IRC-Galleria

-Sleepbuddy-

-Sleepbuddy-

♥ = luvatut panot
..niin hulikka on ottanut vähä kuppia ja aloittaa ryyppyiltaa tolla ->
Ai jumakauta voiko enempätä painia orskasvin ympyröissä?

Aah nostalgiaaKeskiviikko 27.02.2013 22:47

Ai vitsit tota Acceptia tuli kuultua pienempänä iha orgasmissaan. No tuleehan tota vieläkin kuunneltua, kun ikävä kyllä ei näistä nykyajan hevibändeistä oo mihinkään. Ennen sentään osattiin tehdä musiikkia jos ei muuta. JA ÄÄNTÄ siihen masinaan jos erehdyt katsomaan.Ai vitsit ku metkan oloinen mötkyTiistai 26.02.2013 20:02

Sit viel tommoin pullavanuposki. Nam!

Huoh tät muistiaLauantai 23.02.2013 23:38

Kävin tossa vanhemmilla saunomassa. Kääntelin reippaasti lauteet ja ilmanvaihtotötterö kiinni ja eiku sauna tulille. Siinä sitten pari lonkeroa odotelessa arkusta kulas. No ei siinä mitää 45 minuutin päästä vaatteet kainaloon ja lämpötuvan puolelle. Tuumailin siinä hetken miten tääl on nii viilee. Oisha ne virratkin tietty voinu laittaa päälle.

Vanhan aivopierun ajatuksiaLauantai 23.02.2013 13:17

Huomasin juuri että mun elämässä ei ole mitään sisältöä. Kyylään jotain vitun teinigalleriaa päivästä toiseen. No onhan täällä hauskojakin juttuja ja yksi nimimerkki alistaja jota vihasin ennen kuin ruttoa, niin nykyisin olen oppinut pitämään tästä tyypistä. Mieshän puhuu täyttä asiaa, ainakin mitä päivän kuviin tulee ja muutenkin semmoin sopivan negatiivinen asenne. Kävin töitäkin kysymässä tammikuun 9 päivä ja olen odotellut työvoimatoimiston (nykyisin silläkin vissiin hienompi nimi) vastausta, mutta mitään ei oo kuulunut. Haistakaa paska koko valtiovalta. Se on kivaa venata kun on jo toiselta puolelta luvattu hommat ja työkkäri kusee kaikki. No ei täs mitään rupeen ottaa kuppia pelivoitoilla (joista osa meni toki melkein samointein takasi) ja mietin syntyjä syviä. Eilen kävin pitkästä aikaa baarissakin kattelee oisko metkannäkösiä mötköjä liikenteessä, mutta aika hiljaista oli tälläkin osalla. Noh onneks on tuo aina luotettava "Flashlight" käytössä niin pärjää mielikuvituksen turvin mitä naisiin tulee. Tosin se lämpö puuttuu, mutta luotettavuus on sitäkin parempi. Ehkä sitä silti kaipais jotain, koska tämä "luottopeli" on pirun huono puhumaan takasi saatikka sitten haastamaan riitaa. Ei mulla muuta. Täytyy jatkaa huomiohuoraamista ja "nauttia" elämästä. Ainii alkaako muuten huomiohuoraus siitä kun lisäät ensimmäisen kuvan galleriaan??
bored_008.jpg

Awww toi potsikkaMaanantai 18.02.2013 22:02

Toi yks näätä laittoi mut mustallePerjantai 15.02.2013 18:26

En oo koskaan sanonut sille mitään rumaa, ainoastaan kaunista. Huoh tät mualimaa..
..hyvää tytsiystävänpäivää toivotan..eiku oho ainii ei mul ookkaa.

Oon ottanu liian vähä kossuuTiistai 12.02.2013 20:05

Lunssi pääs iskemään päälle, eipä tässä muuta kuin 600mg buranaa aamupalaks & iltapalaks. Miks muuten tytöt näyttää söpömmiltä kipeenä/krapulassa?

Galtsun etusivu ei pelitäPerjantai 08.02.2013 03:15

Perkeleen galtsu, nyt ei näe suosittuja kuvia eikä missä parhaimmat paskamyrskyt menossa. Näkyyks kenties muilla? =(

the-war-you-dont-see.jpg