IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hämmentävä maailma.Sunnuntai 06.04.2008 21:36

Ulkona sataa..Mies on kiireinen..Annika siis kirjoittaa jotain "viisasta" päiväkirjaansa...
Maailma on hämmentävä paikka, sillä täällä tuntuu tapahtuvan niin paljon kaikkea pahaa. Pelottavinta tässä on se, että maailma on niin kovin pieni paikka.
Päivän lehdessä kerrottiin perjantaina Turun keskustan lähellä tapahtuneesta kahden ihmisen surmasta. Aloin miettiä, että sehän tapahtui tässä ihan lähellä. Ei ihan naapurissa, mutta riittävän lähellä kuitenkin. Mikä saa ihmiset tappamaan toisiaan? Olemmeko tosiaan jääneet luolamies-tasolle nuijimaan toisemme hengiltä, polttamaan kylät, raiskaamaan toisten vaimot, viemään omaisuuden ja tappamaan lapset?
Entä sitten he, jotka näitä juttuja tekevät, miten heidän käy kun jäävät kiinni? Suuremmat rikolliset ja kriminaalit laitetaan koko kansan eteen pilkattavaksi, kauhisteltavaksi, esimerkiksi. Suljetaanko heidät häkkiin ja osoitetaan syyttävällä sormella ilman, että heitä kuunnellaan tai edes annetaan heidän puhua?
En ymmärrä, en edes jaksa ymmärtää.Jokin tässä maailmassa kusee ja pahasti. Ihmiset voivat vain mennä itseensä ja pohtia asoita, pohtia maailmaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.