IRC-Galleria

|NaLLe|

|NaLLe|

Sedun paikallinen.

tuska 2009Torstai 02.07.2009 12:42

Nonniin nyt on sitten jo pikkuhiljaa palautunu reissusta ja voi jo jotain tännekkin kirjotella. Lähdettiin siis jussin kanssa jo torstai illalla helsinkiin päin. Reissuhan alkoi niin mahtavasti, että ensin jussi unohti lippunsa kotiin ja kirosin miten tampio voi ihminen olla, no jussin parkkipaikalla repesin nauramaan ja totesin, että mun oma lippu on myös himassa!
No matka kuitenkin jatkui ja ei ajettu ku sit kerran oma-alotteisesti väärään suuntaan ja kerran kiitos samin ohjeiden.
Vihdoin n.2½-3 tunnin päästä pääsimme leirintäalueelle ja pystytimme teltan (siinäkin oli pienet hankaluutensa, mutta sitten jussi tajus miten se tehdään) thank god!
Muutama olut nassuun ja baanalle! Ja voin kertoa, että jussi ainaki nautti kaikkien puolesta sitä alkoholia......

Perjantai molemmilla pienoinen krapula, emme juonee koko päivänä yhtään alkomaholia kumpikaan ja olimme jo kello 23.00 teltassa unten mailla. Päivän kruunasi kyllä All that remains:in mieletön keikka, sekä tietysti nimikirjoitukset, jotka haimme.

Lauantaina oli sitten taas päivä uus. Muutama olut aamupalaksi ja kohti aluetta, siellä muutama olut lisää ja ajattelin jättää sen siihen, jotta sunnutaina pystyy ajamaan kotiin. Hah, paskat. Kurkittiin sabatonin keikkaa, mikä oli uskomaton! Todella upea livebändi. Päätimme jussin kanssa siis hakea heiltäkin nimmarit ja sen jälkeen vielä yhteiskuvat, kun bändi pomppas yleisön joukkoon. Joakim tuli sen jälkeen pyytämään mun numeroa ja mentiin back stagelle nauttimaan lisää olutta poikien kanssa ja myöhemmin vielä baariin.

Sunnuntai aamuna pikkukrapulassa kuumassa teltassa kirosin sabatonin poikia hetken, mutta vain hetken. Olihan ilta niin mahtava, että siitä pienen krapulan kärsi mieluusti. Stam1nan keikkaa katsottiin reilu puolisen tuntia ja sitten oli kotiinlähdön aika.
Neljän - viiden maissa puhalsin viimein nollat ja matka kohti turkua alkoi. (onnistui huomattavasti paremmin, kuin meno helsinkiin).

Kiitos matkaseuralleni Jussille <3 parempaa reissua en olisi osannut edes toivoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.