IRC-Galleria

Daealis

Daealis

In nomine Anton Lavey, et Nietsche et Lucifer. Ramen

Selaa blogimerkintöjä

Dat sun...Tiistai 28.05.2013 16:09

Liian hyvät kelit houkuttelevat jälleen ulos riehumaan. Tänä kesänä on jo tullut niin paljon rullisteltua, että pyörien viisteistä päätellen viime kesänä tuli luisteltua ehkä kolmannes siitä, mitä tänä kesänä on jo takana. Tätä menoa ei nuo rullat kestä yhtäkään kesää loppuun saakka.

Tuulen suunnan ollessa Hervannasta, taitaa tämän päivän reitti mennä kissanmaalta Hervantaan, ja siellä voisi sitten tutkailla, että lähteekö takaisin kotia kohti vai potkaiseeko vaikka Multisiltojen kautta vielä. Hmm, lenkki Ikeaan...

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Yksi vanha proggis nostaa rumaa päätään historian uumenista huutaessaan tarpeellisuudestaan. Eteläsuomessa saarnamummot häiriköivät jo koulussa oppilaitakin. Toki poliisit saattoivat muorin pois paikalta hetkeä myöhemmin, mutta selkeästi kysyntää olisi.

On nimittäin jo pitkään ollut tarkoitukseni tehdä näille jeesustelu-pamfleteille vastakappale, "Oletko kuullut ilosanoman saatanasta?" Designin puolesta sen pitäisi olla sellainen kolmeen osaan taittuva, molemminpuoleinen setti. Olen todennut sen useasti että satanistisilla kirjoittajilla on sana hallussaan tässä aiheessa, LaVeyllä on useitakin huvittavia ja brutaalin viiltäviä lauseita, joita voisi käyttää kyseisissä tracteissa hyväkseen. Siispä lähdemateriaalin etsiminen alkoi haalimalla kokoon muutamia satanistien ja antiteistien kirjoittamia teoksia. Haravointi alkakoon, haluan tractista niin huvittavan että niitä voi jakaa vaikka festareilla jeesustelijoille käteen. Ja muillekin festarivieraille naurettavaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.