jeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhSunnuntai 11.04.2010 03:56

TO LIP US CUT HOSE SOON - tuli paskat housuun
NINETY MICE TOO - nainti maistuu
PEN IS CAR WHAT - penis karvat

villelt:DDDSunnuntai 04.04.2010 23:26

Hahaa ! Avasit tän viestin ! Nyt sun on pakko tehä tää !! Jos kopioit tämän päiväkirjaasi alle puolessa minuutissa, niin ihastuksesi kysyy: Alatko ? Jos taas alle minuutissa, niin hän taas suutelee sinua kaikkien nähden ! Eli kannattaa pitää kiirettä!

villelt:DPerjantai 02.04.2010 01:59

laita tämä merkintä päiväkirjaasi jos oikeasti rakastat jotain ihmistä

JeijMaanantai 29.03.2010 17:26

Pojat 95 Tiikeri Areenalla 28.3.2010 - voitot 9 ja 10, matka Haastajafinaaliin
Ensimmäisessä pelissä oli vastassa LaPa. Ottelun alku oli meille vaikea, Lapa johti 3 - 2, kunnes toisen erän aikana saimme oman pelimme kohtuullisesti käyntiin. Sen jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Lopussa saimme levitettyä peluuttamista ja kaikki saivat kaivattua pelikokemusta. Peli päättyi meille 8 - 3.

Toisessa pelissä vastassa oli SSV II, pelasimme alusta alkaen koko repertuaarilla (maalivahti + 16). Ketjut ja pakkiparit hieman sekoitettuna, ja peli kärsi melkoisesti siitä. Kun kolmas hyökkäystrio sai nyt tosissaan käyttää edellisessä ottelussa säästyneitä jalkoja, se oli ainoa joka pääsi hyvin omalle tasolleen. Aika selvää oli alusta alkaen kumpi ottelun vie (tilanne 38 min. meille jo 8 - 3), mutta kaikkien viisikkojen pitää pystyä puolustamaan huolellisemmin. Voitto meille lopun sekoilusta huolimatta 8 - 6.

Peräkkäiset voitot 9 ja 10 tarkoittivat sitä, että voitimme lohkon 2 pisteellä ennen SB Vantaata ja Light Ironin joukkue ansaitsi paikan Haastajafinaaliin.

Haastajafinaali pelataan Hakaniemen Arena-Centerissä lauantaina 10.4. klo 15, vastassa on SB-Pro Sharks. Sharks-joukkue on vuosien takaa tuttu, mutta sen kehitys on tällä kaudella ollut huimaa, siitä kertoo heidän ylivoimainen lohkovoitto. Esimerkiksi meidän kanssa samassa alkulohkossa olleet joukkueet jäivät täysin heidän jyrän alle.

Tuohon finaalipeliin meidän joukkueen pitää olennaisesti parantaa viisikko puolustamista. Päivän 16 maalia kertoo riittävästä hyökkäysinnosta, vielä on aikaa laittaa viisikkopuolustus kuntoon.