IRC-Galleria

|[-windy-]|

|[-windy-]|

Kaappimorso

Uusimmat blogimerkinnät

o___O;Keskiviikko 23.09.2009 12:24

Kai se on kerpele uskottava, että liikunnasta tulee sairaan hyvä olo. Eilen roudasin raskaita kauppakasseja kaupasta kotia, illalla kävin puskemassa tunnin salilla, panin lihakset koville : D

Nyt on kipeä, mutta tyytyväinen olo.

Rahat tuli (vihdoin ja viimein, voisin laittaa toimeentulo tuki hakemusta uudelleen että saan ensikuuksikin rahaa X'D) ja aamu mennyt siinä, että olen maksanut laskuja.

Ei kai tässä muuta? Elämä alkaa hymyileen.

...........Tiistai 22.09.2009 11:38

Nyt on aika jees olo, nappia naamariin ja luulempa, että tästä elämisestä pikkuhiljaa alkaa tullakin jotakin.

Nyt tunnille -->

....Maanantai 21.09.2009 16:39

Just sellanen olo että voisi tyynesti ottaa tuon sohvatyynyn ja painaa sen kasvoille, tukehtua siihen.

Vituttaa kaikki, tahdon vain kotiin, ja voisin huutaa niin kovaa että lopulta joku soittaisi ja mut noudettais pöpilään. Pöpilään mää kai kuuluisinkin. Ainakin terkkarilta sain hyvin kierrellen tällaisen mielipiteen.

The end.

Mitähän vittua?Perjantai 18.09.2009 23:54

Laitoin reilu 2viikkoa sitten kelalle toimeentulotuki hakemuspaperit.
Ne ei ensinnäkään ruuhkan takia voineet käsitellä viikonaikana niitä, jonka vielä jotenki ymmärrän. Kului viikko ylimääräistä, ja olen kiltisti soitellut ja kysellyt sossusta, mikä on kun ei rahaa ole vieläkään tilillä. Lupasivat soitella ja pyytää nopeuttamaan sitä käsittelyä.

Noh. Tänään oli tullut rahaa. Kokonaiset 40e.

Siis. Mitä vittua?

Hain rahaa koulun reissua varten. pelkkä reissu maksoi jo 40e. Hain myös rahaa elämiseen. Millä minä muka nyt elän, ottamalla lisää lainaa ihmisiltä, jotka ovat ihania ja ovat auttaneet mua tähän asti?

Mua ärsyttää silmittömästi olla jonkun armoilla, jostain riippuvainen. Kelastakin, mutta se ei ole niin suuri pahe, kun turvautua aina kavereiden tai sukulaisten apuun. Tällähetkellä oon velkaa koululle 105e, kaverille 20e, tummulle 40e, sähkö lasku tuli joka on reilu 30e, ja.. niin joo, iltatyömaksut 16e on maksamatta.

...Ja kela antaa 40e?

En tiedä oikein miten tämän käsittäisin, vittuilunako vai? Olen väsynyt, ja tuo summa ärsyttää mua suunnattomasti enemmän siellä, kuin se 61senttiä, mikä siellä aikaisemmin oli. Miksi? Koska oli kokoajan toivoa siitä, että ne vittu maksais jotakin!

Nyt kuulen jostain että yhyy mee töihin opiskelija pelle, tai että en saisi valittaa, onhan se 40e rahaa myös. Jos valittaa aijotte, niin toivottavasti ootte sellasia, jokka asutte yksin eikä mamma&pappa betalar!

Kyrpii kyrpii kyrpii, kyrpi jo ennestään ja nyt kyrpii enemmän.

Jos menis tästä vain nukkuhan. Tää onki uni ja oon unohtanu kattoa yhen nollan tuolta lopusta, jos siellä oliski 400e?

Aina on varaa sentään unelmoida.

AAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA OIKEUTTA?Torstai 17.09.2009 18:18

....Miksi hyviä reffi kuvia on niin hankala löytää? Sellaisia, että värit kaikki täsmäisi, näkisi asun vähän jokakulmasta, ja hiustenvärikään ei vaihtelisi ihan joka tilanteessa..? Aiheuttaa nääs melkoisia paineita.

Suunnitelmahan siis on, että kaappaan ompelukoneen tänne lampille, ja sitten kun saan rahaa, alan työstämään jotain mielenkiintoista 83 (Luultavasti Ansuka ja Snobi-Crossia ekana. ....Se Hapxielkin kiinnostaa edelleen, sanoi kuka tahansa mitä tahansa sen onnistumisesta, ja vaikka Ewwu ei arvostaiskaan mua sen jälkeen ''D)

....Luojan kiitos en ole mihinkään sarjaan/elokuvaan ollut kosketuksissa vähäänaikaan, sillä pelkään saavani jonkun ihan mahdottomasti ideoita cosseista, ja itken verisiä kyyneliä kun ei ole aikaa/rahaa/taitoja toteuttaa ''D ...Pitää pysyä kaukana jostain.. Biitistä, joka kuitenkin tuuppaa mulle jonkun randomin henkilön vain siksi, että se on jossain ryhmässä ja just SE hahmo puuttuu 8< *Syyttäkäämme Biittiä kaikesta*

...Ei kukaan btw haluaisi lainata KH1:östä?

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 14:38

Kisssalta lääähtiii pallit >8D

Ja mulla on helvetin tylsää. Koulun intressit on tällähetkellä underrr ninthuusannnd.

AAAAAAAAAAAAAA MINULLA ON OIKEUS+!?LJ

Ihahai9uaodsh-.Maanantai 14.09.2009 18:35

Keskiviikkona lähdettiin koulusta aamu kuuden aikaan kohti Helsinkiä. Siinä välissä käytiin Fiskarissa, ennenkuin sitten saavuttiin tukikohtaamme omppuhotelliin.

Minut, Krisse, ja Rita oli sullottu samaan huoneeseen. Tietäähän sen nyt, mitä siitä seuraa.

Matka maksoi 40e. Siihen sisältyi Habitaren messulippu, joku pääsymaksu ryijynäyttelyyn ja.. Käytiinkö me jossain muualla? Ai niin, jossain Orient occidenin yrittäjyys vierailulla ja sitten Rakennusapteekissa, oli kai ihan jees. Jouduin lainaamaan rahaa koululta ruokaan ja sen sellaseen, sillä toimeentulotuki ei kerennyt tulla ajallaan. Kela ei rakasta mua yhtäpaljon kuin mä sen rahoja 8< Eli olen 100e velkaa koululle ja en päässyt sitten vkl AGeelle -.-; Tympi kotiintulomatka niinpaljon ettei mitään rajaa. Noh, ehkä myöhemmin sitten. Tarttui mulla paljon erilaisia esitteitä mukaan habitare messuilta, Cyber shopista kaks hiusväriä ( http://www.cybershop.fi/product/1049/crazy-color---peacock-blue & http://www.cybershop.fi/product/1042/crazy-color--cyclamen ), sekä Ikeasta vessaharja ja haarukka-veitsi-lusikka laatikko : DD

Rontti tuleepi mukaani huomenna tänne lampille<3

Tai itseasiassa jo tänäyönä. Saa nähdä, miten poika reakoi. Keskiviikkona pojalta lähtee pallit >83 *grin*

Jaaaa. Ja. örr? neljän kouluviikon päästä syysloma \8D/ Silloin Darkki ajattelipi tulla tännepäin~

Että tällaista tälläkertaa. Nyt innostuin ottaan screenshotteja Anskusta reffejä varten. Jospa tämä cosplay kuume taas tästä. Pikkuhiljaa kun huomaa, että conit lähestyy ja ei ole tietoakaan mistään puvusta 8''D Ja uusi tissinlitistäjä saisi valmistua, Biittihän ehtii kirjotusten välissä .___. *oikeesti!*

AAHAKAUSHATiistai 08.09.2009 16:31

Huomenna kello kuusi herätys. Tänään pitäisi pyykätä, pakata... Ja. Niin. Sitten helsinkiin.

Toivon että saisin rahaa huomenna, kun oli hiukan suunnitelmissa, että menisin viikonlopuksi AGeelle (AG-AaGee ) 8P Mukavaa varmasti, kun ollaan perjantai-iltana vasta tampereella >8D Saa neiti hakea minut sitten jostain keskeltä tampereen keskustaa, buhahahah~~

Että näin ''D Eli ensiviikolla vasta takaisin, ja eläinlääkäriin Rontti, sillä pallit lähtee nyt o/ Vien sen viimeisetkin miehisyyden rippeet, ostin sille jopa pinkin talutushihnan ja söpön kolmiokaulahuivin >8D Olen julma mamma, tiedän sen<3

Pikulle löytyi luultavasti koti~~ Ainakin uskon niin<3 Kyllä ne asiat tästä, pikkuhiljaa...

Mutta nyt dreijaamaan o/

.... ;____;Tiistai 01.09.2009 23:20

Tänään on Pikun nimipäivä, koirat.comin mukaan.

Olin juuri kirjoittamassa Apulaan uutta ilmoitusta koira-vauvastani, kun hoksasin tämän.

....Mitähän tästä oikein tulee ;___; ?

Ehkä mä olen kuin äiti joka joutuu luopumaan vauvastaan sen kasvettua isoksi kölliksi. Joskus se silti oli tuollainen pikkuinen possu, joka valloittaa kaikkien sydämet, minunkin vielä tänäkin päivänä TT___TT

Toivon todellakin, että poikani saa hyvän, rakastavan kodin, jossa siitä pidetään huolta ja jossa sille on aikaa.

Ehkä sitten saan mielenrauhan.

AAAAAAAAAAAAAAaaaaa.Keskiviikko 26.08.2009 18:35

Yeppee. Perjantai illasta asti oon ollut sairaana, vieläkin kurkkukipeä ja satunnaisesti myös huonoa oloa ilmenee, mutta raahauduin kouluun..! Vaikka olis se helkkarin kössiflunssa ja tartuttaisin kaikki.

Ei vaan. Ahistaa kämpillä, onneksi ihmisiä käynyt siellä, en ole ollut ihan yksin<3

Tänään päivällä saan lisää tavaraa sinne :3