IRC-Galleria

-Sleepbuddy-

-Sleepbuddy-

♥ = luvatut panot

awww merkkarimusiikkia.Torstai 30.08.2012 19:34


..joten nyt pitäisi olla hiljaa galleriassa hautaan asti. En tunne täältä ketään =)

Kaljaa, kalastusta + jigirakkauttaSunnuntai 19.08.2012 02:13

Kiva kalastuspäivä tänään. Lähdin noin kolmen aikaan iltapäivällä vuokselle kokeilee josko ahvenet innostuis jigistä. Alkuun heittelin kotirannassa suurin piirtein tuloksetta ja painuin sitten suoraan tainionkosken alapuolelle ahvenia kumittamaan. Eipä se sielläkään alkuun purru, mutta n.tunnin ja parin kaljan jälkeen rupesi vähän hottentottia isompi ahven syömään ja sain 10:n minuutin sisään 470g ja 640g ahvenet. Ajattelin nyt sitä ruvetaan rälläämään oikein kunnolla, kunnes peräkkäisillä heitoilla onnistuin menettämään 2 jigiä enkä suinkaan pohjaan. Ekan jigin menetys ei ollu niin paha, väsyttelin n. 2-2.5kg:n haukea vähän aikaa, ennenkuin luupiä päätti ottaa ilmaloikan ja sano heipat (eikä paljon kiitelly jigistä). Noh ei muutakuin uutta matoa (kalajigiä) koukkuun ja lisää ahventa rysään. Eka heitto heti äskeisen perään ja empä kerrenny montaa kierrosta veivata..PAM! ja toinen luupiä kiitteli tällä kertaa jigistä. Hermo meni, mutta ei suinkaan haukien vaan jigien takia, on sen verta vaikea löytää noita kunnon muikunvärisiä jigejä. Noiden tapahtumien jälkeen olikin sitten pieni huili paikallaan, tyyliin olutta turpaan ja raitista ilmaa filtterin kautta.

jonkun ajan päästä tuli vuokselle pari ystävääni grillaamaan makkaraa & jotai juustoläiskää. Juteltiin vähäsen eikä siinä heti grillailtu vaan jatkoin kalastusta kauhian kalastuspaineen saattelema, olin nimittäin luvannu jo heille ahvenia mallia savupönttö. Siinä sitten puolen tunnin vituksen jälkeen takaisin pelipaikoille ja jigiä ojaan, eikä siinä montaa heittoa kerenny mennä kunnes taas PAM! Ajattelin heti heipat jigi jälleen kerran, mutta tämä kaveri nylkyttikin jo toisella tavalla, joten epäilin tällä kertaa ahventa ja niinhän se olikin, hetken väsytyksen jälkeen haaviin saatu ahven olikin jo miellyttävä yllätys. Ahven painoi 1190g ja oli 48cm pitkä. Pienen tovin ahventa taivasteltuamme heitin vielä muutaman heiton, mutta edellisen körmyn jälkeen ei kuulunu vähään aikaan mitään, joten pistettiin "instant grill" tulille ja makkarat kyytipojaks lonkerolla maustettuna. Ruoka oli taas hyvää ulkoilmassa nautittuna. Syömisen jälkeen yritin muutaman heiton kirjoa vaapulla, ei osumia joten jätin leikin kesken ja lepuutin persettä lopun päivää rannalla. Alempana kuva päivän isoimmasta + jigistä tykkää muutkin kuin ahvenet ja hauet.

vuoksen ahven 1190g
jigirakkautta
[Kyselyä ei löydy]

Narsistitrollit osa 1Perjantai 17.08.2012 20:21

Hyvä trolli on yleensä älykäs nuori henkilö joka viettää aikaansa internetin keskustelupalstoilla. Havaittuaan keskustelussa sopivan kohteen joka vaikuttaa heikolta trolli iskee kimppuun kuin sika limppuun. Hyvä trolli pyrkii ensisijaisesti aiheuttamaan provosoivilla, ärsyttävillä kysymyksillään, vastapuolen keskustelijalle pahaa oloa. Trollilla ei ole aikomustakaan poistua keskustelusta, ennenkuin uhri on täysin kypsä.(huonovointinen, raivostunut) Ikävä kyllä moni ei tunnista näitä ihania kaveruksia vielä tänä päivänäkään ja jää pyydykseen. Trolli saa joskus toisen trollin avukseen, silloin he vetävät yhtä köyttä jotta kohde on paljon helpompi pommittaa kumoon. Hyvä trolli harvemmin väittelee toisen trollin kanssa, koska tietää ettei se johda mihinkään. Hyvä trolli voi joskus harvoin kuitenkin jättää leikin kesken koska hän saattaa tuntea empatiaa toista keskustelijaa kohtaan.

huono trolli louskuttaa vaan leukojaan päivänselvillä loukkauksilla eikä siihen monikaan kiinnitä huomiota. Joskus harvoin siitäkin voi joku ärsyyntyä toden teolla. Huono trolli vetäytyy myös usein keskustelusta aika nopeasti.

Narsistitrolli puolestaan on käytännössä empatiakyvytön ja jatkaa keskustelijan nujertamista loukkaamalla, ärsyttämällä aivan loppuun saakka, (Hyvän trollin ei tarvitse alentua loukkaaviin kommentteihin, hän saa toisen kiehumaan muutenkin) kunnes heikompi keskustelija ei enää jaksa tai on täysin luhistunut. Vaikka narsistitrollin vastapeluri olisi jo luovuttanut, narsistitrolli jatkaa vielä ärsyttämistä, solvaamista. Narsistitrollia ei pysty kukaan vakuuttamaan omilla näkemyksillään vaan hän on aina oikeassa. Hän ei suostu näkemään muiden eriäviä mielipiteitä hyviksi, koska ne ovat ristiriidassa hänen omien näkemyksien kanssa. Narsistitrolli tekee usein myös merkintöjä keskusteluistaan ja julkaisee niitä internetissä keskustelijoiden oikeilla nimimerkeillä. Näin hän haluaa näyttää kuinka hän oli keskustelussa parempi saadakseen huomiota, hyväksyntää ja tuntee siten olevansa muiden keskustelijoiden yläpuolella. Hänen on myös näytettävä julkisella merkinnällään että hän oli taas oikeassa ja toivoo merkinnöillään saadakseen ihailua puoleensa.(Tavallisella keskustelijalla ei ole tarvetta nöyryyttää ja alistaa toista keskustelijaa julkisella merkinnällä esim. blogissa).

Varokaa trolleja ja narsisteja. Trolli asuu internetin keskustelupalstoilla, narsisti hyvässä lykyssä vieressäsi. Toivottavasti kotonasi ei asu molempia. Joka tapauksessa olet pulassa, jos et tunnista näitä kaveruksia tai et osaa suhtautua heihin oikealla tavalla.

Loppukevennys: Narsistia tapaat harvemmin töissä kaupantiskillä, saatkin miettiä ite miksi?

JuuriharjaPerjantai 17.08.2012 09:59

Loistava keksintö, raaputtelen sillä juuri itikan puremia. Ei raavi verille niinkuin monesti kynsiä käyttäessä. Suosittelen. =)

Päivän kuvatKeskiviikko 15.08.2012 03:01

Oon vähä ihmetelly noita päivän kuvatuksia, kun ne tuppaa juuri nyt olemaan jotai 2004-2007 vuosimallia. Ei kuvissa mitään vikaa ole, mutta on vähän outoa että ne tulee juuri nyt valituksi, kun käyttäjät eivät ole kirjautunut vuosiin sisään.

Kusetusta.Perjantai 10.08.2012 16:31

Mikähän helevetti siin on ku mie rupeen tiskaa astioita, niin ihan joka kerta rupee kusettamaan, vaikka olisi hetki sitten käynyt vessassa. Äskenkin piti kesken aktin jo painua vessaan, ei tämä ei ole huumoria vaan totista totta. Alkaa pikkuhiljaa ruveta mietityttämään olenko allerginen tiskivedelle vai ite toiminnalle vai laukaiseeko kenties kuuma vesi tuon reaktion. =/

Kivoja nää krapula-aamut..Lauantai 04.08.2012 16:37

Oon varmaa vastannu tänää joka kyselyyn. Ja pääkin on kuin petolinnun perse, tiiä sitten oisko tuotakaa tarvinnu ääneen sanoo. Toivottavasti tuo salmari tai juuri nauttimani viskibanaanicola vähän helpottais oloa, jos sul kans paha olo niin pura se tänne! Tähän saa vittuilla ihan luvan kanssa! =)

Retkun baarikaappi, ei en tykkää salmiakista.
Ostin äsken 1/2 litraa massikoita torilta ja mitä sain? aivan hirveen makuisia lötköjä. Noh osa oli kyl jotennii syötävissä, mut tais olla viimeinen kerta kun ostan tältä mummulta. (Kysyi vielä otanko pimpparilla vai ilman). Siltä prisman eessä päivystävältä leggaritytöltä sai viimeksi sentää kunnon manssikoita, joten suunta sinne jos viel manssikkahimo iskee ja saapahan samalla silmäniloa. Onneks nuo 2 saatua 0.7:n litran royal salminakkipulloa pelastaa vähän päivää. =)

Pöllin tän Iinalta.Maanantai 30.07.2012 20:49

1. Nimesi? Tottelee nimeä jartzi tai jarski
2. Ikäsi? Oon nii vanha etten muista miten vanha oon
3. Pituutesi/painosi? Tyhjänä 189/90
4. Horoskooppisi? Punnitusväline
5 Mitä harrastat? Hötkyily, rummut, kalastus, kaljanotto + kaikenlaiset pelit

6. Halaisitko ketään? Juu
7. Miksi halaisit? Vanuttaminen on kivaa
8. Milloin sait viimeeksi halirutun? Viime perjantaina
9. Rakastatko jotakuta? Juu
10.Rakastaako kukaan sinua? Mäne ja tiiä
11.Seurusteletko? Ei yksin jaksa
12.Oletko seurustellut? Pari kertaa
13.Voiks sut varata? Ainoastaan sähköisesti
14.Ootko mielestäsi komee? En, ennen olin nätti ku sika
pienenä nyt muuten vaa ku sika pienenä
15.Ketä tai mitä panit viimeeksi? Olutta suuhun
16.Miksi panit? Kituset oli kuivahkot
17.Panitsitko uudestaan? No iliman muuta
18.Panisiko joku kenties sua? Pakkanen

19.Lempisanontasi? Sen ku tietäskii, nii viisas mies oiski
20.Lempiasioitasi? Kalastus ja mötköjen vanuttaminen
21.Lempiasentosi? Vaateri
22.Lempiruokasi? Pizza
23.Lempijuomasi? Salminakki (ennen kurko playa)
24.Lempimakeinen? Salminakki
25.Lempinaisesi? Omistaa jazzpökät tai leggarit mallia musta
26.Lemmikkieläin? Koiruus

27.Tykkäätkö tiskaamisesta? Äiti kielsi sanomasta
28.Tykkäätkö siivoamisesta? Äiti kielsi sanomasta
29.Ylipäätään kotitöistä? Äiti kielsi sanomasta
30.Entäs kaljanjuomisesta? Äiti kiel.. Tä? juu


31.Mitä haluaisit joskus tehdä? Kymmentä asiaa samaan aikaan
32.Miksi haluaisit? En oo pystyny ku kuuteen asiaan ja ennätykset on tehty rikottaviksi
33.Mitä ne oli? Istuin, paskoin, kusin, join olutta, poltin tupakkaa ja luin lehteä samaan aikaan
34.Ootko nyt ylpee itestäs? En, mut huonomminki vois mennä

35.Ootko sairas? No mitä vattuu..
36.Eli oot, mitä sairauksia? kilpirauhasen vajaatoiminta, hermostokivut ja synnynnäinen pääkoppavika
37.Paranetko koskaan? No e
38.Miksi et parane? Huoh..luoja tietää

39.Käytkö koskaan baarissa? Hyvin harvoin (joskus talvella) käyn kuitenkin silloin tällöin ottaa parit ulkoilmassa vuoksen rannalla
40.Käytkö konserteissa/festareilla? Kyllä, silloin ku Tarja Turunen laulaa
41.Käytkö elokuvissa? En, utorrent on sitä varten
42.Käytkö teatterissa? Sitäkin näkee kotona iha tarpeeks
43.Käytkö rannoilla? n.120 kertaa vuoteen
44.Käytkö syömässä ulkona? Jos ravintelia tarkoitit, niin en, mutta grillaus maistuu aina
45.Käytkö ylikierroksilla? aika usein

46.Parasta kesässä? Tytöt
47.Parasta syksyllä? Kalat
48.Parasta talvella? Päiväettoset (kevättä meil ei vietetä)

49.Miksi pöllit tän Iinalta? Kyl Iinalta saa ottaa ei se suutu
50.Ootko koskaan kuullu sanontaa "älä ota toisen oma?" Joo mutku..