IRC-Galleria

Aivan sairasta toimintaa sekä tuomareilta,sekä HPK:n Kolehmaiselta.Kolehmainen taklaa ässien Savinaista kyynärpää edellä päähän eikä tapauksesta tule mitään seuraamuksia!Ottelun valvoja ei myöskään nähnyt tilanteessa mitään väärää eikä siksi aio tehdä asialle mitään.
Voiko pelaajalta murtua nenä ja lähteä hampaita sekä saada aivotärähdyksen ja vielä saada jäällä maatessa jonkin kramppi kohtauksen?EI TODELLAKAAN!!!Nämä vammat ei sovi rehtiin taklaukseen todellakaan.
Sitten,kun ässien valmentaja Alpo Suhonen SYYSTÄKIN korottaa ääntänsä tuomarille niin hänet heitetään "suihkuun".

Mihin on tämä sm-liiga menossa?
Pitääkö jonkun kuolla kentällä ennen kuin tuomarit oppii antamaan kunnon rangaistuksen kyseisistä tilanteista?
Tässä miettimistä...

Liigaan on ehdottomasti saatava ammatti tuomarit sekä tuomareille oikeus katsoa videolta tilanteita,jos heiltä jää joku kyseinen tilanne jostakin syystä näkemättä,kyllä maaleja katsellaan videolta,mutta ei muissa tapauksissa.

Nytten kun on ollut huhua,että liiga saattaa muutamien vuosien aikana pikkuhiljaa häipyä kokonaan,koska suunnittella on se uusi sarja eurooppaan niin toivon,että tämä käy toteen ja liiga häipyy kokonaan.Liigajäillä pelaaminen alkaa olla hengen vaarallista,kun tuomarit ovat lähes sokeita.

UUDISTUKSET:

1.Suomeen saisi tulla kunnon ottelukieltoja niin kuin amerikassa on!Päähän kohdistuneista taklauksista pitäisi saada automaattisest vähintään viiden ottelun pelikielto ja siltä ajalta pelaajalle palkan menetys ja vaikka ns.henkilökohtainen sakko joka menisi johonkin rahastoon.

2.Ammatti tuomarit.

3.Liigaan sääntö,joka antaisi tuomareille oikeuden/vastuun katsoa kaikia tilanteita videolta.

4.Palauttaa liiga sellaiseksi kuin se oli alunperin eli runkosarjan viimeinen ainastaan karsii mestiksen voittajan kanssa.Ja runkosarjan vain 6 parasta pelaa mitaleista.

5.Pelaajien turvallisuuden parantaminen ajatellen varusteita.Kypärää saisi parannella huomattavasti,että säästyttäisiin ikäviltä päävammoilta.

Paljon on muutakin mitä tulisi parantaa,mutta tässä suurimmat puutteet tällä hetkellä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.