IRC-Galleria

Darkmist

Darkmist

The great truth is there isn't one and it only gets worse since that conclusion
Arvosanani työssäoppimisen jaksolla putosi kiitettävästä tyydyttävään, koska vittumainen sairaanhoitaja, selitti miten MRSA voi tarttua nenäkoruuni ja sitä kautta muihin. Ensinäkin nenäkoruni on täysin parantunut, eikä ole ollut tulehtuneena missään vaiheessa. Jos ottaisimme hypoteettisen bakteeriviljelyn tuon sairaanhoitajan nenän kyljestä ja minun lävistetyn nenän vierestä. Olisiko bakteerien tai mikrobien ero niin suuri?
Kuten arvaatte en itse ollut hänen kyseisestä teoristaan täysin samaa mieltä, joten tutkin aihetta lähemmin. En löytänyt yhtään, korostan YHTÄÄN hänen kuvaamaa infektiota tapahtuneeksi. Jos hoitotieteen saralla ei ole konkreettisia esimerkkejä, miksi lävistykset ovat kielletty, kyse ei ole tieteestä vaan olettamuksesta. Eli tieteen saralla tälläistä ei ole tapahtunut missään. Tämän lisäksi hän ei ilmeisesti tajunnut, että MRSA voi tarttua vaikka hikiseen otsaan ja sitä kautta levitä muihin potilaisiin. Miksei hikoilu töissä ole infektioriskin takia kielletty? Kokopuku kondoomit päälle 24 tuntia vuorokaudessa, jos aseptiikasta haluaa mussuttaa.

Tämän lisäksi lävistyksiä koskevat säännökset, rikkovat periaatteessa yksilön vapautta ja ovat eräänlaista "syrinjintää" aivan kuten tatuointien kieltäminen, jotka täysin parantuneena aiheuttavat yhtä paljon infektioriskiä, kuin täysin tatuoimaton iho. Jos olisin Shamaani, jolle lävistykset ja iho merkit ovat pyhiä, kyse olisi uskonnonvapauden rikkomisesta. Eli pitääkö minun perustaa friikkihoitsujen BDSM kultti, niin voin vedota uskontooni, jottei numeroni putoaisi, jonkun vittumaisen kusipään omien mielipiteiden takia. Yksi vaihtoehto olisi tietenkin kieltää, kaikki mahdollinen tilpehööri hoito-alalta. Jokseenkin ironista, että kyseisellä sairaanhoitajalla oli korvakorut ja ohjaajallani kynsilakkaa. Tähän hän ei katsonut tarpeelliseksi puuttua.

Mitä tässä ajan takaa on suodattaa turhautumista ja päästää höyryjä ja kyseenalaistaa selkeää sääntöjä sääntöjen ilosta mentaliteettia, mitä työssäoppimiseni edusti.
...me emme elä enään millään vitun noitavainoilla, missä erilaisuuden tuomitseminen on sudotieteen taakse naamioitua perseilyä ja tekopyhyyttä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.