IRC-Galleria

-RiiKKaA`

-RiiKKaA`

Let's have some fun, this beat is sick ! / party like a rockstar

perjantai pohojalaasittai !Lauantai 07.08.2010 01:19

ei mikä ihana päivä tämä muistetaan ;PP <3
Kiva lähettii äitin , iskän ja veljen kaa aamul imatralle , tyylii ostoksille ja näi . Ja mie tietenki taka-ajatuksena nähä kaikki kaverit (;
No sit tultii imatralle ja mentiii sellai parkkialueelle ja sit vaa huusin äitille et
'' kATO KATO , EIKS TOI OO TÄHKIKSIEN BUSSI !!? ''sit äiti alko ihmettelemään et miten se voi olla mahollista jnejne :''D
Sit muistettii et niil on tänää illalla joensuus keikka ni ne on varmaa ollu tääl huviksee yötä ..
No menin ihan ekstaasiin ja kaikkee :''DD , siin bussil ei ollu ketää ja lähettii kävelee kulmille päin ja sit nähtii vaa ku antero ja simo istuu siin yhen baarin terassilla sit kauhee '' MOIIII IHANA NÄHÄ PLÖPLÖ ! '' :PP , sit antse oli ihan kännissä ja se vaan otti kädestä kiinni ja puristi kauheen lujaa ja oli ihan innoissaan ku tulin juttelemaan ((: Siinä sitten otettiin heti pari kuvaa ettei unohu ja antse pisti paidan väärinperin päälle sit se otti sen uudestaa pois ja laitto takas , pelle :D , sit se melkee kaatus ku siinä hoiperteli , simo oli ihan okei , ihana uih mie niin tykkään siintä miehestä ♥ , ja se muisti miut ja äitin sillee hämärästi ku kerrottiin sille mis ollaa viimeks nähty ja näi (: , puhuttiin parikkalasta , ööh myrskytuhoista , musiikista , edellisen illan keikasta ( antse ei muistanu miss se oli ollu ;PP ) , NII ET IHANAT PUHEENAIHEET JA SILLEE ! -.- , kiitos iskän ... Joo ne oli ollu edellisen iltana keikall siin ihan imatran lähel ni sen takii ne oli siel yötä :) , mikäs siinä , imatra on kiva mesta ;))
Noh , juteltii niiden kans siin varmaa yli puol tuntii ja sit mentii pankkiin ja jotain ja sit tultii sielt pois ja ne istu vielki siin :) , sit aattelin etten jaksa kyttäillä siin millo lauri , johanna ja lenni tulee ni lähin shoppaa ;) , ja sitten saapui aku seurakseni (@Arggis) , jäätiin sit siihen jotain ja aku meni kauppaan ja jäin yksin , sad . Menin emmin seuraan (@Moonmadic) , ja sitten saapui myös nesti (: (@Grennie) , heidän kanssaan siinä jutellessa aika meni mukavasti eteenpäin , kiitos :))
Sit menin johonkii ja sit taas johonki seuranani aku ja nesti teleporttasi luoksemme aina tasaisin väliajoin :''DD oli kiva juttutuokiot sitten saapui IHANA JOHANNA ♥ ,oi kaunokainenja sillllleeeeee , jooooo kattelin koko ajan sinne hotellin ovelle et millon johanna tai joku tulee sielt , kesti niiku ihan kivasti siin :D , sitten tuli LENNI ♥ ! , aww , se oli kiltti ja heh saatiin hieno kuva :)) _pituusero_ :''DDD JOOOOOOO O <3
Taas meni tovi , sitten saapui IHANA JOHANNA ♥ ,oi kaunokainen , mut kuva kusas miun osalta ;< , ja johannalla oli joku hiuskriisi päällä ;P , ihan hyvin ne oli ;)
Johannan jälkeen meni tosi kauan ennenku herra Tähkä sopi tulla ulos ;PP

L: joo mulle soitettiin et nyt ala jätkä herään pitää lähtee ! , tuol kämpäs oli ihan helvetin kuuma ja tääl ulkona on ihan vitun kuuma !

Joo kiva lauri , uskon sen ;P

L: sä oot muuten komia pitkä flikka , kuinka pitkä sää oikee olet ?

Sit äiti vaa menee siihen jotain selittää -.- , joo mut ihana oli puhuu laurin kaa vaiks sill oliki vähä kiirus , saatiin hiano kuva ;)

Sit ne lähti ;< , ja kaikki muutkin lähti :''D , myöki lähettii :''D
JOOOO O , nyt tää menee jo sellaseks selitykseks että , vois varmaa lopettaa ...

Oli niiiiin ihana päivä , en ois uskonu et noin vaan tollee voi nähä ;o
Ihan hirmusesti kiitos kaikille jotka miun seuraa jakso kestää :D , nähkäämme taas pian ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.