IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

Elämän yleistä menoa raiteillaan.Keskiviikko 22.04.2009 17:57

Töitä on, töissä käyn ja työni teen kunnolla. Työkaverit on mukavia ja työpaikka on melko lähellä kotikoloa. Asiakkainen pääosin vanhoja ihmisiä, lapsiperheitä, turisteja sekä aina välillä kauniita nuoria naisia, jotka ovat ilo silmälle. Valitettavasti sekaan mahtuu myös näitä oikeasti reiluisti ylipainoisia mies- ja naishenkilöitä, pääosin kuitenkin naishenkilöitä, jotka eivät osaa nähtävästi pukea itselleen sopivia vaatteita. Turhan usein niillä näkyy päällä liian tiukkoja vaatteita, sekä lantiokorkuisia housuja ja hameita, vaikka vyötärökorkuisilla vastaavilla vaatekappaleilla ja hieman löysemmin istuvilla vaatteilla, he eivät näyttäisi ylitsepursuavan itsestään ulos. Ei ole tarkoitus loukata ketään, mutta miettikää vähän miltä näytätte kun tulette karkkikauppaan ostoksille tai liikutte yleensä. Ylipainoinenkin henkilö voi näyttää hyvältä, kun hän pukeutuu oikein. Kunnioittakaa vartaloanne, älkää puristako sitä vaatteidenne välistä pois, kuin sinappia tuubista.

Punatäplä-ihottuma ituu vieläkin ihossani, mutta kaipa pahin menee ohi 3-4 viikon kuluttua. Varsin ärsyttävä tauti on kyseessä, sillä se parantuu itsestään ja se parantuminen ilmenee hilseilynä. Ei muuten, mutta kun kasvot punoittavat ja hilseilevät niin ei se näytä kivalta kenenkään mielestä. Lisäksi se estää varsin hyvin uusien tatuointien ottamisen, tai voisi niitä ottaa, mutta lopputulos ei olisi kaunis. Onneksi tähänkin sairastuu vain kerran elämässään.

Pitää keksiä jotain tekemistä töiden jälkeen kyllä, kun ei jaksa jäädä koko illaksi kotiin jumittamaan koneen ääreen. Tai muutenkin kotona on varsin tylsää, paitsi kun jaksan tehdä kunnolla kasvisruokaa, enkä vain ottaa kulhollista muroja. Töissä on se hyvä puoli, että kun syön omat evääni vasta klo 14-15 maissa, niin ei sitten illalla kotona oikein jaksa syödä mitään.

Alkoholi, tuo elämää piristävä asia. Baarissa ja hyvässä seurassa se maistuu ah jumalaiselle, mutta se on hintavaa, mutta onneksi töitäkin alkaa pian olemaan koko viikonlopun niin sinne ei mene rahaa liikaa. Sen sijaan tarvitsen jostain 5-6 pulloa Tequilaa (silveriä, goldia, mitä vain, kunhan se on tequilaa) 2-4 pulloa Jägermeisteria, 2-3 pulloa Hunaja Rommia ja 2-3 pulloa Banaaniliköööriä sekä 2 pulloa Grenadiinia. Näillä voisin lämpiminä kesäöinä ja vapaapäivinä nauttia kunnolla elämästä kesäisessä Porvoossa. Ongelma on vain se, että Suomesta ostettuna hinta nousee yli korvien. Virossa tuskin ehdin käymään töiden vuoksi, mutta se jää nähtävästi.

Provinssirock 2009 liput haen tuossa parin viikon päästä kun tulee palkka. Zombiewalkkia varten pitää tilata punanaamiosta hieman tavaraa porukalla, samoin Varustelekasta pari pikku asiaa Black Ops 2 varten. Siinä taisivat ollakkin kesän menot. Tosin olisi mukavaa päästä joku vapaa viikonloppu käydä moikkaamassa Hansia, Aeroa, Limppua ja Hoopeeta Kallion baarikierroksen muodossa, toki olisi mahtavaa jos paikalle löytyisi myös Örmy-Eki, Stuge ja Hampton Crew Oulusta. Mutta tuo on tulevaa, mutta toivottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.