IRC-Galleria

|[-windy-]|

|[-windy-]|

Kaappimorso

Uusimmat blogimerkinnät

Tuskaa, kipua, poltetta, piinaa.Keskiviikko 10.11.2010 00:41

HENKINEN TUSKA
Oletko itkenyt itseäsi uneen? :: On joskus niinkin taitanut käydä.
Oletko itkenyt viikon putkeen saman asian takia? :: Ööp. En nyt tiedä putkeen, mutta saatan itkeä randomisti iän ikuisia asioita, jos ne tulevat yhtäkkiä mieleen huonolla hetkellä.
Oletko koskaan vahingoittanut itseäsi lievittääksesi tuskaa? :: En harrasta.
Milloin itkit viimeksi? :: Ööööp. Puhuin joulusta kai jotakin jollekin, ja alkoi ahdistaan. Tai sitten kun kirjoitin synkkämielisenä yhtä galleriamemeä, jossa kerroin hyvin läheisistä ihmisistä sydäntä riipaisevia asioita.
Näkyykö käsissäsi viiltelyjälkiä? :: Ei, en edelleenkään harrasta.
Auttaako viiltely oikeasti? :: Voi auttaakin, mutta minä halveksun sitä helpotuskeinona.
Oletko koskaan harkinnut/suunnitellut itsemurhaa? :: Olen.
Mitä keinoa käyttäisit itsemurhassa? :: Jaa-a. Katsotaan sitten jos tämä ikinä toteutuisi. *Sairaan optimisti ja sillee</3*

FYYSINEN TUSKA
Oletko koskaan pyörtynyt? :: En muistaakseni.
Oletko koskaan saanut niin kovaa tälliä päähäsi että ystäväsi kyselevät jo nimeäsi? :: Ömm, njei?
Oletko koskaan loukkaantunut niin pahasti että olet joutunut mennä sairaalahoitoon? :: Olen.
Oletko koskaan ollut leikkauksessa? :: Ennn.
Oletko koskaan joutunut käyttämään kävelykeppejä? :: En.
Oletko koskaan saanut aivotärähdystä? :: En.
Onko sinulla koskaan ollut tikkejä? :: Ei.
Onko hampaillesi tapahtunut koskaan mitään? :: Ne on vinot 8< Mutta en tiedä, onko niissä sen suuremmin TAPAHTUNUT mitään XD Maitohampaat lähti silloin joskus.. Reikiä havaittavissa silloin tällöin, muuten kai ihan ok >8'D

RAKKAUDEN TUSKA
Oletko koskaan kärsinyt sydänsuruista? :: No varmaan aika harvat ihmiset EIVÄT ole jonkinasteisista 'D
Onko sydämesi särkynyt koskaa? :: Onhan tuo.
Onko sinua petetty koskaan? :: Hmm, jaa-a. Vaikea sanoa varmaksi jos tahtonut aina luottaa...
Oletko ihastunut juuri nyt? :: En ole.
Tietääkö ihastuksesi siitä? :: Lalala.
Pelkäätkö ihastua? :: Kyllä.
Pelkäätkö rakastua? :: Kyllä.
Onko kukaan koskaan satuttanut sinua? :: On.
Oletko sinkku vai seurusteletko? :: Sinkku.
Jos olet sinkku haluaisitko seurustella? :: En tiedä, ei ole sellaista henkilöä tällähetkellä lähelläni, jonka kokisin potentiaaliseksi seurustelukumppaniksi juuri nyt.
Jos olet varattu haluaisitko olla sinkku? :: -
Oletko rakastunut? :: En. Mutta rakastan muutamia, ystävinä.
Mikä siinä rakastumisessa on niin pelottavaa? :: Menettämisenpelko.
Löytyykö sinulta ex-kumppaneita? :: Juuuh.
Oletko väleissä heidän kanssaan? :: Olenhan mie.

YSTÄVYYDEN TUSKA
Onko sinulla parasta ystävää? :: En luokittele ystäviäni arvojärjestykseen.
Oletko kenenkään paras ystävä? :: Jaa-a.
Onko joku ystävistäsi pettänyt sinut? :: Hmmm, en tiedä, onko nyt pahemmin...
Luotatko ystäviisi? :: Luotan, vaikka välillä epäilen sitä, kuinka paljon oikeastaan. On kylläkin asioita, joita en luota kenellekään, en edes ystävilleni.
Ovatko ystäväsi kaksinaamaisia? :: Toisinaan kai.
Oletko itse? :: Luulisin olevani aina välillä, ja se tieto tuntuu minusta pahalta.
Pyytävätkö ystäväsi sinua koskaan minnekään? :: Silloin tällöin.
Onko sinulla ystävää jolle voit kertoa kaiken? :: Lähestulkoon juu.
Lohduttavatko ystäväsi sinua? :: Eiköhän aina joltain taholta lohdutusta saa.
Jos alkaisit seurustelemaan nyt, mitä ystäväsi sanoisivat? :: Olisivat varmaan iloisia puolestani, vaikka ihmettelisivätkin, kuinka minä näin yhtäkkiä. He varmaankin olisivat varuillaan, koska olen herkkä ja he haluavat pitää huolen siitä, ettei minua kohdella parisuhteessa epäoikeudenmukaisesti. He tukisivat minua kuitenkin jokaisessa päätöksessäni.


---

Örp. Jos nukkumaan.

[Ei aihetta]Tiistai 09.11.2010 22:14

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confessio


1. Menneisyys. Minulla on paha tapa pullottaa asioita, ja kun tulee yksinäinen hetki, alan kaivelemaan vanhoja juttuja päässäni, usein niitä huonompia. Siksi olen niin alakuloinen aina yksin ollessani, koska silloin minulla on aikaa miettiä asioita, joista en ole puhunut tai joita en ole vain käsitellyt niin hyvin loppuun, että saisin niistä mielenrauhan.

2. Läheiset ihmiset. Mietin paljon ympräilläni olevia ihmisiä, millaisia he ovat, miksi he ovat sellaisia kuin ovat, ja jos heissä on vaikkapa piirteitä, joita en voi sietää, niin mietin aina, mitkä vastaavasti ovat korvaavasti niitä hyviä asioita. Muistelen paljon, kuinka suhteeni ihmisiin on saanut alkunsa ja kuinka se on kehittynyt. Ja ikävä kyllä myös - Mietin sitä, olisiko suhteeni tällähetkellä joihinkin ihmisiin aivan toinen, jos olisin joissakin tilanteissa käyttäytynyt aivan eri tavalla.

3. Tulevaisuus. Suunnitelmani sen varalle vaihtelevat ja on paljon asioita, jotka kiinnostavat, jotka pelottavat tai joita odotan ja sitä kautta niitä tulee sitten aikalailla mietittyäkin. Tykkään luoda varmoja suunnitelmia pitkällekin tulevaisuteen, mutta ne yleensä muokkautuvat sitten elämän mukana. Ei tullut minusta laulajaa, vaikka niin esikoulusta lähdin tulevaisuuttani suunnittelemaan Tik Takin Petra innoittajanani :DD

4. Seksi. Ei yllätä ketään, mutta joo, voin sanoa olevani siinä suhteellisen mies, että mietin seksuaalisuuteen ja sen sellaiseen liittyviä asioita aikapaljon. Jos ei muuten, niin puheeni tulevat ilmi pienenä tai ei niinkään pienenä pervoiluna. Eli olen juuri sellainen ihminen, että jos olen liian kauan tuijottanut persettäsi, minua saa läppäistä, sillä jotain mielikuvia minulla aina on päässäni, joten 8'''DDD/

5. Kirjan kirjoittaminen. Olen jo useiden vuosien ajan halunnut kirjoittaa kirjan, edes omaksi ilokseni. Saatan saada todella loistavia lauseita tai hahmoideoita liikuskellessani ihmisten parissa, hahmoille tapoja tai muuta vastaavaa, ja kun koetan muistella niitä, en enää muista, ja sitten harmittaa. Olen vakaasti harkinnut kantavani kirjaa mukana, johon kirjoitan aina heti ajatuksiani, kun niitä tulee mieleen, mutta en ole hankkinut parin vuoden pohdinnankaan jälkeen. Ehkä, ehkä vielä joskus |</ !

6. Harrastuksiani. Mietin ja harmistelen usein, ettei minulla ole enää piirtämiselle aikaa ja inspiraatiota niin paljon kuin haluaisin. Sama pätee myös roolipelaamiseen, maalaamiseen, ja muihinkin asioihin, mistä pidän, kuten pelaamiseen tai leffojen/sarjojen katseluun. Tuntuu, ettei minulla ole enää aikaa mihinkään ja siksi mietin paljon sitä, mitä menetän jatkuvasti, kun en ole aktiivinen harrastusten tai kiinnostusten kohteiden parissa. 8<

7. Mietin, miten asiat olisivat, jos minua ei olisi. Kuulostaa angstiselta, mutta ei se sitä todellakaan aina ole. Mietin melko usein, millaista elämä olisi, jos yhtäkkiä kuolisin tai jotakin, kuinka se vaikuttaisi lähipiiriini ja muutenkin elämään. Välillä käyn hirveitä draamoja päässäni asiasta, minusta on jopa mielenkiintoista kuvitella näitä tapahtumia, vaikken nyt mitään kuolemaa odotakaan tai muutenkaan. Sama asia, kun mietin, onko kuoleman jälkeen elämää, jos on, mikä olin edellisessä elämässäni ja sitä rataa. Tämä on siis pyhitetty kaikille random ajatuksille, mitkä vaivaavat päätäni usein.

---

Olen jäljessä näiden päivien kanssa, mutta menen silti niitä eteenpäin yksi kerrallaan 8'D/

Kankaanpäähän med Wronthen<3Perjantai 05.11.2010 15:46


Tänään Kankaanpäähän Gomen luokse<3 Pääsee Rontuskainen tutustumaan ennakoon Gomen Sensei-kissanpentuun, kun vavva tulee tänne tämän kuun lopulla hoitoon<3

Pitäisi vielä tiskata ja viedä roskat ja pakata juttuja.

Että näin. Rontin ensimmäiset juna- ja bussimatkat. Saa nähdä, kuinka menee 8'3
Huonekasvini<3

[Ei aihetta]Torstai 04.11.2010 18:38

Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

1. Ole aito.
Huomaan ihmisistä aika usein, milloin he teeskentelevät tai pitävät yllään tietynlaista roolia. Jonkin tason 'esittäminen' sydämen voittamiseksi on ihan söpöäkin toisinaan, mutta jos sitä jatkuu, niin siinä tuntee olonsa vain typeräksi kun toinen kuvittelee, ettei näytteleminen paista hänestä sadan kilometrin päähän. Ja eikö se roolin vetäminen loppujen lopuksi ole aika raskasta..? Eli jos olet uusi ihminen, ja haluat tutustua minuun, anna kuva itsestäsi sellaisena kuin olet. Ei ole kiva jälkeenpäin huomata, että se ihminen, johon tutustuin, onkin myöhemmin aivan erilainen, ja se tuo pelon aina siitä, että jos hän taas muuttuukin. Eli vilpitön asenne, ei roolin vetämistä - Voin vannoa, että olemalla oma itsesi, olet kaikkein viehättävimmilläsi!

2. Valloita hymyllä!
On ihan todistettuakin - oli kyse kenestä tahansa - että positiivinen asenne, joka näkyy ulospäin, kiinnostaa valtaosaa enemmän kuin mytrynaama. Kuulun tähän enemmistöön, joka ajattelee niin. Rakastan ihmisten hymyileviä kasvoja ja useimpien naurua. Minua kiehtovat ihmiset, joilla on pilkettä silmäkulmassa ja hymy saattaa kertoa usein, että he ovat avoimia ja jollakin osin huumorintajuisia persoonia. Kuten voi edelliseen viitata, on myös hyvin tärkeää, että hymy on aito. Tuli se sitten siitä, että ilmaiset kiinnostustasi, siiitä, että jokin asia herätti tunteen sisälläsi, kuten huvittuneisuuden tai muusta vastaavasta - Väkisin väännetty hymy ja teennäinen nauru ovat jotain sellaista, jotka saavat ainakin omat kasvoni pahasti mutkalle, koska otan sen asian lähes yhtä pahana kuin vittuilun - Ehkä olen tottunut liikaa sarkastisiin hymyihin.

3. Ole kiinnostunut ja kerro itsestäsi avoimesti.
Olen ihmien, joka tykkää niin puhua kuin kuunnella. Minulla on siis tärkeää, että ihmiset ovat uteliaita suhteeni ja minua kiinnostaa kovasti kuulla ihmisten kertomia asioita. En kuitenkaan aina keksi kysyttävää ihmisiltä, joten on suuri plussa, jos he osaavat oma-aloitteisesti kertoa itsestään ja asioista, mitkä mielenpäällä heillä ovat. Eikä kannata ajatella, etteikö minua kiinnostaisi, minua yleensä kiinnostaa kovinkin. Ja siinä sivussa opin tuntemaan sinua ja tutustua elämänmenoosi! Minua monesti ahdistavat uudessa seurassa hetket, jolloin ollaan vain ihan hiljaa, joten ihminen, jolla on paljon asiaa ja joka on myös utelias, on enemmän kuin mielekästä seuraa mielestäni. Joitakuita ärsyttää sellainen, mutta minun 'valloittamisessa' sosiaalinen, avoin ja kiinnostunut asenne on vain plussaa _b

4. Ole 'tyrkyllä', anna sen näkyä, että haluat juuri minun mielenkiintoni!
Monille suoraan sanominen tunne asioissa on syystä taikka toisestakin hyvin hankalaa. Kuulun tähän kategoriaan, ja olenkin aina sanonut, että ihmiset joutuvat tekemään suhteeni aloitteen, jos haluavat minulta vastakaikua. Olen nykyään havainnut, ettei aloitettakaan ole pakko tehdä, jos sen sijaan tuo itsään vain tarpeeksi esille - Ts. Näyttää avoimesti siltä, että on kiinnostunut! Flirttailua on monellaista. On leikkimielistä, on vakavastiotettavaa. Voi tuntua hankalalta näyttää juuri yhdelle ihmiselle ilman suoraa puhetta, että on kiinnostunut, varsinkaan, kun itse harvoin tajuan mitään vihjeitä, ennenkuin se pamautetaan minulle suoraan. Voit antaa kuitenkin minulle sen epäilyksen, niin herätät jo mielenkiintoni ja seuraan sinua ja antamiasi vihjeitä tarkemmin. Älä kuitenkaan heti pamauta mitään naamaani, sillä olen hidas lämpeämään ja tarvitsen oman aikani, että voin sanoa itsekään olevani kiinnostunut.

5. Omaa mielenkiintoisia harrastuksia!
Olisihan se aivan liian upeaa, jos joku sillätavalla kiinnostava ihminen harrastaisi samoja asioita kuin minä, ja jolla olisi runsaasti samoja mielenkiintoja! Näin ei kuitenkaan ole vaadittavaa olla, mutta minuun tekee ihmisten harrastuksissa vaikutuksen myös se intohimo, jolla paneudutaan harrastukseen, ja se, että kokemuksia harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista jaetaan, vaikka ne poikkeaisivatkin täysin omistani. Siitä tulee tunne, että haluat jakaa kanssani jotain sinulle tärkeää, ja itsekin saan sivistystä uusista asioista, mikäli ne poikkeavat omistani. Ja jaettu ilohan on tunnetusti paras ilo!

6. Pienet eleet.
Ihmisten pienet eleet, oli se sitten hymy, tietynlainen katse, käden liike, kosketus, sana, teko. Tuntuu pieneltä tarttua kädestä elokuvaa katsoessa vain hetken ajaksi, ja tuntuu tavanomaiselta hyvästellessä halata ja suukottaa vaikka ystävällisesti poskea. Olen kuitenkin ihminen, jolle juuri nämä elämän pienet asiat merkitsevät paljon, jolle yksityiskohdat ovat tärkeäitä, kun muodostetaan isompaa kokonaisuutta. Sen kaltaiset asiat saavat sydämeni lepattamaan ja hymyn nousemaan korviini. Omalla tavallaan siis takuuvarma asia saada minussa edes jotakin reaktiota aikaiseksi!

7. Anna ymmärtää, että olen erityinen ja ainutlaatuinen.
On ihanaa tietää, että olen jollekin ihmiselle sellainen, joka on ainoa ihminen hänen läheisistään, jolle puhutaan tai tehdään tiettyjä asioita, jonka kanssa on ns. jotain 'omaa'. Siitä tulee sellainen olo, että on jollakin tavalla erityinen, ainutlaatuinen ihminen muihin nähden. Ja se tunne on ihana.

8. Erotu massasta - hyvällä tavalla.
On paljon ihmisiä, jotka luetaan ns. massaksi. He ovat harmaita, elämäänsä kyllästyneitä olioita, jotka virtaavat ohitseni enkä osaa huomioida heidän olemassa oloaan. Erottuminen ei aina tarvitse olla kiinni vaatetuksessa tai muussakaan. Itsensä voi tehdä näkyväksi eritavoin, ja yleensä jollakin tapaa huoliteltu ulkoasu kiinnittää ainakin minun kiinnostukseni. Olen visuaalinen ja esteettisyyden päälle tarkka ihminen, joten vaikka ulkonäkö ei olekaan tärkein seikka, voin silti myöntää, että kiinnitän siihen - Kuka tahansa muukin väittäen mitä tahansa - huomiota. Se, että miellytät silmääni, saa sisälläni jonkinlaisen pienen kipinän. Mutta se ei riitä, vaan kokonaisuuden on oltava hyvä ja tukea mielenkiintoista ulkonäköä ja olemusta. Se, että näytät hyvältä mutta koko olemuksesi huokuu nokkavaa asennetta ja olet luonteeltasi läpimätä, on asia, joka ei saa minua kiinnostumaan vähääkään. Kiinnitä siis huomiota miltä näytät - Tarkkaile ihmisiä, hymyile paljon. Näytä, että juuri sinä olet kiinnostava, äläkä käännä katsettasi katukivetykseen, niin saatan huomata juuri sinut - Ja ehkä juuri sinä olet se, joka saa sydämeni lepattamaan!


....Tää on ku deitti-ilmotusta tekis |'''DDDDDD

Back to the work.

[Ei aihetta]Torstai 04.11.2010 00:07

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.11.2010 23:18

Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

1. Piirtäminen, maalaaminen ja taiteen harrastus yleensäkin on minulle hyvin tärkeää tässä elämässä. Minua harmittaa kovasti, ettei minulla ole juurikaan aikaa tai inspiraatiota tehdä sellaista, josta oikeasti todella nautin.

2. Tämä vuosi on ysin ja ykkösen vuosi minulla. Olen syntynyt 1.9. Syntymävuoteni on 1991. Olen tällähetkellä 19 vuotias. Henkilötunnukseni loppuosan kaksi ensimmäistä numeroa ovat 1 & 9. Kun aloitin tämän kirjoittamisen, kello oli vielä 19:19. Otetaan pituudestani välistä kutonen pois, saadaan myös 1 & 9 ;>

3. En ole koskaan fyysisesti tahallaan satuttanut itseäni. Villeistä teinivuosista ja masentuneisuudesta huolimatta en ole koskaan tuntenut himoa viiltää ranteitani auki tai muuten vain tuottaa itselleni fyysistä tuskaa. Paheksun suuresti, kun ihmiset tekevät niin, sillä olen elänyt koko ikäni ihmisten kanssa, jotka ovat melkein kuolleet omaa tyhmyyttään turruttuaan viiltämisenkin aiheuttamaan kipuun, että on pakko tehdä yhä syvempiä haavoja. Kaikilla on omat syynsä, mutta en voi olla halveksimatta sellaista, enkä tule varmaan koskaan ymmärtämäänkään motiiveja, miksi sitä tehdään. Sen sijaan nypin hiuksiani. Se on alitajuista hommaa, joka syntyy stressin, surun tai vihan seurauksena, kun käsien on pakko saada jotain tekemistä. Olen tehnyt tätä ala-asteen viidenneltä luokalta asti, ja teen sitä usein tiedostamattani.

4. Minulla on normaalia leveämmät jalat, sillä opittuani kävelemään, sipsutin varpaillani. En osannut astua kantapäällä, vaan sipsutin kuin balleriina aina varpaillani noin kuusivuotiaaksi asti. Sen seurauksena jalkani on leveä kuin ankan jalka, ja minulle on hyvin vaikea löytää sopivan kokoisia kenkiä. Tämän lisäksi minulla on myös mahdottoman leveä käsi ja pitkät sormet, joka ei johdu tosin siitä, että olisin kävellyt käsillänikin tai jotain. Olisihan se kymmenen kertaa coolimpaa, mutta :'D

5. Kun ihmiset ovat miettineet aina, miksi tuo karvakasa - joka tällähetkellä nukkuu onnellisena keittiön lattialla - tuntuu olevan minulle niin ylimaallisen tärkeä, tässä syitä: Se on ensimmäinen lemmikkini ikinä, jolle olen joutunut maksamaan KAIKEN. Se tuntuu kaikista eniten omimmalta silloin, kun raha menee omasta pussista. Se on ollut minulla ihan pennusta, ja olen asunut vuoden kahdestaan sen kanssa. Olen voinut soittaa ystävilleni, mutta läheisyysriippuvaisena ihmisenä en saa pelkästä puhelinsoitosta tyydytystä - Siispä kissa on ollut tukenani. Olen kokenut todella paljon raskaita asioita viimeisen kahden vuoden aikana. Kissa on ollut aina se, jota halaan ja jota vasten itken, ja kun menen nukkumaan ja vetäydyn peittoihin pakoon pahaa maailmaa, kissa on tullut luokseni, kehrännyt onnellisen tietämättömänä siitä, että minulla on kurja olla, puskenut ja hakenut huomiota omaan läheisyydenkaipuuseen. Pitkän karvan sukiminen on jossain vaiheessa saanut minut aina rauhoittumaan hiukan. Päivinä, jolloin minusta on tuntunut, etten kertakaikkiaan jaksa, ainoa motiivini olla hyppäämättä jonnekin rekan alle, on se, että olen ajatellut, että minulla on kissa, joka tarvitsee minua. Vaikka välistä minusta tuntuu, että minä tarvitsen enemmän tuota kissaa, kun hän minua. Siksi se, että kissa oli kateissa, oli minulle ihan kamalaa aikaa. Se, mitä juuri tuon eläimen kanssa on tullut koettua, ei korvaannu sillä, vaikka hankkisikin kokonaan uuden kissan. Juuri tuo kissa on minulle niin ylimaallisen tärkeä, ettei kukaan voi sitä ymmärtää. Eihän se olisi sama asia, jos sinulle tärkeä ystävä katoaisi, ja tutustuisit uuteen? Teistä voisi tulla hyvt ystävät, mutta se ei koskaan olisi sama asia, kuin se hyvin tärkeä ystävä aikaisemmin.

6. Olen limsa- ja sipsiriippuvainen. Tai itseasiassa olen hiilihappoholisti, tunnen jokapäivä tarvetta saada hiilihapollista juomaa, ja yhteen aikaan se alkoi muodostua minulle ongelmaksikin. Olihan se hienoa palauttaa pulloja kymmenienkin eurojen edestä kerran kuukaudessa, kunnes tajusi sitten laskea, kuinka hitosti siihen onkaan mennyt rahaa. Nykyään olen korvannut limsan mehuvissyllä. Vishyvesi on halvempaa, ja kun saa itse päättää mehutiivisteen määrän, se on myös terveellisempää. Ehkä joskus hankin sodastreamin, niin säästän vieläkin enemmänm rahaa. Sipsejä himoitsen hyvin usein, mutta olen koettanut pysyä siinä päätöksessä, että syön niitä ainoastaan kavereiden seurana.

7. Kun maitohampaani irtosi, yksi rautahampaistani oli niin suuri ja tila, mihin sen piti kasvaa, niin pieni, että se kasvoi kieroon. Minulla on ollut ties minkälaista kojetta ja hammasrautahäkkyrää, mutta siltikin se yksi hammas on muita hiukan ulkonevampi. Tämä ei sinänsä häiritse elämääni, enkä ole koskaan saanut huomautuksiakaan siitä, ettei hammasrivistöni ole täydellistä nähnytkään. Lääkärit sanoivat, että hampaideni oikaisu olisi tietenkin edelleenkin mahdollista - mutta se vaatisi rutkasti rahaa, jota minulla ei ole.

8. Vihaan joulua. Pidän joulun tunnelmasta, kynttilöistä, tuoksuista. Se taika, mikä ilmassa silloin leiuu, on satumaisen ihana. Mutta minua ärsyttää suuresti se, kuinka kaupallinen ja tekopyhä juhla se on. En nyt sano että ihmisten tulisi viettää joulua ainoastaan siitä syystä, että kristityt olemme tottuneet Jeesus vauvan syntymäjuhlana pitämään tätä, vaan se, että ihmiset stressaavat itsensä kuoliaaksi, sillä kukaan ei ajattele mitään muuta kuin lahjoja. Ja mitä kalliimpi lahja, sen parempi lahja. Ja jos kaverilla oli kalliimpi lahja, se oma lahja onkin ihan paska. OIKEASTI. Miksei ihmiset VOI olla tyytyväisiä? Idea on siinä, että MUISTETAAN, vaikka porukat eivät antaisikaan mitään ylisuurta lahjaa, se ei tarkoita automaattisesti, että teitä vähemmän rakastettaisiin, luoja paratkoon! Ottaa vihaksi lukea, että ihmisten ainoa motiivi joulun viettoon on, että saa lahjoja ja ruokaa. Siksi kieltäydyn ostamasta ystävillenikään lahjoja, sillä aina on pelko, että unohtaa jonkun, ja ihmisillä on juurikin se paha tapa arvioida lahjojen koolla ja hinnalla sitä, kuinka paljon heistä välitetään. Siksi tasa-arvon nimissä en osta kenellekään erikseen lahjoja, perheenjäseniäni lukuunottamatta. Toinen, ehkä itselleni vielä tärkeämpi syy pitää joulua epämukavana juhlana, on sen perhekeskeisyys. Se asia, kun hoetaan joka tuutissa, että "Joulu on perhejuhlaa~!". Oma perheemme ei ole ollut kasassa enää vuosiin, viimeisin lähes yhteinen joulu meni siitä, että veli ryyppäsi, äiti itki ja alkoi myös juoda, ja itselleni tuli niin paha olo, että menin ulos nukkumaan. Viime joulun vietin isäni ja hänen uuden perheensä luona, mutta en tunne olevani osa sitä, joten minun oli myös siitäkin syystä hyvin kurja olla. Tekisin mitä tahasa, että saisin lapsuuteni joulut takaisin. Tiedän, että en saa koskaan enää sitä vilpittömyyttä ja odotuksen intoa takaisin, mutta se yhteenkuuluvuus, se, kun koko perhe on saman ruokapöydän ääressä kerrankin. Kun ei katsella kelloa vaan annetaan ajan vain kulua. Hitaasti mutta varmasti. Sitä minä kaipaan. Olen todennut monesti, että vasta sitten, kun minulla ehkä tulevaisuudessa on perhe, voin taas nauttia jouluista, sillä tunnen yhteenkuuluvuutta.


9. Asetan elämässäni itselleni suuria tavoitteita, sillä ne nostattavat itsetuntoani ja uskoani siihen, että olen oikeasti tavoitteideni arvoinen. Saatan stressata ja luoda itselleni ihan ihmeellisen suuriakin tavoitteita, mutta se, kun niihin pääsee käsiksi, on sellainen onnistumisen pommi, ettei mikään. Ihmiset pudistavat usein päätään, ja pyytävät minua rajoittamaan hiukan. Haluan kuitenkin haastetta, ja väitimpä minä mitä tahansa, kun on pieni jännittyneisyys kokoajan päällä, sitä asennoituukin elämään paremmin kokoajan stressaten, kuin ettei olisi mitään tavoitteita.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.11.2010 11:13

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. En välillä aina ota selvää, mitä oikein elämältäsi haluat ja minua tuuppaa välillä ärsyttämään ja samalla huolestuttamaankin, kun elämäsi tuntuu rullaavan kokoajan paikallaan. Toivon, että saisit jonkinlaista järjestystä elämääsi. Ei millään pahalla, mutta elämän eteen on itse tehtävä jotain, jos siitä haluaa sellaisen, kuin haaveilee. Valitus on siis turhaa, ihmisen elämä on juuri sellaista, millaista hän itselleen siitä tekee.

2. Saatat närkästyä välistä ihan ihmeellisistä asioista ja siitä syystä olen aivan pihalla. "Koska olen nainen, voin tehdä mitä tahansa" ei aina tunnu pätevimmältä syyltä purkaa ärsyyntimistä juuri minuun. En jaksa olla aina se yleisin 'nyrkkeilysäkkisi', olen liian väsynyt siihen hommaan. Sinun jos kenen pitäisi tietää se, että olen ÄÄRIMMÄISEN herkkä ihminen, loppujen lopuksi...

3. Olen todella onnellinen kuullessani, että sinulla menee tällähetkellä todella hyvin! Emme ole aikoihin olleet kunnolla yhteyksissä, ja voin myöntää ikävöivänikin seuraasi. Kaipaan ystävyyttäsi, hulluja juttuja ja eloisuuttasi, sinussa on tiettyä pilkettä, mitä oikeassaan kenessäkään muussa tuntemassani ihmisessä ei ole. On hyvin surullista, kuinka suuri kuilu välillemme on tullut. Ehkä joskus tapaamme taas paremmissa merkeissä, onhan tuhkakin jo laskeutunut sopivasti jalkoihin tallottavaksi.

4. Muistutat minua nykyään paljon siitä, millainen minä olen ollut 15-17vuotiaana, enkä ollenkaan tiedä, onko se hyvä juttu vai ei. Minua välillä huolestuttaa se, ja ehkä olen mustasukkainen ja kaipaavakin, kun sanon, että olet ennen liikkunut paremmissa piireissä. Itse kuitenkin koet olevan onnellinen, joten tottakai minäkin haluan puolestasi olla! Välillä pelottaa tämä välillemme kasvava kuilu, mutta eipä suhteemme ole koskaan siitä kärsinyt, sillä olemme aika taitavia rakentamaan siltoja moisten kuilujen ylitse.

5. Minua pohdituttaa SYVÄSTI, mitä sinä loppujen lopuksi minusta haluat. Toisinaan olet kun et huomaisi minua ja välillä huomioit liikaakin. Välillä tarkkailet minua kaukoputkella, välillä olen mikroskoopin tarkan katseen alla. Tiedän, etten kelpaa sinulle sellaisena, kuten olen, mutta miksi hitossa vaivaudut edes muuttamaan minua 'ihanteellisemmaksi itsellesi'? Minä en muutu kuin omasta tahdostani, ja voin suoraan sanoa, etten ole kiinnostunut tanssimaan sinun pillisi mukaan, miellyttämishalustani huolimatta.

6. Tässäkin tapauksessa pohdin monesti, miksi hitossa haluat muuttaa minua, vaikka tiedät kyllä tasan, etten voi muuttua sellaiseksi kuin haluat. Ja ei sillä, olen kyllä pirun onnellinen, etten sellaiseksi voi muuttua, koska tuntuu että elät liikaa romaanien kaltaisissa satumaailmoissa, luulet perehtyväsi ihmisiin mutta olet oikeasti ainoastaan todella pinnallinen. Otatko välillä itsekään selvää itsestäsi? Saatat vaihtaa mielipiteitäsi kuin sukkia tai pitää kiinni ihan älyttömistä periaatteista. Lakkaa olemasta vaikea ainoastaan siitä syystä, että haluat omia, uniikkeja mielipiteitä! Se on ainoastaan ihan vitun rasittavaa, koittaisit joskus joustaa ja kuunnella muitakin, saattaisit yllättyä jopa (herranjumala) positiivisesti, vaikka se ylpeyden päälle kävisikin!

7. Sinulle minulla olisi aivan liikaa sanottavaa, ja sinulle en luultavasti niitä koskaan tule sanomaan. Kunnioitan sinua valtavasti ihmisenä, mutta välillä tuntuu, että teet elämästäni tahallaan niin helvetin vaikean. Olet selviytyjä tyyppiä, ja odotat sitä samaa varmaan läheisiltäsikin, mutta sairastaessani vaikeaksi luokiteltavaa masennusta en oikein aina jaksa itkemättä ottaa vastaan kaikkea, mitä harteilleni taakaksi heität. Tiedän, että olet huolissasi minusta ja haluat, etten jämähdä elämässäni paikalleni, mutta liika kuorma horjututtaa minua, välillä minusta oikeasti tuntuu, etten jaksa enää.

8. Olet ollut elämäni tärkein ihminen niin kauan kun muistan. Asiat ovat kuitenkin viimeisien vuosien aikana muuttuneet hyvin paljon ja horjuuttanut niin suhdettamme kuin sen myötä omaakin elämääni. Ihminen, joka on ollut tärkein ihminen minulle maailmassa, on minulle nykyään aivan vieras ja tuntematon. Tuntuu, että suuri pala minua on ihan hukassa ilman sinua. En ole nähnyt sinua yli vuoteen, ja kun puhun ihmisille asiasta, se saa heidät kauhistumaan. Olen huolissani sinusta joka ikinen päivä, ja ikävöin sinua, vaikka välillä pelkkä yhteydenpitokin pelottaa. Saan kuulla sinusta välillä mitä ihmeellisimpiä juoruja, ja ne saavat minut huolestuneeksi. Välillä mietin, kaipaatko koskaan minua yhtä suuresti, kuin minä kaipaan sinua? Olen surullinen siitä, ettet ota minuun oma-aloitteisesti lainkaan yhteyttä, sillä luulin olevani sinulle tärkeä...

9. Öööp. Ompa näihin vaikea keksiä ketään, joutuu vetämään aika hatusta.... Hmmm. Minua suretuttaa hirveästi, kun kuvittelet, ettet merkitse minulle enää mitään. Olen tosi huono pitämään ihmisiin yhteyttä, ellei siitä ole tullut minulle päivittäistä rutiinia tai ellei minulla oikeasti ole asiaa. Se ei tarkoita, että olisin unohtanut kokonaan. Tokihan se siltä varmasti tuntuu, en koeta kiistää sitä. Minuunkin voi pitää yhteyttä, jos tuntuu, ettei minusta kuulu tarpeeksi!

10. Öööp.


Edit; Kirjustelin tätä eilen ja suurin osa on ragetusta, koska minulla oli hiukan alakuloinen olo. Anteeksi siitä. Toisaalta, pyrin aina sanomaan hyvät asiat suoraan, joten näin oikeudekseni ragettaa mielin määrin täällä asioita, jotka surettavat, ärsyttävät ja inhottavat. Teidän on turha kysellä, löydyttekö listasta, en vastaa. Sen sijaan jos tunnette olevanne kirjoituksissani, voitte ottaa sen 'sydämen asiaksenne' ja pohtia niitä hiljaa mielessänne. Asiat ovat nimenomaan sellaisia, joista en uskaltaisi avautua kenellekään päin naamaa.

[Ei aihetta]Tiistai 02.11.2010 20:11


Nyt on Marylle olemassa lasitkin 83333

Housuja alan valmistamaan koulussa, ja takkiakin pikkuhiljaa 8B/<3

Turhat blogimerkinnä purr<3

Tylsyys.Maanantai 01.11.2010 20:18

millaista elämäsi olisi ilman minua ?
Aloita vastauksesi ''ilman sua...'',
vastattuasi kopioi omaan blogiisi ja
katso millaista muiden elämä olisi ilman sinua!

Moi.<3Maanantai 01.11.2010 12:40