IRC-Galleria

öriöriöri

öriöriöri

I put my life in the hands of a joker, C C C C CRAZY!!!

The Girl With The Dragon TattooLauantai 28.04.2012 04:27

Pakko tulla antaa mielipiteeni tosta leffasta,just ku sen tänä iltana aika hetki sitte katottiin Lotan kanssa. Nonniin,siitä asti kun kuulin et ei oikeesti jenkit sitte tekee millenium trilogiasta oma versionsa ni olin kiehua..koska en oo koskaan tajunnu et miksi ihmeessä niitten pitää omaversioida ja uudelleen filmatisoida kaikki? tai ainakin tosi moni leffa. Vielä vahvemmin otin tän leffan kohalla, koska haha niinku aika moni tietää Millenium leffasarja on mun lempi leffat kattava ja rakastan jokaista kirjaa myös.
Suhtautumistani ei auttanut et saan kuulla että BONDI (Daniel Craig) esittää Mikaelia ja aloin jo kehittelee kaikenlaisia kauhukuvia mielessäni,koska en millää osannu kuvitella Danielia Mikaelin muottiin. Vielä enemmän kriittinen olin Rooney Maraa kohtaan,joka esittäisi Lisbeth Salanderia. Koska voin myöntää,että oikeesti mun koko milleniumin suurin rakkaus on toi nainen ja kukaan ei kukaan tee sitä paremmin mitä Noomi Rapace Lisbethin hahmon esittämisen tekee. Ajattelin et Maran Lisbeth ei oo tarpeeks ns. röyhkee ja vahva esittää sitä hahmoa ja tällei.

No nyt kumminkin voin kertoa,että oon positiivisesti yllättynyt. Oikeasti. Tottakai Lisbeth oli erilaine hieman,just omasta mielestäni ainaki semmonen tunteellisempi ja ns. "heikompi" ,mutta se oli toisenlainen katsaus periaattessa siihen hahmon,jonka toki hyväksyn elokuvan loppupuolella varsinkin Rooney Maran suoritus koheni ja toki en voi väittää etteikö se nainen ois ihan todelllaaa hyvännäkönen,mut Noomi on aina Noomi<3 (Haha tosi oleellinen seikka mut oli aivan pakko joo sanoo : D) Daniel veti lopulta Mikaelin roolin yllättävän hyvin ja muutenkin hahmot olivat aika osuvia ja suuri kiitos siitä,että jenkkiversio oli osoittanut paljon paljon kunniaa alkuperäiselle tarinalle!

Rakastin myös kun kuvauspaikkana oli Ruotsi(ellen oo ihan sekoillu) ja kun pienet yksityiskohdat oli ruotsiksi esim. sanomalehdet ja se,kun sukunimet ja etunimet äänneettin hienosti ruotsalaisittain (:
Yhdestä asiasta en kuitenkaan pitänyt ja se oli,se että lopunratkaisua oli periaatteessa muutettu aika paljon...mutta silti kyllähän sen toimi.
Sekä en voinut itselleni mitään,että kokoajan huomasin mitä oli puuttumassa alkuperäisestöä leffasta tai mitä uutta oli lisätty tai miten joku kohtaus oli tehty erillälailla,mut niin kai se mulla vaan menee ku tärkeestä tarinasta kysymys (:<3
Aluksi ajattelin,että voi hitto Stieg Larsson kääntyy haudassaan,kun kuulee et jenkkiversio...(joo vahvat mielipiteet<3),mut ehei.. en joutunut pettymään. Tää leffa oli erilainen,mut kun mä katson sitä omana kokonaisuutenaan sen arvostus mun silmissä nousee. Mutta silti mikään ei tuu koskaan varastamaan mun sydäntä yhtä pahasti ku ne alkuperäiset mahtavat ruotsalaiset leffat!

cess_rooney_mara_06_v.jpg
<33

the_girl_with_the_dragon_tattoo_movie_poster1.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.