IRC-Galleria

Annikapa_

Annikapa_

Ei vuodet kulu, ne kuluttaa

Repikää siitä sitte.Torstai 19.02.2009 19:48

Olen matkatoimistovirkailija - puhun kaikkia mahdollisia kieliä ja olen vieraillut kaikissa mahdollisissa kohteissa.

Olen matkatoimistovirkailija - sinun ei tarvitse kertoa minulle mitään päivämääriä tai kaupunkeja, sillä olen ajatustenlukija ja minulla on jo varaus valmiina kristallipallossani ennen kuin kerrot minulle mitään.

Olen matkatoimistovirkailija - minusta on ihanaa, kun ihmiset tulevat luokseni juhlissa ja yhtäkkiä olettavat minun tietävän viimeisimmät lentohinnat Tambasta Katmanduun ihan vain päästäni. Tiedän myös että on olemassa 150 hintaa jokaisielle 117 lentoyhtiölle ja muistan ne kaikki, nehän vaihtuvat vain 8 kertaa päivässä.

Olen matkatoimistovirkailija - en tunne vahingoniloa kun soitat minulle ja kerrot olevasi jumissa "keskellä ei mitään", koska lentosi on peruttu ja et voi soittaa internet-varaamollise saadaksesi tilalle uuden lennon.

Olen matkatoimistovirkailija - pystyn katsomaan 10 ryhmällle paikkatilannetta, hoitamaan 5 varausta ja vastaamaan 15 puheluun - kaikki yhtäaikaisesti.

Olen matkatoimistovirkailija tiedän tarkalleen, mitä tehdä missäkin kaupungissa käyttämättä ollenkaan rahaa.

Minä hymyilen, olen empaattinen, sympaattinen, pahoittelen, mairittelen, hinnoittelen, varaan ristiin, esiinnyn, laulan, tanssin ja korjaan printterin ja tietokoneen.


Tulevaisuuteni näyttää hyvin valoisalta.
(Taila teki tietty kaiken työn, mää vain kopsasin tämän siltä. :D )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.