IRC-Galleria

-Anz

-Anz

- "Vitun mulkku, saatanan hulimulli, saatanan rättipää talibaani, beduiini, vitun saatanan kebabin syöjä kamelin paska!" ...

Vittu se kuoli!Tiistai 19.01.2010 23:39

Mikä ihmeen hinku kirjailijoilla/käsikirjottajilla/ym. juonen kehittelijöillä on tappaa/muuten tuhota ne kaikkein ihanimmat ja kivoimmat sivuhenkilöt? Sain tossa eile luettua Shadow Kiss:in loppuun ja nyyyyyh!
Voin vaan sanoa, että kannattaa lukea, huippu kirjasarja koko Vampire Academy, mut ei kannata lukea, niin hirmusen surullinen toi kolmannen kirjan loppu :( Nyt ei sit auta ku oottaa et saan seuraavan kirjan käsiini ja pääsen lukemaa, ja pitää vaan toivoo, et Richelle Mead onnistuu järkkäämään niille edes jossain määrin onnellisen lopun, vaik se kaikkein onnellisen ja ihanin vaihtoehto vietiinki jo poies.

Olipa taas järkevä päiväkirjamerkintä, tai mikälie blogi tä nykyään onka olevinaan. Ja otsikkoki kusee, koska ei se kirjan tyyppi periaatteessa ees kuollu. Pahempaa oikeestaan. Kirjan lukeneet tietää, enkä jaksa selittää niille jotka ei oo lukenu. Eli siis kannattaa lukea (;

Mut hei, ehkä vähän järkevämpää ja oikeeseen elämää liittyvää. Mulle löyty vanhojentanssipuku^^ Oikeen nätti punanen mekko. Saanette nähdä kuvia täälläki sitten kuukauden päästä ku tanssit on ohi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.