IRC-Galleria

Aissi

Aissi

Let's be born in a better world in next life

OZ♥Perjantai 21.01.2011 09:25

Oliko ees joku maailman paras keikka...?
Saatii aika huono numero, mut se ei sit haittanu. Suvi vei heti kamat narikkaa ja mä ostin meiän fanikamat ja sit juostii suoraa salii.
Riehuttii Suvin kans koko keikka toises ja kolmannes rivis suoraa Taman ja Naon edessä. Mut joo:
Silmäpeliä Taman ja Naon kanssa. Nao tarttu mua oikein kunnolla käsivarresta ja liu'utti sit sormensa mun kättä pitkin.♥ Taman kitaran viritystappi viils mun kämmensyrjän, ja tuli sit haava mut ei voi mitää. XD Ne hyppi ties mite monta kertaa siihe lähelle.
Natsuki ilman paitaa. ♥ ;u; JA NE SOITTI KAIKKI IHANAT BIISIT! Detox, Last shell, Lead, Rain delay ja aaaaaaaaaa!!
Nimmaritilaisuudes päästii hakee melkei ekana nimmarit, Natsuki vähä katto pitkää ku mun kädet vaa vapis. XDDDD Zukki ja Tama oli iha sympaattisii, mut sitku menin Naon kohalle nii se oli aluks aika neutraalin näköne, mut sitku se huomas mut, se hymyili niin leveesti ja söpösti, etten oo ikinä nähny! SE TUNNISTI MUT! ;;_____;; Sit vaa kiittelin niit kaikkii japaniks ja ne hymyili mulle... Ja sit Aki kysy vaa multa et "Enjoy?" Ja mä menin iha lukkoo ja sönkötin vaa et "Oh yeah, GREAT!"
Ja sit me vaa kuoltii ja huuderttii ja riehuttii ja hypittii Suvin kanssa toistemme sylii, ku oltii nii innoissaa. XDDD Olin sit tänää vajaan kolmen tunnin yöunien jälkee suht raato koulus, mut no can do, oli todellaki sen arvosta!
Ai saatana mun niskat.

IKÄVÄ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.