IRC-Galleria

Beeetta

Beeetta

But that was when I ruled the world

Tsajajaaa!Perjantai 09.04.2010 22:53

Listaa 5 asiaa kuluneesta viikostasi.

1. Löysin randomkasan nuotteja sänkynialta ja päältä ja vierestä ja sivuilta... sama päti vaatteisiin ja muihin tavatoihini. Tämän suuren löydöksen vastapainoksi hukkasin/unohdin kansioni musaluokkaan ja jätin rillini pienon päälle&hukkasin tunniksi punaisen converseni. Bonuksena löysin sänkyni alta 2 tölkkiä olvia.(HYI JEESUS)

2. Feilasin matikan kokeen 182973% laittamlla siihen nimeni väärin+väärän päivämäärän+väärän vuosiluvun. Lisäksi piirsin ympyrät vaparilla koska en jaksanut kuluttaa harppia mikä oli ihan viisasta sillä en päässyt siitä ympyrän piirtämisestä pitemälle. Sitten piirsin teltan, toista tehtävää varten ja koko loppu aika kokeestani meni miettiessä että piirtäisinkö teltan asukiksi nuuskamuikkusen vai ihaan.

3. Ihmettelin suuresti "beettabolkkia". Se on semmonen juttu jonka takia paavo ei puhu mulle häröjä eikä kukaan muukaan, kaikki aina sanoo vaan että "no emminä sinun kuullen kehtaa sanoa" Paavo sanoo sitä beatablokiksi.

4. Suunittelin upean vapun ja totesin sen toteuttamisen mahdottomaksi kiitos saksan matkan. Eikait siinä suunnittelin upean saksan matka ja totesin se turhaksi sillä saksassa juodaan olutta(perkele-.-) Näiden seikkojen valossa päätin että varastan mantalta lakin ja vietän viikon nuvassa syöden 100 ja 1 tavalla valmistettua perunna+piimää.

5. Harrastin erittäin märkiä sukkia koko viikon ajan, ja nyt loppuviikosta myös runsasta nenäliinojen kulutusta, yritin tiistaina olla katu-uskottavan 12v. mutta yritykseni epäonnistui nuhasta matalan_äänen johdosta, kevyeksi nuhallääkkeeksi vedin suurinpiirtein 4x200g suklaata, minkä seurauksenä näin unta että oksensin juhpon reppuun, kiitokset repun lainasta juhpolle vaikkakin vain unessa = ))))

+Koska tällä viikolla olen harrasanut paksaa läppää(mitä en yleensä ikinä tee koska olen maailman hauskin) tämä voi olla aika tappo luettavaa, senkin takia että kirjoitin tämän kirjakielellä. Jos siis selvisit henkissä loppuun asti, niin nyt on oikea aika saada hysteerinen hermoromahdus, sillä tällä viimeisellä plussalla ei ollut minkäänlaista päämäärää. Kiitos. Ps. Emma on loistava sillä sai minut huijattua tanssiaisiin ja taas beettaa tunketaan juhlavaatteisiin : S = )))))) Enkä varmasti tarkista typotuksia ! ! !

Ja kaikesta jäänteeksi jää stratovariuksen jätkien nimmarit jotka piti väkisin käydä jonottamassa, joskin pussipäässä = DD

Ja vielä lisäyksenä jälkeen päin, että seuraava merkintä tuossa yläpuolella on jatkoa tälle, tosin vol. 194545743!!!!

How to save a life ?Perjantai 09.04.2010 20:10

-

Olen matemaatikkoTorstai 08.04.2010 23:02

eiku.. vitut-.-
Perjanaina beetta suuntasin reippana miehenä stadiin jo yhden aikaan. Koska oli pyhät niin minkään paikan ei olisi pitänyt olla auki. Mutta saavuttuaan stadiin beetta löysi tosi monta avointa paikkaa, lisäksi beetta teki havainnon että kajaanin ählyt on noin sata kertaa halvempia. Hengsteltuaan ensin tunnin hakiksessa beetta lähti käppäilemään sörkkään valtteriin. Peetta ei ollut aivan varma että olisiko valtteri auki, mutta käveltyään puolentunnin matkan valtteriin beetta sai helpotuksekseen todeta sen olevan auki. Kierreltyään valtsua jonkin aikaa beetta päätti lähteä heittämään rattista ja reippasit beettä hyppäsin ensimmäiseen ratikkaan joka eteen tuli se oli numero 9. Jossain vaiheessa beetta tajusi että ratikka oli mennyt jonnekkin pilluun ja että sieltä ei välttämättä pääse helposti pois mutta sillä ei ollut mitään väliä, ratikalla pääsi subiin jossa beetta sitten söi. Sen jälkeen peetta suuntasi kamppiin katsomaan vanhoja huudeja ja totesi kampin olevan entisellään. Taapertaessaan finnkinolle beettaa vastaan hiihti jone nikula, beetta olisi halunnut vetää häntä parrasta mutta jone näytti niiin yli-vittuuntuneelta, että peetta ei uskaltanut.
Jossain vaiheessa beettalle tuli vähän tylsää joten hän lähti metrohengaamaan, ja näki metrojuopon joka sinunasi kaikki vastaan tulijat, istuskeltuaan noin tunnin metrossa kuuntelemassa musaa mariam soitti beettalle ja ehdotti että he menisivät leffaan. Niinpä peetta suunnisti takaisin kamppiin ja tennariin, mariamin hän tapasi konmpassil. He päättivät mennä katsomaan I love You Phillip Morrisia. Tämän jälkeen kello oli jo aivan paljon ja beetta&mariam lähtivät suunnistamaan kotia kohti. Ulkona oli aivan syksyisää ja liikkellä oli taaskin paljon emoja ja liina lyhyen "mekon"(=t-paidan) omaavia naishenkilöitä (muutama vähemmän naishenkilökin) Pissiksiäkin näkyi. Matkalla kotiin peetta meinasi kompastua 2 kerjäläiseen ja sai käteensä kolme eriväristä jehova-lappusta.

Ja koko tämän ajan hanna oli darrainen ja beetta nälkäinen, ja suklaata omistavainen ja mariamin veli kyttääväinen ja mariam oli ihmeinen, sillä hänen mielestään beetta oli muuttunut ihan epä-stadilaiseksi. Ja peettalla oli ehkä ihan pikkuruisen ikävä semilappia.

ihQudaamegaloläkssdeeehhh!!Maanantai 05.04.2010 14:15

Olipa kerran tortstai, beetta heräsin tapansa mukaan myöhässä ja sai lievän paniikin, koska ei ollut edes hakenut laukkua helsingin matkaa varten. Haalittuaan laukun beettaalle iski perinteinen "missä mun kaikki"-fiilis, jonka seurauksesta beetta sulloi koko huoneenlattiallansa vallitsevan vaatekasan laukkuun. Kaikesta sullomisesta huolimatta beetta unohti noin sata juttua kotiin(=suorstusraudan).
Tämän kaiken jälkeen beettä suunnisti bussipysäkille. Ja suurta haastetta tuottivat painava laikku, liian isot kengät ja koiranpaska lätäköt. Reippaana tyttönä beetta oli varannut aivan liikaa aikaa busslle ehtimiseen ja sai angstia pysäkillä ainakin 20min. onnksi tosin emma liittyi seuraan. Bussissa beetta näki merin joka hänkin oli menossa kajaaniin, meri ei ollut onnistunut välttämään koiranpaskaa joten hän oli reippaasti juntannut kengänpohjaansa tarttuneen torttusen edessäolevan tuolin jalkatukeen. Perillä he suunnistivat kohti koulua, sillä heidän piti käydä laulelemassa kuorossa. Ja peetta meinasin unohtaa laukkunsa bussiin. Koululla beetta tuli iloiseksi kun kuuli että voisi vielä käydä safkaamassa, ja pikaisen kouluruoka tankin jälkeen beettan ja emman piti melkein juosta kuoroilemaan.
Kuoron jälkeen oli vielä paljo aikaa enne junalle menoa joten piti keksiä jotakin tekemistä. Emman kanssa beetta päätti mennä loriin ja he kutsuivat juhoskin ja osmonkin mukaansa.
Lorissa emma peetta ja juhoski menivät istumaan anskin ja jopen kanssa, mutta sitten peetta ja emma huomasivat kivan nurkkapöydän ja menivät sinne. Osmo liittyi seuraan vasta myöhemmin ja oli hiukan vit, koska oli joutunut tyhjentämään kaikki biisit ämpeekolmosestaan ihan turhaan. Sitten emma lähti pussiin mutta peetta jäi osmon kannsa vielä vähäksi aikaa loriin, sitten piti lähteä juailemaan. Matkalla juna-asemalle peetta meinasi kastella kenkänsä ainakin noin 9 ja puoli kertaa.
Junassa beettan vieress istui armeijajanmppeja ja ne oli aika leijoja mutta silti ihan kivejä koska he nostivat beettan laukun ylös. Sitten peetta nukahti. Kun beetta heräsi hän repesi, sillä toinen armejapoika oli nukahtanut tyhmästi ja kuorsasi ja toinen armejapoika otti kuveja siitä nukkuvasta. Sitten kuvaaja armeijapoika alkoi nukkua ja se toinen heräsi ja alkoi kuvaamaan sitä toista, ne oli hupsuja.
Perillä beettalle tuli erittäin poikamainen fiilis, koska oli ainut tyttö jolla oli housut (nyt ei siis lasketa 10denin "legginsejä")
Peetta suunnisti kotia kohti ja näki matkalla viis kerjääjää ja kolme metro pummia ja enemmän emoja kuin mitä pystyi laskemaan... (pissikset olivat kaikki kampissa, jonne beetta ei ehtinyt poikkeamaan.)

Normi torstai.

..Maanantai 08.02.2010 01:20

☻/
/▌
/ \ Tässä on Einari.
Einarilla on supervoima.
Jos lisäät Einarin päiväkirjaasi hän
kumoaa kaikki "jos et lisää tätä päiväkirjaasi, kuolet"-jutut
ja tekee päivästäsi paremman.

raevo...Tiistai 02.02.2010 23:31

...siika. ihQteiniXkänni-vitutus =D

-.-Tiistai 01.12.2009 18:56

Nyt kun luet tätä tekstiä, sinun on kopioitava tämä blogiisi ja tehtävä tämä, jos et tee, ihminen jota rakastat kuolee.


Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa?: riippuu päivästä.
Minkälaisessa seurassa viihdyt?: seki riippuu päivästä
Tunnetko paljon ihmisiä?: suhteelisen..
Mihin suurin haaveesi liittyy?: riippuu haaveesta.
Kerro jokin pieni mukava toiveesi?: noooh... että amerikka lopettais paskojen sarjojen tekemisen mm. paon, lostin jne.
Kutiatko helposti?: no en
Antaisitko kumppanillesi anteeksi jos hän pettäisi sinua?: ehdottomasti ehkä en joo
Onko Titanic hyvä?: loppu on ja alku
Ovatko naiset heikompia kuin miehet?: riippuu naisita ja miehistä
Kamalin tunne?: öööm... syyllisyys?
Paras tunne?: no en tiiä, mut nauraminen on kivvaa..
Oletko ikinä ollut kännissä?: mmmm.m
Oletko ikinä ollut masentunut?: en. *angst*
Jaksatko elää elämääsi?: öööööhh... joo..?
Keihin luotat?: kaikkii kivoihin.

Äiskältä kopsin...Lauantai 21.11.2009 18:31

Gallupissa on yksi sääntö: VASTAA KAIKKIIN KYSYMYKSIIN REHELLISESTI JA AVOIMESTI ! ÄLÄ KIERRÄ KYSYMYSTÄ !

Random:
● Millainen olo sinulla on juuri nyt ? - nukuttaa ja on näläkä.
● Mitkä housut sinulla on jalassasi ? - i love my bed Bokserit
● Mikä paita sinulla on päälläsi ? - Paita missä on pikku tasku ^.^
● Miltä hiuksesi näyttävät ? - märiltä
● Mitä biisiä kuuntelet ? - Gaudeamus Igitur.. tai no siis laulan sitä..
● Mitä oot tehny tänään ? - Emmalta tulin..
● Viimeisin uni, jonka muistat ? - Mää tykkäsin jostakusta, en muista kenestä..
● Oletko koskaan melkein kuollut ? - en.
● Millaset sukat sulla on nyt jalassa ? - ei ole sukkia
● Mikä saa sinut iloiseksi ? - riippu päivästä.
● Uskotko rakkauteen ? - en oikein..
● Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä ? - melekein
● Oletko omistavainen vai välinpitämätön ? - riippuu vähän, mut enempi välinpitämätön.
● Mikä on kaunein asia joka sinulle on sanottu ? - ööömm... ei tuu mielee mitää.

Kenen:
● Vieressä viimeksi nukuit ? - emman
● Auton kyydissä olit viimeksi ? - mamman
● Kanssa puhuit viimeksi puhelimessa ? - paavon
● Hiukset haluaisit itsellesi ? - en tiiä.
● Puhelimen viestejä oot viimeksi lukenu ? - isin
● Vanhempia oot viimeksi halannu ? - vuosi sitten äitiä ja kk sitten isiä.
● Luona olet viimeksi ollut yötä ? - emma


Oletko koskaan:
● Rikkonut lakia ? - oolen..
● Juossut poliiseja pakoon ? - en
● Yrittänyt oksentaa pakolla ? - joo, mut en osannu
● Huijannut vanhaa miestä ? - joo..
● Itkenyt, jotta pääsisit helpolla ? - en

Millon viimeks:
● Halasit kaveriasi ? - eilen
● Autoit kaverisi pulasta ? - joskus
● Joit kahvia ? - maanantai aamuna
● Sait tekstiviestin ? - pari tuntii sitten.

Kuka:
● Sai sinut viimeksi nauramaan? - varmaa kaikki.
● Sanoi viimeksi sinulle jotain mielestäsi ihanaa? - en muista.
● On tämän hetkisen vihasi kohde ? - ihmiset.
● On ihminen kenen vierellä haluaisit viettää loppuelämäsi? - ei ole semmoista.
●Kesän paras muisto? - kesä oli ehkä kamalin ikinä -.-
●Mitä teit illalla viimeiseksi ennenkuin menit nukkumaan? - Kattoin teeveetä
●Onko sinulla joitain outoja pelkoja? - eeei kai.
●Näytätkö tunteitasi muille ihmisille? - aina joskus.
●Millainen tulee olemaan sinun kesäsi 2010? - ei voi tietää vielä.
●Onko musiikki sinulle tärkeätä? - jep
●Kuka meinasi tehdä viimeksi sinut hulluksi? - faija.
●Onko sinulla joku paikka kipeä? - ei oleee.
●Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi? - oon jo kertonu...
●Kenelle näytit viimeksi keskisormea? - en harrasta sellaista. >.<
●Milloin viimeksi olit jonkun kainalossa etkä olisi koskaan halunnut lähteä pois? - aina tahtoo pois joskus...
nii perkele.