IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Ideuutteja suomi täynnäTorstai 07.02.2013 15:59

Kirjoita kirja, ole mukana tekemässä dokumenttia suomen historiasta. Mikä, kuten jokainen joka historiaa tietää, on Ruotsin ja Venäjän vallan alaisuudessa enimmäkseen tapahtunut.

Poista itsesi sosiaalisesta mediasta ja vaihda kännykkäliittymiä, koska isäm maan toivot, nuo nahkatukkaiset perimän hukkapätkät, eivät pidä historiaa riittävän isäm maallisena.

Hieno kuunnella tällaisia tarinoita loskan, paskan ja aivokuolleiden junttien maasta.

Syöksykää kiinalaista pilottitakkia ja ruotsalaista käytettyä inttimaiharia käyttävät, täipelkoisten skappareiden junttihygienian alkeiden mukaista nahkatukkaa suosivat, ruotsilta varastettua(tai tanskalta, riippuen kuinka pitkälle historiaan haluat katsoa) leijonaa kaulassanne kantavat, aatteenne pronssikautisista heimosodista ammentavat perslävet niin syvälle suohon, ettei Jussikaan teitä sieltä kuokallaan ylös kaiva.

Ja jättäkää mielipiteenne niihin iltoihin, kun muiden klanipäisten pellehermannien seurassa leikitte suklaajunaa illalla juoden EGYPTILÄISTEN kehittämää mallasta ja kuvitellen olevanne parempia kuin ne maahanmuuttajat, jotka vievät noin saatanan yksikertaisille simpansseillekin sopivat työt. Jos työsi pystyy tekemään joku, joka ei osaa edes kieltä, ei vika ole maahanmuuttajassa joka on valmis tekemään töitä, vaan peilistä tuijottavassa, tyhjäkatseisessa surkeassa tekosyyssä ihmiseliöksi, jonka elämä olisi pitänyt päätyä isin runkkaamana roiskeena suihkun seinään.

Haistakaa vittu, ihan jokainen isäm maan puolustaja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.