IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

Voi tätä veden määrää taas mikä on tullu silmistä viimesen viikon aikana. Miten ihminen voikaan olla näin riippuvainen ihmisistä?


Ja nyt ei oo myöskään enää yhtään joulufiilis. Tuntuu et se ois ohi kun sitä on niin hehkutettu tässä kauan :D ja joulukonserttikin oli ja meni jo. :o

Lisäksi oon ollu koulussa nyt kaks päivää tällä viikolla ja jo nyt tuntuu että on perjantai ja joululoma alkais. Johtunee varmaan siitä että jotkut tyypit lähti nyt ulkomaille ja jätti mut tänne yksinään :( Vaikka kyllä he ovat ihan oikeasti lomansa lämpimässä ansainneetkin.

Mulla ois huomenna kaheksan tuntia koulua enkä oikein pidä siitä koska torstai päivät on aina hyvin rankkoja. Ja meillä on liikunnassa vielä kuntotestit. Haloo, nyt on kohta joulu ja kaikki syö yllin kyllin niin sit jotain kuntotestejä. Ei hyvä tämä.

Ja miten tämä otsikko liittyy mihinkään niin mut valittiin tänään koulussa pää luciaksi meidän luciakulkueessa. Joo-o. Toki meitä oli vain vähän ehdollakaan siinä että aivann hyvin olis voinu olla kuka vaan muukin. Nyt vain harjoittelemaan lauluja. Itse kun en osaa nimikkolauluakaan ulkoa. :D

Tämmöstä tänään. EN tiiä kirjoitanko vain tietokoneelle vai lukeeko näitä oikeasti joku mutta kivaa loppuviikkoa.

Kiitos ja kumarrus, niiaus ja vilkutus. Tip tip tap.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.