IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

Laughing for the theories.Lauantai 04.01.2014 22:16

Okei, nyt on tää mun päivitys hieman myöhässä. Ei kyllä oo mikään yllätys. Mutta siiiiis. Sherlock jatku Briteissä 1.1. tätä vuotta! Ja ite katoin The Empty Hearsen eli kotoisammin TEH'in vajaa 24h myöhemmin :DD pitäne nyt kuitenkin jotenkin hienosti sitä kommentoida.

Okei. Siis. Ekakskin. Koko jakso alkaa "How Sherlock Did It" teorialla. Ekaks meni kyllä ihan täydestä koko juttu ja aattelin, että no olipas lame X''DD mutta ei sentään. Anderson vaan vähän sävelteli Lestradelle heti Sherlockin "kuoleman" jälkeen. Ja Andersonissa on kyllä pahasti fanboyn vikaa, jos kerta shippailee Sherlollya X'DDD ja täytyy kyllä sanoa, että toi ehket hieman syyllisyyttä tunteva Anderson on paljon kivempi kun 1.kaudella. 2.kaudella alko jo olee suht siedettävä (paitti sitten se, että Donovan...), mutta ehket se johtu siitä, että kyseistä henkilöö näky vähemmän.

Sitten. Hieman myöhemmin eräs fangirli Andersonin fanclubissa ehdottaa oman teoriansa. Kaikki varmaan ollu ihan "And nooow kiss" ja sitten kun oikeesti menee aikas lähelle ollu silleen "WTF?!!! O.O". Nää saa kyllä miettimään, että Godtiss ja Moffat on kyllä varmaan koko kässärinkirjotus aikansa käyttäneet Tumblria ja muuta nettiä selaillen X''DDD

Sitten on tietty "Sherlock was not my boyfriend" ja Johnin ragetus kyseistä hlöö kohtaan, kun ilmestyy ranskalaisravintolaan kertomaan "Not dead". XDD voi luoja..

Että tällaista.. Hmm.. Mitähän The Sign of Threestä on odotettavissa.. :DD that remains to be seen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.