IRC-Galleria

Armand

Armand

uusi vuosi on tuloillaan.

Selaa blogimerkintöjä

The Cursed CrusadeTorstai 17.01.2013 03:39

Peli: The Cursed Crusade

Alusta: PC

Muut alustat: Ei kiinnosta, eikä pitäisi kiinnostaa muitakaan

Julkaistu: Yllätyksekseni vuonna 2011

Vituttaa että menin tuhlaamaan eurojani tällaiseen täysin käsittämättömään paskaan. En suosittele kenellekkään, en edes pahimmalle vihamiehelle vaikka hän voikin tätä tovin pelattuaan tehdä itsemurhan. Tätä peliä ei pitäisi myydä kaupoissa ollenkaan, tai oikeastaan tarkemmin mietittyäni tätä ei pitäisi edes laittomasti jakaa pirattiverkoston kautta ihmisille. Teitä on todellakin varoitettu, kirottu ristiretkeläinen on nimensä väärti.

Ei huvittaisi tuhlata aikaa tämän isompaan analysointiin. On kumminkin jonkin verran raapustettava että ymmätte miksi moisen avautumisen saattelemana esitän teille tämän roskan.

Ensinnäkin tämä ei tunnu peliltä laisinkaan vaan erittäin huonolta animaatiolta jota ajoittain katakaistaan miekkailuilla, nopeilla napin painalluksilla ja muulla muka tärkeällä toiminnalla. Olen joskus nähnyt hyviä toimintapelejä joissa on pitkät välivideot. Valitettavasti pelin ei pitäisi olla pelkkä välivideo ja vieläpä huono sellainen. Entäpä se miekkailu. No kuten ehkä olette jo arvanneetkin, sillä ei tee yhtikäs mitään. Nimittäin miekalla huidotaan ympäriinsä miten sattuu ja ei näytä olevan väliä onko vastustaja edessä vai takana silti miekkani näytti maagisesti osuvan maaliinsa. Aika poikia nuo ristiritarit. No entäpä sitten se kirous. Äijä vain muuttu liekehtiväksi sarvipääksi jonka ympärillä tuli roihuaa, mitään muuta järkevää tuossa muodonmuutoksessa ei sitten olekkaan.

Tässä kai oli jonkin sortin juonikin mutta se ei innosta, eikä kiinnosta ketään. Ääninäyttelijät yrittivät olla muka uskottavia. Graafinen anti oli kaiketi 2011 tasoa sieltä karkeimmasta päästä.

Hu hu äkkiä koneelta pois koko roska ettei puuseeni sano tuollaisen pelin takia itseään palveluksesta irti ja tuon levyn pistän mielelläni kahvikupin alustaksi.

Arvosana:
0,1 ja sekin on liikaa. (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Ristiritariseikkailu jota ei ole tarkoitettu kenellekkään.

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.