IRC-Galleria

DarthMauno

DarthMauno

paiskii töitä

Love Hina suomeksi <3Lauantai 18.02.2006 22:05

Tämä on itse asiassa jo viikon vanha juttu, mutta kun en vähään aikaan ollut käynyt Suomianime.net:in sivuilla, huomasin suuren uutisen vasta tällä viikolla. Eli Noble Entertainment -niminen puulaaki on julkaisemassa suosikkianimesarjani DVD:llä Suomessa. Minun on jo pitkään ollut tarkoitus hankkia Love Hina DVD:llä ja nyt jos koska on sitten siihen mitä oivin mahdollisuus. Animeunionin foorumilta lukemani huhut tosin eivät lupaa hyvää julkaisun laadun suhteen, mutta kyllä tämä selkeä pakko-ostos minulle on, oli laatu mikä hyvänsä. Jos jälki täysin luokatonta, hankin sitten "joskus myöhemmin" vaikkapa Madmanin julkaisut päälle.

Mutta hienoinen epävarmuus kyllä kaihertaa mieltä, pystyykö Love Hina iskemään edelleen yhtä lujaa kuin viimeksi katsoessa? Edellisestä katselukerrasta on noin puolitoista vuotta aikaa ja vaikka muistelenkin sarjaa suurella lämmöllä, olen täysin tietoinen myös siitä, että se on monessa suhteessa varsin keskinkertainen sarja, ehkä jopa huono. Mutta jotenkin omasta mielestäni Love Hinassa vain on kaikki niin kohdallaan, että se vetoaa minuun enemmän kuin mikään muu animesarja, jota olen katsonut. Miksi näin on, on todennäköisesti varsin hankala selittää, etenkin kun tunnun olevan eri mieltä sarjan luonteesta paitsi sitä haukkuvien myös siitä pitävien kanssa. Fanipalvelu- ja haaremipuoli eivät Hinassa minua innosta yhtään sen enempää kuin missään muussakaan animessa, mutta sarjan hahmoissa ja juonessa on vain jotakin, joka koskettaa minua.

Mutta ensi kuun lopulla sitten nähdään, saako Keitaron saapuminen Hinatan majatalon minut jälleen kerran niin ulvomaan naurusta kuin liikuttumaan kyyneliin vai ovatko mieltymykseni muuttuneet suuremminkin siitä, kun viimeksi kurkistin paikan asukkien elämään. LHTJ 32.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.