IRC-Galleria

-stranger

-stranger

this aching heart ain't broken yet...

uniaaa :DTiistai 04.01.2011 21:03

joo näin vähä outoo unta viime yönä :D:D

eli oli joku tammikuun loppu mutta oli kauheen lämmin että pysty oleen t-paidalla pihalla ja ei ollu lunta o_O Koulussa kaikki oli käsketty ruokalaan että oli joku ilmoitus asia. sitte sinne oli tehty joku ihme esiintymislava ja siellä oli sitte reksi ja meidän luokanvalvoja ja My Chemical Romancen tyypit. Ensi reksi sano: "Tänään siis on semmoista ohjelmaa iltapäivällä että yhdestä eteenpäin täällä soittaa tämä bändi ja halukkaat voivat tulla katsomaan jos ei ole tuntia." Sitte mikki annettiin Gerardille ja se englanniks esitteli sen bändin ja jotai muuta en muista ja sitte meijän luokanvalvoja käänsi sen suomeks.
Siitä piti sitte lähtee tunneille mutta mä jäin Jennyn kanssa jotai viivytteleen siihen ja sanoin Jennylle: "ei lähetä, jäähään jutteleen noille" Sitte me mentii siihen pihalle portaille istuun. jenny yhtäkkiä sano että: "joo sori mun pitää lähtee ku on ruotsin tunti ja mun on pakko saaha 10 päättötodistuksee" ja lähti. mä jäin siihe yksi, kaikki muut oli menny jo tunneille ja kohta siihe tuli Frank, Ray ja Mikey. mä vaa jotai aloin juttelee niille ja ne jäi siihe mun kans istuu. Kysyin että mitä ihmettä ne teki meijän koululla nii Frank sano: "Kuultiin että täällä olis muutama tyyppi ketkä ei pääse Helsinkiin meidän keikalle maaliskuussa nii aateltiin tulla sit tänne soittaan." Sitte sanoin "Joo taidan olla yks niistä muutamasta" :D:D Kysyin että mihin Gerard jäi nii ne sano että sen piti soittaa sen tyttärelle ku oli sen nukkumaanmenoaika XD kohta sitte tuli Gerard siitä ovelta sanoo että niitten pitäs alottaa soundcheck ja mäki olin vaan että "joo munki pitää lähtee tunnille." Menin enkun luokkaan ja sit ku ope kysy että missä olin ollu nii sanoin vaa "harjottelemassa enkkua käytännössä" ja se ope sano vaan että OK.
sitte iltapäivällä jennyllä loppu yheltä koulu mutta mulla olis ollu kolmeen. lintsasin matikan ja ruotsin tunnit ja mentii kattoon MCR:ää koulun ruokalaan :D:D siellä oli vaikka ketä, kaikkia kivoja ;);) oltii siinä eessä hyppimässä minä, Jenny ja Mira :D:D:D:D

ihme unet mullaki :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.