua liikaa Ladies' Choicea. Muttakun son niin ihana. <3_<3