IRC-Galleria

Porvoossa tapahtuu ?Tiistai 17.11.2009 00:24

Venattii tänää A-K:n kaa autos valintatalon lähel. Istuttii, rupateltii ja kuunneltii musaa..
Joku auto ajo ohi ja kuulu tööttäys. Toinenki auto ajo ohi ja kuulu taas tööttäys. Alettii ihmettelee, et ei kai ne meille tööttäile, et ei kai tyylii auto oo väärää paikkaa parkkeerattu... Mut sit vast tajuttii et hei haloooo, eihän kukaa nyt tööttäis parkkeeratulle autolle, ku ei ne tiiä et siel oli ihmisii.
Ku kolmas tööttäys kuulu, alettii vähä ihmettelee ja kateltii ulos. Nähtii auto jos oli valot pääl parkkeerattuna toiselle puolelle tietä. Alettii kattelee sitä autoo ja huomattii et välil se laitto vilkut päälle ja pois, päälle ja pois. Sit katottii et oho, sielhän on kuskin paikal koira ! :O :O
Meijän oli pakko nousta autost ja mennä kattoo. Mietittii et onpa fiksu koira, ku se osaa töötätä ja vilkkuiki laittaa. Sit ku mentii lähemmäks ni tajuttii et se oli nainen :''''---D Sil oli vaa hieno kampaus.
Mentii takas autoo ja kateltii ikkunast. Sit ku se taas sääti jotai niitte vilkkujen kaa, ni tokasin: "Hullu nainen", ja sit se nousee sielt autosta, ja se oliki mies !! Se mies meni sit sisää ja jätti auton siihen valoinee ja vilkkuinee. Tuijotettii pitkää et koskakohan se tulee takas.
Kelattii et joo, ehkä se venas jotai ja tööttäili ku sil kesti ja meni sit hakemaa sitä. Mut sit sielt tuli joku eri tyyppi, ja meni sinne pelkääjän paikalle. Vähää aikaa ei tapahtunu mitää ja venattii et sielt tulis se koira joka ei ollukkaa koira ku se oli nainen mut sit se ei ollukkaa nainen vaan se oliki mies, mut ei tullu. Vaan auto lähti ajamaan ilman et kuskin paikalle tuli ketään.
En vielkää tajuu mitä tapahtu :D:DDD



Sit illal himas mietittii pitkää med pappa Vilin (4lk) matikan kokeen yhtä tehtävää, eikä vielkää tiietä miten se menis oikeesti. Se oli oikeest ihan älyttömän vaikee :O!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.