IRC-Galleria

|[-windy-]|

|[-windy-]|

Kaappimorso

Uusimmat blogimerkinnät

Kuvittelin kai ittestäni taas liikoja.Torstai 27.05.2010 17:45

Mua ei oteta kumpaankaan hakemaani AMKoohon edes pääsykokesisiin, olen niin paska.

Itkettää, sillä en tiedä, pääsenkö edes Ikaalisiin, vaikka se on toisenasteen oppilaitos.

Mun pitäis olla iloinen siitä, että valmistun, mutta ainoa, mikä mun mielessä pyörii, on se, että olen niin huono, etten kelpaa mihinkään enää tämän jälkeen.

Valmistuin tuoltakin vain ihan nipinnapin.

..... .____.

[Ei aihetta]Torstai 27.05.2010 13:40

Kuka tulee mieleen:

Puhe : Bitenshi-desyy~~
Nauru : Ficcceliini.
Ilo : Sipi 8''D ? *En tiedä miksi, mutta X'D<3*
Kekseliäs : AAAGEEEAAAGEEEAAAGEEE!!11ONE ....<33
Rakkaus : ...RONTTI. 833<3
Hauska : Biittih~
Tärkeä : Kero ;w;~?<3
Ruoka : GomeGomeGome ;;3;;<3 Mussutin teet hyvää ruogaa<3
Vaate : Kero 8D *Sillä on aina tosikivoja vaatteita<3*
Hymy : ........ Nunnu jostain syystä, sen Ranskahymy jummas mun päähän 8''D ?
Hiukset : Fichhhhh-chan.
Koulu : Dark, jostainsyystä 8''DDDD ?
Sänky : mÖYH. Läjäytyminen, mutta varmaan Biitti tulee mieleen`8B
Seurustelu : Biitti 8DD *Varmaan koska selitän aina mun juttujani sulle, rakas ''D*
Seikkailu : Siiri 8D
Televisio : Mummu |''DDDD ?
Jääkaappi : Gome 83 ~


Möymöy.

PlopPlopPlop.Torstai 27.05.2010 12:35

Jotenkin kurja olo, vaihteeksi. On siihen ihan syitäkin, mutta suurin syy tällähetkellä on pelko tulevaisuudesta.

Iskän kanssa vaihteeksi riideltiin siitä, mitä mun pitäisi elämälläni tehdä. Hän ei hyväksy sitä, että jään lampille siksi aikaa asumaan kunnes tiedän, mihin paikkaan pääsen opiskelemaan. Hän ehdotti, että muuttaisin Kaustiselle sen lyhyeksi ajaksi, mutta se tarkoittaisi sitä, että minun pitäisi luopua vähintäänkin kissastani.

En halua. Ei.
Jouduin luopumaan jo minulle hyvin rakkaasta koirastani, vaikka se oli vaikeaa ja koetin keksiä keinoja, kuinka olisin voinut sen pitää. Se olisi kuitenkin käynyt liian vaikeaksi, ja tiedän nyt, että se on hyvällä omistajalla hyvissä hoivissa.

Mutta kissa. Ei. Tulen hulluksi, ellei minulla ole joku, jota paijata. Joku, johon purkaa läheisyydentarvetta.
Useat ovat todenneet, että on säälittävää, kuinka läheisyysriippuvainen olen. Tiedän sen, mutta minulla on jokin kamala tarve hakea turvaa ympäriltäni. Ihmiset eivät aina ymmärrä, jos olen ihan "Huomiota, huomiota ;;w;; ~?", mutta kissa on aina (ainakin yleensä) sellainen, joka ainakin arvostaa, kun paijaan ja huomioin sitä.

Kissa on mulla ihan siitäkin syystä, että sen olemassa olo ja vaikutus on mulle hyvin terapeuttinen. Yksi halaus poistaa tuhat murhetta, niinhän sitä sanotaan.

Iskän kanssa tosin hiukan vielä ideoidaan, kuinka voitaisiin toimia, ettei kissastakin tarvisi luopua. Kämppäni sanon irti heti tänään, se on enskuun mulla vielä käytössä, mutta tuskin siellä paljoakaan olen. Iskä lupasi mulle ainakin kesäkuun töitä. Suostun siihen vain työsopimuksella ja palkalla ja palkanmaksulla, joka ei hypi miten sattuu.

Nopeat muutokset ja muut stressaa. Ehkä vähänaikaa mummulla asuminen on ihan kivaakin, on kone ja sitten mustakin on mummulle jotain hyötyä. Pitää alkaa pikkuhiljaa laittaan laatikoihin tavaroita. Ensiviikolla aloittelen vissiin töitä, mutta painotan kyllä iskälle, että mulla on myös oma elämä ja harrastukset, ymmärrettävästi. Minähän muuten menen coneihin ja käytän aikaa cosseihin, iskä saa varautua siihen.

Kesällä vissiin mun luona ei paljoa yövytä, mutta minä mielelläni yövyn muiden luona~
Ole hyvä, kultu<3 @-Biitti

---

Ruumiinrakenteeltaankin jykevä, paksuniskainen Härkä on jääräpää myös ihmissuhteissaan. Hän suhtautuu avioliittoon erittäin vakavasti, mutta saattaa pilata omansa liiallisella omistushalulla. Härkä kaipaa syvää kumppanuutta, ja saa suurta tyydytystä omistamisesta. Silloin kumppani helposti esineellistyy, eikä sitä ymmärrä oikein kukaan muu kuin ehkä toinen Härkä. Tasapainoiset suhteet Härkä saa aikaan myös muiden maa-merkkien, Neitsyen ja Kauriin kanssa. Myös kaikki veden merkit sopivat Härälle. Tuli ja ilma sekoittavat yksikertaisen Härän aivan täysin. Isänä ja äitinä Härkä on loistava. Hän on lempeä, rakastava, kärsivällinen ja lapsestaan aidosti ylpeä vanhempi.

Avainsanat: Juurevuus, nautinnot, materialismi . Hallitseva planeetta: Venus . Onnen päivä: Perjantai . Onnen väri: vihreä, sininen . Onnen kivi: Smaragdi, topaasi . Elementti: Maa . Luonne: Kiinteä . Laatu: Feminiininen, negatiivinen . Terveys: Härkä hallitsee kurkkua ja nielua. Nielutulehduksia. Ylipainoa . Kuuluisia Härkiä: Sigmund Freud, William Shakespeare, Eva Peron.

----

EN TIEDÄ MITEN MUUTENKAAN OLISIN ANTANUT TÄMÄN, EI HUVITTANUT PÄTKITTÄÄ TÄTÄ JA LAITTAA JONNEKIN.. ETUSIVUSPÄMMIIN. "Ethän floodaaa, huorah" "PERKELE EN FLOODAA, HOMMOOH."

....Kaunista.

BIITTI LIITY FACEBOOKIIN, NARTTU.

----

Lisään @AG-AaGee :nkin horoskoopin vain huvin ja vertailun vuoksi, nyt kun avasit suusi kerta 83<3

Intohimoinen skorpioni ei oikein koskaan tunne saavansa niin paljon rakkautta kuin haluaisi. Lapsuudesta asti, kun äiti oli aina kiireinen tai omissa ajatuksissaan, skorpioni on halunnut enemmän kuin mitä hänelle on annettu. Erityisesti miespuolinen skorpioni etsii äitiään myös naisystävistään. Skorpioni haluaa kaiken tai ei mitään, hänen rakkautensa on syvää, tulista ja usein myös takertuvaa. Hän on eroottisesti erittäin voimakkaasti latautunut ja on suurenmoinen rakastaja/tar, joka valloittaa "uhrinsa" niin fyysisesti kuin emotionaalisestikin. Hän on ihminen, jota ei voi vastustaa - ja jota ei voi unohtaa. Mutta jos satut loukkaamaan Skorpionia, älä oleta hänen kääntävän sinulle toista poskeaan. Vihaisena hän on myrkyllinen ja pistävä. Suhteen kariutuminen - ja epäonnistuminen yleisemmälläkin tasolla - on Skorpionille todella kova pala, josta toipuminen voi viedä hyvin, hyvin kauan. Kärsimäänsä vääryyttä Skorpioni ei unohda koskaan. Parhaiten tulisieluisen Skorpionin rinnalle soveltuvat toiset veden merkit, Kalat ja Ravut, jotka herkkinä tunneihmisinä pystyvät ymmärtämään hänen kätkettyjen tunteittensa syvyyden. Myös Kauriin kanssa Skorpioni pystyy rakentamaan kestävän ja vakaan suhteen, ja toisetkin maan merkit, Neitsyt ja Härkä tulevat hyvin hänen kanssaan toimeen, mutta tulen merkkien kanssa Skorpioni kokee yleensä vain hetken huumaa. Ilman merkit eivät ymmärrä hänen intohimonsa voimaa ja ahdistuvat hänen omistushalustaan.

Avainsanat: Voima, vahvuus, karisma . Hallitseva planeetta: Mars, Pluto . Onnen päivä: Lauantai . Onnen väri: Tumman punainen, musta . Onnen kivi: Turkoosi, opaali . Elementti: Vesi . Luonne: Kiinteä . Laatu: Feminiininen, negatiivinen . Terveys: Skorpioni hallitsee sukuelimiä ja paksusuolta. Hyvä vastustuskyky, lihasjännitystä. Kuuluisia Skorpioneja: Pablo Picasso, Marie Curie, prinssi Charles

----

Lisään @Ewiwi nkin tähän X'D<3

Kaikesta riippumattomuudestaan huolimatta Vesimies osaa rakastaa syvästi, jos vain jostain löytää ihmisen, joka ymmärtää hänen vapauden tarpeensa. Hän kasvaa itse ympäristössä, jossa tunteita ei näytetä, ja rakkaus sanankin käyttäminen vaatii häneltä opettelua. Jos hänet halutaan kahlita paikoilleen ja omistaa, hän ahdistuu ja pakenee, ja nalkutus saa hänet välittömästi pyörähtämään kantapäillään. Yritäpä pehmittää kyynelillä Vesimiehen sydäntä, ja huomaat että hän katoaa näköpiiristäsi ainakin niin pitkäksi aikaa, että olet saavuttanut tasapainosi. Mutta jos hänellä on aito varmuus siitä, että hän saa vapaasti tulla ja mennä, hänellä ei yhtäkkiä olekaan kiire minnekään. Jos osoitat hänelle, että et tarvitse häntä mihinkään, saavutat hänen kunnioituksensa, ja saat rinnallesi tasaveroisen kumppanin, joka pystyy näyttämään sinulle aivan uudenlaisen maailman. Rakastajana Vesimies on lennokas, mielikuvitusta taidokkaasti käyttävä hurmuri, jonka kanssa aika ei todellakaan käy pitkäksi. Parhaiten hänen vauhdissaan pysyvät omaa vapauttaan melkein yhtä suuresti rakastavat Jousimiehet, itsekin vaihtelunhaluiset Kaksoset tai diplomaattiset ja romanttiset Vaa'at, jotka pääsevät omaan kukoistukseensa vasta silloin, kun kumppani ei anna heidän takertua itseensä - ja sitähän Vesimies nimenomaan ei tee. Rapu liian tunteellisena ja Neitsyt liian kiinnostuneena pikkuasioista eivät varmasti löydä tasapainoa Vesimiehen pyörteissä, mutta muut merkit saavat hänestä ainakin hetkeksi hurmaavan, unohtumattoman rakastajan, jonka kanssa voi tuokion ajan ihastella universumin henkeäsalpaavaa kauneutta - ennen kuin hän taas jatkaa matkaansa kohti uusia planeettoja.

Avainsanat: Yksilöllisyys, vapaus, jännittävyys, humaanisuus . Hallitseva planeetta: Uranus . Onnen päivä: Perjantai . Onnen väri: Violetti, sähkönsininen . Onnen kivi: Akvamariini, ametisti . Elementti: Ilma . Luonne: Kiinteä . Laatu: Maskuliininen, positiivinen . Terveys: Vesimies hallitsee nilkkoja. Nyrjähdyksiä, venähdyksiä, puutumista. Taipumusta alkoholismiin. Kuuluisia Vesimiehiä: Wolfgang Amadeus Mozart, Charles Darwin

----

@Darkshiney , siinä nyt sullekin, kun sitä ruinasit X'D !

Kaikessa harmoniaan pyrkivä Vaaka kaipaa tasapainoa aivan kaikkeen, eikä hän tunne olevansa tasapainossa ilman vakituista ihmissuhdetta. Vaaka rakastaa - rakastaa. Hänen sisällään on syvälle istutettu tarve olla parisuhteessa, ja sellaisen löytäessään hän yrittää kaikkensa välttääkseen ne ristiriidat, joihin hän jatkuvasti lapsuudenkodissaan törmäsi. Mutta jos haluaa, että suhde romanttiseen Vaakaan kestää, ei pidä jäädä sohvalle makaamaan ja odottamaan hänen hemmotteluaan. Vaaka on hurmaava kumppani seurusteluaikana, hän hukuttaa sinut hellyyteen, huomioon ja lahjoihin - mutta jos et ymmärrä, että kaikki tämä on itse asiassa teeskentelyä, rituaali jonka hän suorittaa estääkseen konfliktien syntymisen, et ehkä koskaan opi tuntemaan sitä syvällistä ja herkkää ihmistä, joka kantaa sisällään aivan aiheetonta syyllisyyden taakkaa. Yrittäessään tehdä suhteestanne täydellisen taideteoksen hän saattaa unohtaa ja uhrata itsensä - ja siitähän ei pidemmän päälle koskaan seuraa hyvää. Ennen pitkää oikeudenmukainen Vaaka turhautuu omaan käytökseensä ja katkeroituu - tai, todennäköisemmin - lähtee etsimään uutta kohdetta täydellisille tunteilleen. Vaaka kasvaa täyteen mittaansa vasta ollessaan vapaa ja tasavertainen kumppani. Älä anna hänen nöyrtyä palvelemaan itseäsi, niin saavutat rakkauden, jonka syvyydestä olet tuskin uskaltanut edes haaveilla. Parhaiten Vaa'an kanssa tulevat toimeen tulen merkit, Oinas, Kaksonen ja Jousimies. Myös vapauden merkityksen ymmärtävä Vesimies on oiva kumppani Vaa'alle, eivätkä huonosti pärjää Leijonat ja toiset Vaa'atkaan. Kauris ei koskaan pääse selville Vaa'an todellisesta minästä, ja mystinen Skorpioni puolestaan saattaa Vaa'an aivan ymmälle.

Avainsanat: Esteettisyys, sosiaalisuus, juhlat . Hallitseva planeetta: Venus . Onnen päivä: Perjantai . Onnen väri: Vaaleanpunainen, vaaleansininen . Onnen kivi: Safiiri, smaragdi . Elementti: Ilma . Luonne: Hallitseva . Laatu: Maskuliininen, positiivinen . Terveys: Vaaka hallitsee maksaa ja munuaisia. Virtsateiden sairaudet yleisiä . Kuuluisia Vaakoja: Margaret Thatcher, Oscar Wilde, Mahatma Gandh

KaurisKeskiviikko 26.05.2010 13:07

Nöyrältä ja vaatimattomalta vaikuttavasta asenteestaan huolimatta Kauris haluaa syvällä sisimmässään tuntea ylemmyyttä ja siksi hän helposti rakastuu "raukkoihin". Kaurislapsi kantaa kotiin kulkukissoja ja siipirikkoja lintuja, aikuisena hän keräilee haavoittuneita ihmisiä. Heitä hoivatessaan hän tuntee itsensä voimakkaaksi - ja saa samalla kokea sitä hellyyttä ja omistautumista, jota hänen äidillään ei koskaan ollut aikaa osoittaa hänelle itselleen. Kauris on kasvanut alemmuudentuntoisena ja oppinut pitämään omat tunteensa piilossa. Hän näkee sisäisen kauneutesi herkemmin kuin kukaan muu, ja maailman murjomat herättävät hänen syvän myötätuntonsa - mutta omien tunteittensa kuvaamiseen hän ei ehkä koskaan löydä sanoja. Kauris on objektiivinen ja tasapuolinen, mutta voi olla läheisilleen hyvinkin armoton, jopa kylmä. Rakastuttuaan hän on kuitenkin uskollinen kumppani, joka varmasti tekee kaikkensa pitääkseen huolta perheestään... ja jos Sinä jaksat väsymättä kertoa hänelle omista tunteistasi ja rakkaudestasi - ja näytät oman voimasi siitä huolimatta että hän haluaisi pitää sinut heikkona - saatat jopa voittaa hänen pelkonsa ja kyvyttömyytensä uskoa olevansa oikeasti rakastettu, ja löydät hänen sisältään lempeän jättiläisen, joka rakastaa sinua syvemmin ja aidommin kuin kukaan muu. Edelleen eleettömästi, mutta ikuisesti. Parhaiten Kauriin sielun syövereistä ottavat selvää maan ja veden merkit, ihannekumppani hänelle olisi tunteellinen Kala tai romanttinen Rapu. Neitsyeen törmätessään Kauris voi kokea maata järisyttäviä tunteita, joiden olemassaolosta hän ei ole uskaltanut edes uneksia. Tulen merkit ovat Kauriille katastrofi.

Avainsanat: Organisointi, kunnianhimo, laki, järjestys . Hallitseva planeetta: Saturnus . Onnen päivä: Lauantai . Onnen väri: Vihreä, ruskea . Onnen kivi: Gagaatti, onyksi . Elementti: Maa . Luonne: Johtava . Laatu: Passiivinen, negatiivinen . Terveys: Kauris hallitsee polvia ja luustoa. Stressiä, hammassärkyä. Kuuluisia Kauriita: Mao Zedong, Martin Luther King
KUINKA PERVO OLET?
0-10 = Tervejärkinen
11-15 = Pervohko
15-20 = Pervo
20-25 = Ylipervo

[1] Olen kaksimielinen.
[2] Keksin oudoista asioista kaksimielisiä juttuja.
[2½] Sanasta meloni, juolahtaa mieleeni jotain pervoa?
[ ] Myös sanan banaani kanssa on sama ongelma.
[3] Katselen jatkuvasti muiden perseitä
[4] Päässäni on kaksimielisiä ajatuksia 24/7
[4½] Koulun biologian/terveystiedon tunnilla ei aina pokka pitänyt.
[5½] Lempielokuviini kuuluu mm. American Piet.
[6½] Kavereidesi kanssa keskustelu kääntyy usein pervoon suuntaan.
[7½] Seksistä puhuminen ei tuota ongelmia.
[8½] .. Itseasiassa se on ihan mukavaakin.
[9½] Olet katsonut pornoa.
[10½] .. Etkä edes ollut kännissä.
[11] Käytät mielummin sanaa laittaa kuin panna, sillä se on epäilyttävä sana.
[11½] Joskus sanot todella pervosti, etkä edes huomaa sitä.
[12½] Pervoimmat asiat kuulee yleensä sinun suustasi. .
[13] Päiväsi kuluvat itsetyydyttämällä tai katsomalla pornoa.
[ ] Jos mietit alastonta känniläistä kiipeämässä lipputankoon kypärä päässä, repeät.
[14] Tiedät näiden asioiden merkitykset: Anaali, Oraali, Vagina.
[15] Olet lyönyt toista ihmistä perseelle.
[16] Olet saanut ystäväsikin katsomaan pornoa kanssasi.
[17] .. Nauroitte sille yhdessä.
[ ] TUOLIA EI VOI SANOA PALLIKSI!!!
[18] Olet piilopervo.
[ ] KIVES, repesitkö

----

Wou, olen vain pervo. Hämmennyittekö?
Wou, ei, ei mulla ole tylsää, kuvittelette.</3

Varastin FichiltäKeskiviikko 26.05.2010 11:55

Jokin muisto;
1. Matematiikantunnilta » "Jos te laskette tän tunnin tehtäviä OIKEIN ahkerasti, voin pistää tän peruukin päähän! ....Oih kuinka olo onkin seksikäs...- REHTORI." Ysillä matkkian tukiopetuksessa opettaja yritti kosiskella meitä tekeen tehtäviä, mutta rehtori saapu luokkaan just silloin X'D<3

2. Äidinkielentunnilta » "SALLA. PUHUTTELUUN. En tiedä, mitä harrastat tai aijot harrastaa, sun itseasrviointis oli niin koskettava, että vinkkinä sulle: RYHDY KIRJAILIJAKSI." Jutilan Sinikka oli mahtava opettaja, joka haluaa aina uskoa muhun ;;w;;<3

3. Liikunnantunnilta » "Tylsää, nostetaan kättä KAIKILLE ohi kulkeville ihmisille, ja lasketaan, kuka nostaa takasin 8DDD" Random seurapiirileikki lenkin yhteydessä, käveltiin lampin lavalle ja takasi X'D<3

4. Biologiantunnilta » "SSSSSSsssSSSSsssSSSS~" ...Meillä oli ässävikainen bilsanopettaja, joka aina sihisi<3

5. Uskonnontunnilta / ET-tunnilta mu» "Sano siskolles terveisiä! Hanne oli niin...- *palapalapala*" ....Uskonnon opettaja tykkäsi musta ainoastaan siksi, että Hanne oli kympin oppilas ''D

6. Englannintunnilta » Muistan monet, monet englannin tunnit, joilla Matson oli vaikea ja opettaja meinasi menettää hermonsa. Eeppistä, vaikka silloin vituttikin<3

7. Kuvataiteentunnilta » "Mistä mä voin tehdä tälle mun paperiukkelille sixbäkin 8))?" Tein puolialastoman Gaaran joskus, ja muotoilin paperimassasta sille päkkiä masuun<3

8. Fysiikan / kemian tunnilta » "Ja sitten siinä on tällainen ja tällainen juttu, ja... *selitystä*" ".....Jussi, sun kädet ui rikkihapossa." "OIJ, KATOS. IHMEKKÄÄN KUN KIRVELI 8DDDD" "..........." ..... Jussi ja Jussin kemian valinnaiset tunnit<3

9. Historiantunnilta » "Sellaset villasta kudotut stringit olis talvellaki aika mukavat.. Vaikka olishan se aika inhaa, kun villa kutittelee tuolla persvaossa." ...Historiantunneilta on jäänyt mieleen monet hyvät muistot juttujen paskasta laadusta ja Timpan huonosta, pervosta huumorista ;;w;;<33

10. Välitunnilta » Hengaaminen isossa porukassa<3

11. Ruokailusta » *Ruokana pinaattikeittoa ja kanamunia* "....Mikäs se onkaan se juttu, joka on munan päällä..?" "...Esinahka..?" ".....EI PÄSSI, KANAMUNAN." "aaa, kuori" .... Poppu heart X'D Tääkin tietysti kertoo siitä, kuinka levottomia YLEENSÄ puhutaan viattoman kanamunan sijaan 'D

12. Jälki-istunnosta » Salla ei ikinä jäänyt niihin, Salla oli pahizz 8))<3

13. Tukiopetuksesta » "Sä et ole täällä tukiopetuksessa piirtääksees, sä teet sitä jo tunneilla, ja siksi sä olet täällä!!" ...Enkun tukiopetus, heart<3

14. Puhuttelusta » Puhuttelut ei koskaan ole olleet kivoja, aina tosi ahdistavia :|

....Tiistai 25.05.2010 23:12

Tää menee nyt vähän väärin, mulle tyrkätään Shamalia, ja mua kiksauttaa hahmoina vain jotku haisevat Gokudera, Hibari ja cossattavana Ryohei 8< En ole saanut Shamaliin vielä otetta ;w;

AAAAAA pitäisi vain alkaa päättämään, cossaanko hahmoa vai en, kun Biitin pitäisi tilata peruukki ja D''X !!!1

.... Mut lääkäri ja.. ja... onhan se IHAN KIVA, mut joku siinä silti tökkii, mut ehkä jos lääkäriherraa näytettäisiin enemmän, voisin kiksahtaa siihen ja ;;A;;

Miksi olen hidas lukemaan D''X

AAAAAAAAA MITÄ MÄ TEEEEEEEEEEEEEN.

Arvostaisin enemmän, jos en olis lukenut vaan jotain 20 chapteria ja jäljellä on vain vaivaiset 270 TTwTT<///3

Booorignnnnh.Tiistai 25.05.2010 21:47

Rehellisesti, kuinka montaa olet suudellut tänävuonna?
- Tänävuonna? Öpömpömpöö olisikohan kolmea?
Rehellisesti, minkä väriset alusvaatteet sinulla on ylläsi?
- Valakoset rintintintsikat ja pinQ alkkarit 8))
Rehellisesti, mikä on mielessäsi?
- Kesäloma~
Rehellisesti, mitä teet juuri nyt ?
- Pornoroolailen Darkin kanssa Facebookissa ja luen samalla Rebornia 'D
Rehellisesti, oletko tehnyt jotain pahaa tänään?
- Ööö. Ööööö. En, kai 'D ?
Rehellisesti, oletko kateellinen jollekin?
- öÖÖÖöö. En tiedä, en ainakaan tällähetkellä niinkään?
Rehellisesti, mikä tekee sinut onnelliseksi?
- Ystävät, läheisyys, se tunne, kun tuntuu olevansa korvaamaton tai ainakin jollain tapaa hyvin tärkeä muiden ihmisten mielestä.
Rehellisesti, puretko kynsiäsi?
- Köh, en tietenkään juuri äsken tai mitään</3
Rehellisesti, onko sinulla salaisuutta mitä kukaan muu ei tiedä?
- Kaipa niitä kaikilla on.
Rehellisesti, milloin viimeksi olet käynyt pikaruoka-ravintolassa?
- Öpömpöö. Kikucon..- EIKU silloin ku oltiin kattomas Liisa Ihmemaassa!
Rehellisesti, missä sinun pitäisi olla juuri nyt?
- Siivoamassa kai kämpillä. Siellä mua kaivattaisiin eniten 'D
Rehellisesti, mitä sanoit viimeksi ja kenelle?
- Öwr. Biitille kai jotain höpötin puhelimes 'D ? Darkille puhun samalla jotain randomia ku roolaan 'D
Rehellisesti, jos suutelet jotakuta naista/miestä, kerrotko siitä heti ystävällesi?
- En.
Rehellisesti, mitä teet kun olet todella vihanen?
- Riippuu asiasta, josta olen vihainen. Joskusitken, joskus vain raivoan. Toisinaan olen hiljaa ja haudon vihaani.
Rehellisesti, oletko saanut jonkun itkemään koska olet ollut vihainen?
- Kylllä olen.
Rehellisesti, oletko sinkku, ihastunut, kiinnostunut tai suhteessa?
- Seurustelen.
Rehellisesti, oletko onnellinen tällä hetkellä?
- Hmm, olen ja en ole. Ei vaan. Ihan normityytyväinen olen, ei mitään ihmeellistä.
Rehellisesti, haluatko lapsia ja olisitko valmis isäksi/äidiksi?
- Kyllä joskus ja en ehkä tässä elämäntilanteessa.
Rehellisesti, jos joku olisi ihastunut sinuun, haluaisitko tietää?
- Olen utelias, tottakai tahtoisin?
Rehellisesti, luuletko voivasi muuttaa ihmistä?
- En kokonaan, mutta kyllä jokainen ihminen vaikuttaa toisiin ainakin hieman.
Rehellisesti, voisitko mennä naimisiin rahan takia?
- En.
Rehellisesti, oletko koskaan toivonut saavasi jonkun naisen tai miehen itsellesi mutta pilasit itse kaiken?
- ....Peeeeriaaaatteessa.
Rehellisesti, oletko koskaan särkenyt jonkun sydämen?
- Kyllä olen.
Rehellisesti, oletko koskaan kilpaillut naisesta/miehestä ?
- ....... Ööööö. En mielestäni o.O
Rehellisesti, millainen oli viimeisin suudelmasi, kenen kanssa?
- Hmm, pusuja olen vaihtanut nyt viimeaikoina enemmän, viimeisin suudelma taisi olla bakan lauantaina kenraali Taki Reizenin kanssa~?
Rehellisesti, voisitko lyödä jotakuta ihmistä juuri nyt?
- Ei ole tarvetta.

... ... ...Tiistai 25.05.2010 17:35

.. ... .. Miksi sarja, johon mulla oli ihan MIELETTÖMÄT ennakkoluulot, on ihan PIRUN hyvä?

Heart, Gokudera 8''3<3 *lääpin Ryzziä enemmän, kun tutustun hahmoon paremmin 8''DDDDD<3*