IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Kuulumisia jos jotakuta kiinnostaa. :'DTorstai 25.04.2019 12:48

En ole kirjoitellut täällä 3 vuoteen. No kun alkaa tämä IRC-Galleriassa olo aika kuollutta olemaan. :D

Tosiaan valmistuin aikuiskoulustani Media-Assistentiksi viime vuonna ja sitten minä olin todella pitkään työttömänä kunnes sain töitä. ^^

Olen nykyään Henkilökohtainen avustaja harjoittelija. :)

On hyvä kokeilla jotain uutta ja varsinkin kun semmoisia tarvitaan tosi paljon. :)

Yayoi Kusama On Hullu Neurootikko ?!?Keskiviikko 16.11.2016 15:22

Puhuin tässä yhden opettajani kanssa koulussa Yayoi Kusama Taiteilijasta ja hänen vastauksensa oli: ''En mä mee kattoo sen taidetta.... Hullu Neurootikko.'' Vastasin siihen että voi hyvinkin olla Neuroottinen. Mutta asian pointti on se että toi oli aika karu sana tuo ''Hullu''. Niin ja että mitä helvetin väliä sillä on että hän olisikin neuroottinen henkilö. Onko se niin paha asia. Sille ei voi mitään että neuroottista diagnosia voi tulla, no ihan kelle vaan. Itselläni on ollut pienestä asti neuroottisuutta ja niitähän on erinlaisia niitä neuroottisuuksia. Tiedän kyllä sen että tuo opettajani on ''Perfektionisti''. Mutta kummiskin, Yayoi Kusama on jo tosi vanha niin se on ymmärrettävää, mutta nuorenahan aloitti tuon taiteilija uransa. Jokaisella saa olla mielipiteitä mutta että noin karusti sanotaan. Mä en ole koskaan haukkunut ketään taiteilijaa hulluksi neurootikoksi. Huomaa kuka osaa arvostaa taiteilijoita vaikka ei olisi mikään suosikki taiteilija.


Bitch-please-harry-potter.gif

Yayoi Kusama In Infinity Art Show. ~Torstai 10.11.2016 14:08

Kävin Tiistaina Yayoi Kusaman Näyttelyssä. ^^

Oli kyllä ihan jees kokemus. :)
:)
:)

Kuva Viime Viikon Kuvaamiskeikalta ! ~ ☆Maanantai 16.05.2016 21:41

Sweeney Todd is sometimes like me:Keskiviikko 11.05.2016 00:29

This:Keskiviikko 11.05.2016 00:14

a Picture from My Adult School. ~Sunnuntai 08.05.2016 21:48

Anssi and Myself:
There are people who are white coloured and they want to cosplay & crossplay a black character and that's bad ? People lose shit when they cosplay like that but when a Black skin coloured people cosplay or crossplay a white character, then it's fine for people. That's Racist ! Cosplay & Crossplay is for anyone and fuck skin colors, only matters that people recognize the character if someone's know the character and the person who cosplay or crossplay the character is very pleased to his or her outfit. Everybody has their opinions, everyone is allowed to have their own opinions but I would say to this that the person is a totally afraid of that someones can do that but yes, it's jealousy too in this case. Oh, well, yes, it could just be racism. So, Please, just shut up racist trolls or well, just be like that, I don't give a fuck. :)
« Uudemmat -