IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

(Extremely) Belated Halloween Blog Vol. 2Perjantai 16.12.2011 18:12

(Vol. 1 THIS WAY)

Pitä tehdä tämä AIKOJA sitten, mutten sitten jotenkin unohtu, kun kuvat ja kaikki on iskän pöytäkoneella oman läppärin sijasta ja, ja... Joo, olen syvältä.

Mutta Nightmare Before Christmas käsittelee sekä joulua että Halloweenia, niin kai mäkin voin toisen teeman alla kirjoittaa toisesta..?

Anyhow, kivaa oli. Kolmannet bileet à la Melina, joten kai tätä voi jo perinteeksi kutsua. Valmistauduin ruokkimaan ison määrän nälkäisiä ihmisiä, joten tein helvetisti kasvispiirakkaa, feta-pastasalaattia, aurinkokuivatuista tomaateista valmistettua sämpylää ja riisimuro-suklaa"muffineja". Vitut ne mitään nälkäsiä ollut. Jäi niin paljon ylimääräistä muonaa, että söin niitä pois vielä viikon päästä.

Koristelun halusin pitää simppelinä, eli ei räikeitä kurpitsaköynnöksiä roikkumaan katosta. Toisin sanoen, vuorasin kämpän mustalla hämähäkinseitillä.





Pukuteemaa ei vaihtelunvuoksi ollut, koska halusin jokaisen pääsevän toteuttamaan itseään ilman rajoituksia. Itse olin Death Neil Gaimanin "Sandman" sarjakuvista:

Paljon valkoista ihomaalia, mustat piilarit, pieni kiemurakuvia oikean silmän alle, hiukset isoksi, etsy.comista löydetty Ankh-risti kaulaan ja voilà! Menettelevä lookki on valmis.

Essi oli ihanan eriskummallinen siskoni Delirium.
(kuva © @Metallisydan)

Omat hiukset lilansävyisiksi, keltainen hiuslisäke, erisävyiset räikeät luomivärit silmien ympärille, perhostatuointeja kasvoille, musta verkkopaita ja eriskummalliset sukkahousut. Kirottiin voimakkaasti, kun ei saatu ketään osallistumaan juhliin Morpheuksena.

Pidin kauhutietovisan, jonka olin ajatellut olevan helppo, mutta valitettavasti muut eivät olleet samaa mieltä. Kysymyksiin lukeutui The Crow-sarjakuvan tekijän nimi (James O'Barr), päävampyyrin näyttelijä Lost Boys-elokuvassa (Kiefer Sutherland), näyttelijä joka teki Draculan kuuluisaksi valkokankaalla (Bela Lugosi), paljon quotoidun The Raven runon kirjoittaja (Edgar Allan Poe), Batmaneista tutun Arkham Asylumin alkuperäinen luoja (H.P. Lovecraft) jne.

Voittajaksi osoittautui isoveljeni (mikä ei sinänsä yllättänyt ketään, koska se jätkä tietää kyseisestä aihealueesta lähes kaiken).
(kuva © @Metallisydan)

Palkinnoksi tietämyksestään se sai itsenäpertelemäni taulun, Salmaripullon ja myöskin itse tekemäni "Master of Horror 2011" liina... jutun (emmä tiedä miksi sitä kutsutaan).

Äänestettiin myös paras puku. Eniten ääniä keräsi isosiskoni (homma alkoi tuntua hieman sisäsiittoiselta, mutta minkäs sille voi).
(kuva © @Metallisydan)

Se oli väkivaltaisesta autokolarista selvinnyt Prom Queen. Palkintoina oli taas taulu, Salmaria ja "Master of Costumes 2011" liina.

Kaiken tämän hauskuuden ja runsaan boolin nauttimisen jälkeen suunnattiin Kaappiin. Tanssittiin, so yeah, we were pretty wasted.

Mix-levyn tein taas, tällä kertaa vähän pienemmässä mittakaavassa, eli biisejä oli vain n. 30. Olen ennalta-arvattava, joten siltä löytyi kaikki tyypilliset artistit ja yhtyeet: Joy Division, Bauhaus, The Cure, Nick Cave and the Bad Seeds, Grinderman, Rob Zombie, Tiger Army, Samhain, Son of Sam, Misfits, Danzig, Tool jne.

Oma suosikkibiisini koko levyltä: Puscifer - Rev 22'20 (Dry Martini Mix). On älyttömän hieno, kylmiäväreitä nostattava kappale.

Muutama randomi kuva tähän loppuun. Palaillaan takaisin aiheeseen ensi vuonna.





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.