IRC-Galleria

Neiti N.N.A. Nurmen sairaskertomus:Tiistai 09.12.2008 21:02

Oli kaunis perjantaiaamu. Päätin piruuttani mitata ruumiinlämpötilaani ja perkule sentään: 37,6. Siinä sitten pähkäilin, että mitä sitä elämällään tekis: mennäkkö kouluun vai ei. Myös isäni esitti oman kantansa: "Mää mee ainaki nukkuu, mee sääki."
Siinä se viikonloppu sitten vierähti varsin rattoisasti telkkaria kattellessa (jokku Tarjan kerpalot, Halloween-leffa ym. mukavaa). Ja mummun pikkujouluis tiätenki <3
Yöt on vähän tylsiä ku ei saa nukutuks ja kuume nousee ylitte 39. Mikäs siinä silti makoilla rakas kuumemittari kainalossa ja ihailla maailmaa siniristisilmin (toim. huom. oikeesti sil o sinivihreet silmät, mut toi kuulostaa paremmalta).
Eilen sitä tuli sitten mentyä kerhoon, ku ei viittiny poiskaa olla.. Ihana äitini antoi minulle täyden tukensa eikä suotta lähteny heittään mua Pietniemeen vaan ajatteli ekologista jalanjälkeäni ja saahan siinä raitista ilmaa ku polkee. Perillä vähä silmissä sitte sumeni. Kait se on sitä lumisokeutta..
Tänää meinasin jo sitte mennä kouluu, mutta yöllä kolmen aikaa ku en ollu viel saanu nukutuks ja lämpöö oli taas reippahat 39, ni päätin ottaa mallia kiiltomainoksen tuhkimosta (prinssin palvelija hakee tuhkimoo, mut se sanoo vaan että: mie taijan kylä jäähä kottiin, ja sit siinä lauletaan: kiiiiiiiiilto-puhdas koti vetää puoleensa). Niin että tein sitte kiiltomainoksentuhkimot sekasessa kämpässä ja päätin jäähä kottiin.
Mutta huomenna uusi päivä (vanhat kujeet?)..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.