IRC-Galleria

|[-windy-]|

|[-windy-]|

Kaappimorso

Uusimmat blogimerkinnät

~~Sunnuntai 31.10.2010 21:51

Red Jack keksi 83

....KITTTANI ;;;A;;; ~!Lauantai 30.10.2010 19:06

VAAVVANI. Se... Se... LÖYTYI VIIMEINKIN ;;;;;;W;;;;;~!

*paijaa sitä ja rakastaa sitä, jälleen näkemisen riemu, jota ei uskonut enää tämän karvaisen eunukin kanssa kokevansakaan.*
Tässä pehmoisessa tassussa on oikeasti pirun terävät kynnet 8< !

RYHMÄPAINE!!111Perjantai 29.10.2010 03:04

...Eli koska kaikki muutkin |'D

Minua ärsyttää...

Nimessäni: Salla nimi kuulostaa vain jotenkin niin tosi.. Tosi. Siis. Sanokaa se nyt, "SALLLA". Se on vain niin.. Niin.. LÖLLY nimi. (Joo, ottakaa selvää, mulla on sama juttu kai Salla nimeen kuin Biitillä Saara nimeen ''D). Ei sovi mulle omasta mielestäni.
Kasvoissani: Juonteet silmien alla ja se, että olen aina näyttänyt ikäistäni vanhemmalta. En ole naisellisen enkä miehekkään näköinen. Olen vain. Joku. Random 8B Vihaan hampaitani.
Vartalossani: Niitä asioita on ihan liikaa. Epämääräiset makkarat mm. ympäri kehoani.
Luonteessani: Olen 'liian kiltti' ja annan ihmisten välillä ns. 'talloa ylitseni', koska esim. väittelyssä minä yleensä taivun, koska vihaan kiistoja ja riitelyitä, ja monesti yritän selvittää asiat helpoimman kautta. Siitä huolimatta olen ihan tyhmissä asioissa jääräpäinen. Tunnen olevani myös välillä varsin itsekäs, sekä liian kyyninen. Pyrin välttämään ennakkoluuloja, mutta olen silti usein liian kriittinen joitakin ihmistyyppejä kohtaan. Olen valikoiva niin ihmisten kuin asioiden suhteen.
Vaatekaapissani: Liikaa vaatteita, joita en raaski heittää pois. Ts. liian vähän tilaa ja siitä syystä myös aina epäjärjestyksessä.
Kotonani: Epämääräiset asuinneliöt asukasta kohden, vessapaperitelineen sijaitseminen häiritseväästi vasemmalla puolella pyttyä, vessan vetomekanismin vammaisuus, liian korkealla olevat yläparvit.
Ystävissäni: Jokaisessa on jokin tietty vahvana esiin pukkaava piirre, joka ärsyttää. Siitä huolimatta ärsyttää, etten näe kaikkia läheisimpiä ihmisiäni aina niin usein, kuin tahtoisin 8''<!
Perheessäni: Se, että kaikki ovat hajaantuneet ihan omaan suuntaan, enkä saa kokea perheen yhtenäisyyttä, jota olen pitänyt tärkeänä asiana itselleni.
Harrastuksissani: Kaikki innostaa liian harvoin, ja motiivi on aina hukassa, vaikka pitäisinkin jostain asiasta hyvin paljon. Cosplayn suhteen saan hirmu vähän kannustusta, sillä se on "turha ja rahaa syövä harrastus", kun taas maalaamiseen minua yritettäisiin innostaa, sillä maalauksista voi saada rahaa ja tienata. Plaa.
Lemmikissäni: Että se karvakasa haluaa piilotella minulta, vaikka minulla on ollut hirmuinen huoli ja ikävä sen suhteen |< !
Kielenkäytössäni: Kiroilen ihan liikaa, välillä änkytänkin.
Musiikkimaussani: Se, etten ota siitä välillä itsekään selvää ja se, että aina kun minun tekisi mieli kuunnella tietynlaista musiikkia, joku muu taas ei ole yhtä avoin kaikelle musiikille kuin minä, ja haluaa kuunnella jotain ihan toisenlaista, jatkuvasti saman genren musiikkia.
Kotikaupungissani: Tällähetkellä Ilmajoella ärsyttää kai pilluralli-poikien huima lukumäärä, sekä se, ettei juna voi tulla suoraan tänne.
Ruokavaliossani: Olen liian perso kaikelle, mikä ei ole minulle hyväksi. En osaa yleensä kieltäytyä, jos tarjotaan ruokaa.
Naapureissani: Ihme pakkomielle ilotulitteisiin öisin aina silloin tällöin.
Nykyisessä elämäntilanteessani: Se, että olen aina ihan hukassa kaiken suhteen.
Tulevaisuudessa: En tiedä, mitä loppujen lopuksi elämältäni haluan. Liikaa mielenpäällä asioita, jotka tulevaisuudessa askarruttavat. Vanhenen, eikä se ole kiva juttu.

Laalalaaalaallaaaa.Perjantai 29.10.2010 00:10

WAH~~
.... Joo. Oli tylsää. Yritin jotain Lulumaista meikkiä vaihtelun vuoksi, mutta se feilasi 8'D ...Ja Crossin piilari ei vieläkään syövyttänyt silmääni, vaikka siitä huolimatta minun pitäisi hankkia luluun kokonaan uudet sitten kun naikkosta cossaan 8B;

Laaa. Nyt hiusväri päähän ja sen jälkeen suihQQ.

Vaihdoin siviilisäätyni....Torstai 28.10.2010 03:24

...Koska koen, että sinkkuna on kivempaa, kuin säätää pienesti X''D 8DDDD ~!

SAAN EHKÄ KISSANI VIHDOIN JA VIIMEIN EHJÄNÄ KOTIIN VKL ;;;W;;<3

Haikeus nousi, kun näin tämän kuvan;
Fägetti ja Rontti~ <33

Siitä ei ole edes mahdottoman kauan, mutta voi että, kun Rontti-vauva on ollut silloin piaaani<3

Nyt se kissa on mörökölli. Mutta olen hyvin, hyvin onnellinen, kun minulla on vihdoinkin mahdollisuus saada se yhtenä kappaleena takaisin, kun pelkäsin jo, että kissaseni on syyrtynyt sateenkaari sillan toiselle puolelle! ;;;A;;;; ;u;
Wrontthen<3

No joku kehräävä elukka<3

<3

Koska galluppihuoraus.Torstai 28.10.2010 01:38

Tee tämä, niin viikonloppusi pelastuu!


Oletko seurustellut koskaan vain sen takia että "täytyy olla joku"? - Joskus yläasteella kai havittelin seurustelua ainoastaan tästä syystä, nykyään pelkkä ajatuskin tällaisesta menettelystä tuntuu lapselliselta ja ääliömäiseltä. Ei niitä sinkkuja oikeasti katsota niin kieroon, kun kaikki kuvittelee. Ja läheisyyttä saa muualtakin kuin seurustelusuhteista, jotka ei pahimmassa tapauksessa toimi ollenkaan.

Tuntuuko sinusta tällä hetkellä surkealta? - Ei, väsyttää vain hieman, koulupäivä venähti ja minua nyt väsyttää muutenkin kokoajan ja jatkuvasti 8''D

Onko sinua koskaan ahdisteltu? - Useinkin.

Jos saisit valita olisitko tyttö vai poika? - Itseasiassa en tiedä, en todellakaan tiedä. Yhteen aikaan olisin tehnyt mitä tahansa, että olisin ollut jätkä, koska en tuntunut kelpaavan minään muuna kuin "Salla on äijä" ja "Olisit niin paljon parempi, jos sulla ois vaan munat". Joskus vihasin itteäni siitä syystä, että olen nainen. Nyt olen vasta pikkuhiljaa sitten alkanut arvostamaan niitä piirteitä, mitä naisena olo minulle suokaan. Voisin silti väittää haluavani olevan enemmän mies, vaikka järkeilen aina itselleni, miksi sellaista ei tulisi haluta.

Oletko hellyydenkipeä? - Kyllä, rakastan hellyttelyä ja läheisyyttä, vaikka usein kyyninen olemukseni ei annakaan sitä ilmi, vaikka sisäisesti kehräisinkin jokaisesta hellyydenosoituksesta, mitä minulle suodaan. (....Tsundere?)

Oletko koskaan kirjoittanut rakkauskirjettä? - Öööpööp. Juu, taidan olla. Ihan siitäkin syystä, että en osaa ilmaista tunteitani, mutta kirjoittaa osaan ja sillä tavoin yleensä puran sitä, mitä en sanoiksi tai teoiksi pysty pukemaan. (Niille, jotka ovat aina valittaneet, että on todella tyhmää, kun en halua puhua asioista välttämättä oma-aloitteisesti, vaan kirjoitan esimerkiksi tekstiviestinä paljon rehellisemmin asioita, mitä todella tunnen.)

Kyselevätkö vanhempasi paljon rakkausasioistasi? - Ei vanhemmat, mutta monet muut sukulaiset kyllä ''D

Onnistuisiko sinulta kaukosuhde? - Väittäisin että onnistuu. On tällaista kerta tullut yritettyäkin, ja kyllä siihen aika moni muu asia lopulta vaikutti, miksei jutusta tullut mitään, kuin välimatka. Se on ihan molempien asennoitumisesta kiinni 8B

Mikä huolestuttaa nyt? - Mielialan heittelyni, joille ei löydy selkeää selitystä, mutta jotka häiritsevät elämääni. Pelkään, että annan mielialani liikaa vaikuttaa muuhun elämääni, että se lannistaisi minua ja muutenkin.

Mitä unta näit viimeksi? - Siihen liittyi jotenkin Biitti ja Ewwu, uimahalli, kaksi ilkikurista poikalasta, jotka käsitin olevan Dimi ja AG, ja. Niin. Joku juttu että uimahallista sai Dimin ja AGeen mielestä parasta jäätelöä ikinä, Ewwu, heidän äitinsä vei heitä uimahalliin, ja uimahallissa oli esterata, jonka Biitti oli värkännyt, ettei lapset saisikaan jäätelöitään. Ja uimahalli oli juuri menossa kiinni, ainoa tavoite oli saada ne jäätelöt. Saivatko he ne ajoissa? En muista. Too mutch epic for me. Biitillä oli joku vartijauniformu (Notice: Toi mieleen aivan Durerin.) Ja Dimi näytti Felixiltä, AG Merkulta 8''DDD? Ja Ewwillä oli lierihattu, pollokärpäslasit, kukkamekko ja raskausmasu<3

Laulaako kaikissa bändeissä mies, mitä kuuntelet? - No ei o___O

Pitääkö unelmanaisesi/miehesi olla urheilullinen? - Ei, mielummin taiteellinen.

Onko sinua pussannut kukaan viimeisen kuukauden aikana? - Onn.

Mitä pelkäät? - Läheisien ihmisten menettämistä.

Kuinka aikasin menet yleensä nukkumaan? - Riippuu. Arkisin klo 22:00-00:30. Viikonloppuisin saattaa pyörähtää ihan aamutunteihin se nukkumaanmeno 8''D

Missä pidät puhelintasi öisin? - Sängyssä vierelläni.

Onko joku joskus yllättänyt sinut tekemästä jotain kiellettyä? - Öööp. On kai?

Oletko mielestäsi lellitty? - En, mutta paljon olen saanut mielestäni ja kaikkea osaan arvostaa.

Kaipaatko tällä hetkellä ketään? - En erityisemmin. Aina haikeus iskee, kun mietin tiettyjä ihmisiä. Mutta tällä sekunnilla mieleni päällä ei ole kukaan henkilö.

Suututko helposti? - Ärsyynnyn melko helposti, mutta suuttumiseen vaaditaan jo hiukan enemmän ponnisteluja.

Pidätkö ukkosmyrskyistä? - Rakasan ukkosta. Paitsi silloin kun haluaisin tehdä jotain, mikä vaatii sähköä.

Pystytkö helposti sanomaan ihmisille ei? - Riippuu asiasta.

Uskotko rakkauteen? - ...Miksi en uskoisi?

Otatko elämäsi liian vakavasti? - Joo ja en. Heittelee paljon eri osa-alueiden kohdalla.

Mikä kappale nyt soi? - Jukka Takala - Jokainen on vähän homo

Mitä on tehtävä, että sinut saa hymyilemään? - Eipä siihen paljoa vaadita. Nauran harvemmin, yleensä vain tuhahtelen, jos olen huvittunut. Hymyn huulillani näkee useammin, ja kun oikealla tuulella olen, pelkästään toisen hymy saa omatkin huuleni kaartumaan ylöspäin.

Oletko tyytyväinen elämääsi? - No jaaaa. Semi ok.

Onko sinulla sisaruksia? - Veli- ja siskopuoli.

Tykkäätkö saada isoja haleja? - Joo, onhan ne kivoja.

Pidätkö eniten mansikoista, vadelmista vai mustikoista? - Apua, mansikka vai mustikka. Apuvvva. Mansikat pelkästään, mut mustikat esim. maidon kanssa *3*<3

Kuka on viimeksi nähnyt sinun itkevän? - Terkkari.

Mikä päivä tänään on? - Keskiviikko.
Paleletko helposti? - En nyt sanoisi.

Onko sinulla ihmistä, jota ilman olisi vaikea elää? - Montakin.

Tänään:
Mistä heräsit aamulla: » Omasta sängystäni.

Millainen olo on ollut: » Hiukan väsynyt kokopäivän, mutta ihan jees fiilis muuten.

Oletko käyttänyt rahaa johonkin: » Limsa-automaatista nappasin itelleni Batteryn, ja koulunjälkeen mentiin Biitin kanssa ABCeelle syömään, kun ei jaksettu alkaa tekeen ruokaa kun koulupäivä venyi vähän pitkäksi. (11h koulupäivä 'D)

Oletko ollut tänään autossa: » nJET.

Kenelle olet tekstannut: » Darkille ja Kallelle.

Kenen kanssa olet puhunut tänään puhelimessa: » Darkin, Kallen, Iskän.

Ihmiset:
Kenen kanssa nukuit viimeksi: » Gomen, Meton, Ryzzin, ja Biitin<3 Gome oli vieressäni~

Kenelle kerroit viimeksi salaisuuden: » Öööpööp. Emt. Biitille kai mää eniten tunnontuskiani vuodatan, eli kai hänelle 'D ?

Kenen kanssa syntyy aina hyvää juttua: » Biitin ja Gomen~<3

Kenellä on samanlainen musiikkimaku, kuin sinulla: » Tanelilla, Gomella ja Darkilla ainakin melko samishh.

Kuka viimeksi kehui sinua: » Opettaja.

Oletko:

Lakannut joskus täysin luottamasta johonkin ihmiseen: » Kyllä.

Saanut viimeisen viikon sisällä rahaa vanhemmiltasi: » Juu.

Valehdellut viimeisen viikon sisällä vanhemmillesi: » Ennn?

Auttavainen: » Ainakin pyrin olemaan.

Eläinrakas: » Olen.<3

Ei niin tärkeää:

Tappaisitko jonkun jos äitisi tai isäsi pyytäisivät: » En.

Voisitko mahdollisesti esiintyä alastonkuvissa: » En tällä kropalla/itsetunnolla.

Inhoatko ketään tällä hetkellä: » En inhoa, turhan vahva sana.

Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt: » En tiedä, en osaa sanoa. Monilta ihmisiltä menneisyydessäni. Olen ollut niin jääräpää välillä, etten koskaan ole sanonut sitä, kun todella tarvitsisi.

Ketä ajattelet nyt: » En ainakaan ketään ihmistä.

Entäs:
Oletko koskaan pussannut ketään jonka nimi alkaa T:llä? - Olen pussannut joo.

Kuka on ensimmäinen N:llä alkava puhelimen yhteystiedoissasi, millä nimellä hän on? - Numeropalvelu, lol.

Oletko vihainen? - En.

Kummalla puolella sänkyä nukut yleensä? - Riippuu, yleensä seinän puolella.

Viimeisin ostamasi asia? - Minulle ja Biitille hamppariateriat ABCeellä 8B

Ärsyttävin tapa herätä? - Joku vetää peiton päältä, kun koettaa nukkua.

Koska viimeksi teit itse ruokaa? - Eilen.

Kuinka paljon salaisuuksia sinulla on? - No jaa. En nyt tiedä salaisuuksia. Enemmänkin asioita, joita en ole nähnyt vain tarpeelliseksi kertoa.

Kumpi on kiireisempää aikaa: arki vai viikonloppu? - Arki.

Olitko iloinen herätessäsi aamulla? - Riippuu aamusta.

Mitä teit kello 9 tänä aamuna? - Olin vielä kämpillä, valmistauduin lähtemään kouluun.

Kuinka monta viestiä on kännykkäsi saapuneissa? - 3692.

Oliko eilen mukava päivä? - Ööööp. Emt, aika normaali kai.

Olisiko ihanaa asua yksin? - No ei se nyt niin IHANAA ole, onhan siinä puolensa.

Oletko sanonut kenellekään rakastavasi häntä tänään? - En.

Millainen paita sinulla on päällä? - "Parental Advisory Explicit Content" T-paita ja hihaton huppari.

Mitä teit viime yönä? - Nukuin.

Mitä teet tämän merkinnän jälkeen? - Käyn suihkussa ja menen nukkumaan.

---

Hohhoijjakkaa, kuinka elämäni jaksaakin olla mielenkiintoista.

....Maanantai 25.10.2010 01:37

http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/033/f/f/Genderswap_Mary_Gowland_by_Naishopearl.png

Moemoe KIUUUUUUUUTTTOOOOOO.

Ehkä teen Marysta tämän version<333 ?

...Joo öitä<3

Nomnomnom<3Sunnuntai 24.10.2010 23:33

Jääkaapissa on kaksi kanamunaa. Päätän tehdä iltapalaksi räiskäleitä. Perus taikinaan sekoitan myös mm. Kaakaojauhetta, kanelia, vaniliinisokeria, kardemummaa ja hasselpähkinärouhetta. Paistoin ja tein minulle ja Biitille kivat annokset, joihin tuli myös Aino omenakaneli-jäätelöä, saksanpähkinöitä koristeeksi ja vaahterasiirappia.

.... Oli kyllä hyvää, pakko sanoa *u*<3

Eipä tuolla nartullakaan ollut valittamista, terveellinen iltapala ja sillee |< <//3

Huomenna muka alkaisi arki. Jotenkin loma meni.. Nopeasti. Ryzzin, Gomen ja Meton läsnäoloon ehti jo jotenkin niin tottua, että jotenkin kauhean tyhjää tuli, kun kolmikko lopulta lähti o___O Shootti oli kyllä varsin kivaisa, vaikka n. 2300 kuvasta vain ehkä muutamat on käyttökelpoisia 8'D/ Pääasia kuitenkin kai oli, että Fapfivellä oli kivaa<3

"Kuinka monta cossaajaa tarvitaan vaihtamaan lamppu? - Kolme. Yksi kuvaa ja kaksi tekee siitä fanserviceä."

"Kaikki kiusaa kiusaa kiusaa kiusaa... Kaikki kiusaa kiu..- PORNOA. ...saa Kiusaa..."

"La..La..Lavi-kun ó#ò ~?" ".....Cross-chan~~" ".............."
"Oh, Mary~" "...... SE ON HERRA GOWLAND SINULLE." ".....Gowland-chan~" "A..A..Ah! P..P..Peter ÓAÒ ~ ...Wait. Missä vaiheessa se meni tähän. Ja vieläpä NÄINPÄIN?" "...PeterxMary 'w'?" "....Ei<//3" "...Tapetaan fanityttöjen kaikki mielikuvat<3"


"Okei. Tehkää joku pose." "......." "....No tehkää jotain rietasta." "...Miks aina jotain rietasta, jos ideat on loppu >:o ?!" "...No riettaaseen voimme aina luottaa<3"

"RYZZIN PERSE. JA GLAMP JALAT. PURR."

Ja paljon mirrivitsejä ja muutenkin "THISSIT-PHERSE!!11" huumoria, höystettynä muulla kamalalla skeiballa, mutta laatua se huonokin laatu on, eli seura oli ihan mielettömän laadukasta jatkuvasti<3

Näinh<3

...... *hiljaisuus*

....Mikään musta ja karvainen ei tartu jakoihini vaikka heiluttelen varpaitani. ;;;_________;;;

....Koittakaa arvata, kuka kärsii nyt pahasta kissakuumeesta.

MIKSI KISSANPENNUT OLETTE NIIN SULOISIA MIKSI ;;____;; ?!?

...Nyt jatkan dataamista. Kirjottelen paskaa Biitin kanssa. Olisihan se liian vaivalloista avata suu, kun toinen istuu pöydän toisessa päässä vastapuolella. <3

FAPFAP-NOSTALGIA-TIME.Sunnuntai 24.10.2010 02:12

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

....Sanoinko jo, että;

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!111111111ONEONEONE


.....;;;W;;;

Olen jo aikoja haikaillut vanhojen kunnon Sega vuosieni perään (silloin kun pikku-Salla otti ensi askeliaan tosielämään ja aloitti kirjoilemaan kuin merimies pelien parissa<3) ja huokaillut, etten koskaan pääse enää siihen tunnelmaan, mikä eskari-ala-asteikäisellä Sallalla on ollut. Vasta nyt tajusin Youtubella hakuttaa pelejä, joita muistan joskus meillä olleen, ja tämä nostalgian määrä on RAJATON. (Jopa nostalgisimmista nostalgisin Lady Oscar jää valitettavasti kakkoseksi, Salla on ollut nuorempi peliaddikti kuin video-lellikki.)

Tässä nostalgisimmat top neljä hurrdurr<3

1. http://www.youtube.com/watch?v=MIUqZXIniZc
World of Illusion. Oli mielestäni paras peli ikinä ja melkein ITKIN, kun nyt näin tuon, noh. Grafiikaltaan kamalan, musiikiltaan todella.. Noh. OTSASUONENI SYKKI PELKÄSTÄ RAKKAUDESTA, kun muistelin, kuinka kirosinkaan tätä pelatessani, ETENKIN tämä jakso oli aika helvettiä<3 Mutta grafiikalta tuo peli oli kuitenkin parempi kuin monet Segan pelit yleensä, ja pidin sitä ainakin aikanaan ihan jumalattoman hienona luomuksena. Olen monesti sanonutkin, että jos vain saisin jotenkin tämän pelin käsiini, maksaisin melkein mitä tahansa, niin suuri on nostalgiani ja rakkauteni tätä kyseistä peliä kohtaan ;;w;;<333

2. http://www.youtube.com/watch?v=lsaroEr87aI
Ecco the Dolphin. Minulla ei ollut hajuakaan pienen, miten tässä pelissä olisi muka pystynyt etenemään, mutta pelasin tätä silti ihan kikseissäni jatkuvasti :'D Olen myös aika varma, että intohimoni veteen on alkujaan tästä, koska pidin pelistä ihan liikaa vain koska mielestäni merimaisemat ja delfiinit olivat niin kovin kauniita 'D Musiikki oli mielestäni rauhoittavaa, nyt se on mielestäni vain "....", mutta ei puhuta siitä<33

3. http://www.youtube.com/watch?v=bp1XvV8BBfQ
Aladdin. Perus Disney elokuvaan perustuva peli, joka kuitenkin oli todella mukaansa tempaava peli ja sitä rataa. Peli, jossa oikeasti pääsin etenemäänkin, joka on hämmentävää 8''D ...Ja peli, jonka tähden minusta tuli pelin peluu perfektionisti. "PAKKO SAADA KAIKKI OMENAT STNA." Pelillä on paljon nostalgia-arvoa, vaikka en osaa hehkuttaakaan sitä samalla tavalla kuin kahta edellistä, mutta.. On myös jossain sydämen sopukassa tämä peli minulla *u*<33


4. http://www.youtube.com/watch?v=ReqkwkGKi9k
Quackshot. Hyvin hämärät nostalgiat, vaikka ne tulivatkin selkeinä mieleeni, kun katsoin tuon pätkän kyseisestä pelistä. Peli taisi aina olla vain liian vaikea minulle, etten koskaan itse oikein saanut siitä mitään irti, mutta Taneli pelasi peliä paljon<3 Siksi se on siis viidentenä, vaikka pelistä pidinkin kovasti, sillä ei silti ole suurinta mahdollista nostalgia-arvoa juuri minulle. Olisi hauska kokeilla, osaisinko vieläkään pelata peliä, kun joku reilu kymmenen vuotta sitten peli tuntui niin kovin vaikealta >8'D !


.....Ja vielä kerran;

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Nostalgia ruiskussani taisi olla lievä yliannostus *uu*<3333 Jos saisin kokeilla taas kerran joskus noita, voisin kuolla onnellisena<3

Stolen kisses require an accomplice.Tiistai 19.10.2010 15:29

I kissed my first girl and smoked my first cigarette on the same day. I haven't had time for tobacco since. ~Arturo Toscanini

Think you know a thing or two about kissing? You probably do. But the facts below are so off the beaten path, we’ll bet you don’t know them all—and they could come in handy. Not only could they provide some steamy “Did you know…?” chit chat, but they’ll help you see all the benefits a satisfying lip lock can bring into your life. Happy smooching!

1. Two out of every three couples turn their heads to the right when they kiss.

2. A simple peck uses two muscles; a passionate kiss, on the other hand, uses all 34 muscles in your face. Now that’s a rigorous workout!

3. Like fingerprints or snowflakes, no two lip impressions are alike.

4. Kissing is good for what ails you. Research shows that the act of smooching improves our skin, helps circulation, prevents tooth decay, and can even relieve headaches.

5. The average person spends 336 hours of his or her life kissing.

6. Ever wonder how an “X” came to represent a kiss? Starting in the Middle Ages, people who could not read used an X as a signature. They would kiss this mark as a sign of sincerity. Eventually, the X came to represent the kiss itself.

7. Talk about a rush! Kissing releases the same neurotransmitters in our brains as parachuting, bungee jumping, and running.

8. The average woman
kisses 29 men before she gets married.

9. Men who kiss their partners before leaving for work average higher incomes than those who don’t.

10. The longest kiss in movie history was between Jane Wyman and Regis Tommey in the 1941 film, You’re in the Army Now. It lasted 3 minutes and 5 seconds. So if you’ve beaten that record, it’s time to celebrate!

--
Sellasta 8BB ... Ja yrittäkää väittää, että mun yhteisövalinnat tähän on romantiikantappajia, niin saatte kuonoonne.

.... Koitan keksiä nyt jotain sangan yleishyödyllistä, sillä koneeni herjaa viiruksista, latasin avast!:in, koska en raaskinut laittaa 60e Norttonin uudelleen tilaamiseen, jotenka.. Niin 'D Jätän tietsikan nyt hetkeksi rauhaan puhdistautumaan, eli ei tarvitse mesessä kaivata ainakaan hetkeen 8'D/