Casu`

älskar sommaren och helsingfors <3
Kausi päätöksessa ja divarin kolmos paikka <3

Pallo-kerho 37 - Vaasan PalloSeura 2- 1

PK-37:n B-juniorit sijoittuivat komeasti kolmanneksi sunnuntaina päättyneesä Ykkösessä.

Marko Pesosen valmentama PK-37 kukisti päätöskierroksella kotikentällään Haukiniemellä pelatussa ottelussa Vaasan Palloseuran lukemin 2-1 (1-1).

Voiton ansiosta PK-37 kokosi syksyn Ykkösessä 24 pistettä kahdeksalla voitolla ja kolmella tappiolla. Nousu jäi iisalmelaisilta kolmen pisteen päähän, sillä SM-sarjaan kevääksi noussut TP-Seinäjoki keräsi 27 ja toiseksi sijoittunut Vaasan IFK 25 pistettä.

PK-37:n avausmaalin sunnuntaina laukoi rangaistuspotkusta Juho Huttunen, kun Teemu Leskinen kaadettiin. Vaasalaiset nousivat vielä ennen taukoa tasoihin rangaistuspotkulla, mutta toisella puoliajalla Samu Vidgren iski voittomaalin vastahyökkäyksen päätteeksi, kun VPS:n maalivahti torjui ensin Teemu Leskisen laukauksen.

PK-37:n paras ottelussa oli molempia maaleja alustamassa ollut Teemu Leskinen. Isäntien pelissä näkyi selkeästi Samuli Pelttarin puuttuminen keskikentältä.