IRC-Galleria

-GAYLORD

-GAYLORD

you can talk your shit, you're just making me famous ~ 우리 싶다 다이

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kopsasiiiiiin 8)Lauantai 17.07.2010 16:01

Miksi nykyajan jätkät suosii pelkkää lyhyeksi leikattua siilitukkaa eikä kukaan halua enää nähdä vaivaa hiustensa eteen ja näyttää HYVÄLTÄ?
Miksi kaikki pitkä hiuksiset jätkät on automaattisesti "homoja" tai "gootti homoja" tai "vitun homoja"? Eihän se hiusten pituus kerro sukupuoli-identiteettiä.
Miksi niin harva jätkä käyttää nahka/PVC housuja tai kulutettuja/rikkirevittyjä farkkuja? Tekeekö nekin hänestä homon?
Miksi jätkät kulkee mieluumin naama paskasena ja punoittavana, kun voisivat peittää ihon pienet virheet jo pelkällä hyvällä meikkivoidepohjalla? Mutta sellainen itsestään huolehtiminenhan tekee ihmisestä automaattisesta homon ja transun.
Miksi niin vähän värejä? Maailmassa on muutakin kuin ne ensimmäisen ale-laarin harmaat ja mustat paidat.
Miksi jätkät ei osaa enää tanssia? Aina siihen tarvitaan se humala ja alkoholi että tohditaan mennä huitomaan tanssilattialle ja sitten siitä ei saa coolia ja komeeta enää yrittämälläkään.
Miksi jätkät ei laula enää pahemmin? Monella on todella hyvä lauluääni mutta sitä ei koskaan olla haluttu opetella tai yrittää laulaa.
Miksi monen ASENNE on vain niin paska? Jos jumalauta 80-luvun pitkä tukkaset, meikkaavat nahkahousu rokkarit oli cooleja, hotteja ja sai kaikki mahdolliset naiset niin miksei se enää muka päde? Nykymaailma on yks suuri sulatusuuni missä luulis olevan tilaa olla sellainen kuin haluaa.
Täällä on naisia jotka kaipaavat sitä aitoa, vanhan ajan rokkari-jätkää... sellaista ei vain ole vielä tullut vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.