IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kiitos VersaillesKeskiviikko 30.06.2010 23:38

Ei pysty kyllä sanoin kuvailee kuinka mahtavan keikan vetivät eilen.
En päässy siihen ihan eteen mutta silti johonkin 5 riviin kait:D. Ens keikalla on kyllä pakko päästä eteen että pääsee koskemaan kamijoon kans. Yhdessä vaihessa kamijo meni jopa istumaan yleisöön sillä seurauksella että turvamiehen piti nostaa se sieltä ylös.

kyllä siinä vaiheessa rupes itkettää kun tulivat lavalle ja näki kaikki bändiläiset vihdoinkin. Kamijo lateksihousuissa ja mustassa läpinäkyvässä paidassa<3. Olisi ehdottomasti pitäny saada edes se kuvata.

Soittivat kaikki ne kappaleet jotka halusinkin. Second Fear -Another Descendant olisi ollut vielä kiva lisä kun eivät mielestäni sitä soittaneet.

Versailles street teamin "ruusumeri" seranaden aikana jasminen muistolle oli kans tosi hieno. Uskon että versut osaavat arvostaa sitä ja meidän antamaa fanilaatikkoa myös jos se tuli perille asti.

Keikan jälkeen jäätiin tavastian baarin ulkopuolelle kyyläämään kun versut söi siellä. Olisi pitänyt saada se näky kans kuvattua, sen verran huvittavan nököistä kyllä:D. Kyllä ne pari kertaa meille vilkuttikin. Ei saatu nimmareita vaikka siinä varmaan tunti ooteltiin:/.Kyllä ne olis voinu nimmarin ees kirjottaa kun niin kaun odoteltiin mutta ne on kiireisiä kun niillä on tänään englannissa keikka. No näki ainakin kamijon ja muut tosi läheltä.

Tuli ostettu myös versujen levy vihdoinkin ja kiertuepaita. Sinne meni rahat taas :D. Mulla on jo nyt ikävä takasin keikalle. Toivottavasti tulevat pian uudestaan. Lohdutukseksi voin sitten kuunella versujen musaa koko yön ja kattoa vanhoja keikkoja youtubesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.