IRC-Galleria

Aahahaa mikä päivä. Herätin Ellin joskus 12 aikaan ja hypin niille. Sieltä sitten lähettiin kylälle päin ja silleen. Adfghfjdk mulla oli porvaripäivä niin ostin meille Ben&Jerry's -purkin♥ Mentiin kimmopuistoon sen kunniaks ja silleen. Elli sotki mun kädet siihen jäätelöön ja mö sotkin Ellin vaatteet >8( "Elli on tyhmä, sotketaan se ruualla!" Jne. Jossain vaiheessa istuttiin liiksan lähellä penkeillä, niin kaks pulsua tuli siihen >:OOOOOO

Pulsu: Terve tytöt! *kättelee*
Ankkis: No terve
Pulsu: Ootas, kätellään oikeen pohjanmaalaisittain *kättelee uuestaan ja yrittää pussata mun kättä*
A: *Vetää käen pois* Mä oon varattu >8(((((
P: Ei se oo este, vaan hidaste. Saanko mää laulaa teille?
A: No laula.

Hyi sitte ne lähti ja meitä ällötti ja mentiin peseen kädet liiksalla. Yhyy sit Ellin piti sanoo että "Mitä sä mun naista yrität?!" muttei tullu sopivaa kohtaa.
Sitteen Hanna tuli, pyörittiin jossain ja mentiin ässälle Riikkaa, Jamia, Siniä ja Tiiaa vastaan.
Hypittiin Suojalla, Lidlissä ja Lidlin rotvallilla ja painuttiiin sitten Kirkkikselle. Ajettiin Tiian kanssaa pillurallia pyörillä 8'DD Sitte olin tosi stuntman ja ajoin jonkun pensaan läpi.
Kirkkiksellä sitten jotain säädettiin ja ahahahhsdjfkg OON PARAS ja voitan aina vedonlyönnit. Oon 5e rikkaampi:D:D:DD::::

Ja niiiin joo, kun vuoden alussa päätin että otan sen tatuoinnin kunhan löyän sopivan, niin Sini suunnitteli mulle tollasen älysöpön kultakalan♥ Ettäpä sitten kun täytän 16 niin käyn ottaan tommosen, väritetyn version vaan 8) Tack Sini<3

Ahhihii oli kivaisaaa kiitoksia♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.