IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 03.01.2012 22:49

Oho :o mitenkä on mahdollista, että viimeks ko oon tänne jotain kirjustellu on ollu lokakuu? x'''D ei jösses. Kyllä se aika juoksee :D

Sunnuntainapas alkoi Sherlockin toinen tuottari (TUPLATRIPLASUPERÜBERSUPER JEEEEEEEEE!), siis Briteissä tietysti. Suomeen sitä sarjaa saa varmaan taas odottaa sen vuoden, joten miksi yrittäisin kiduttaa itseni ko BBC'n nettisivut on kerran keksitty.

Oi voi. Mahtava avaus. Kaikki odottaa kauheeta pamausta, jossa edes yks ihminen joutuis sairaalaan - tai ainakin ne odottaa, joilla on älliä päässä. no offence - ja mikä on lopputulos? Jimin puhelin alkaa soittaa Bee Geesin Stayin' alivee. x''D mahtava soittoääni, Moriarty!!

Kaikki shippaa Johnlockia ja kyllä siellä vähän Molly/Lestradeakin näkyili :D I AM SHERLOCKED! ja Mycroft-parka kun Sherlock ei tyksi oikein tehdä isoveljen ohjeiden mukaisesti : < on se(kin) niin lutunen <3. tyypit Buckinghamin palatsissa odottaa "the Queenin" ilmestymistä x'D lol. oli kyllä niin.. mwahaha! Ja tietty sen huomaaminen, että Johnin nykyinen (siis entinen) tyttöystävä on ilmiselvä fem!Sherlock ;DD 'We're not a couple.' Yeah, right...

Elikkä tässä sitä vaan Houndia odotellaan... Siihen asti voisi ASiB:n kattoa silleen pari...kymmentä kertaa. :) ja sitten lueskella erään Hamish John Watsonin blogia x)

Pitääkin myös muistaa vähän muokkailla tuota meikäläisen boxia...

tumblr_lx5tftxmhX1qb10wfo3_250.gif

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.